KaaPolle kovan luokan vahvistus
Julkaistu: 02.05.2018 00.00

KaaPolle kovan luokan vahvistus

Kaarinan ylpeyden lippulaiva sai sarjakauden kynnyksellä kovan luokan vahvistuksen jo entuudestaan laadukkaaseen ryhmäänsä, kun keltapaidoista FC Interin riveihin kaudeksi 2017 siirtynyt, ja kyseisellä kaudella kolmessa Veikkausliigaottelussakin esiintynyt Elias Mastokangas palaa kauden 2018 kattavalla lainasopimuksella KaaPon paitaan. Interillä on luonnollisesti oikeus kutsua "Masto" takaisin liigaryhmään tilanteen niin vaatiessa, ja osin tämä harjoittelee jatkossakin turkulaisryhmän mukana.

Kaikki osapuolet ovat luonnollisesti tyytyväisiä seurojen väliseen hyvään yhteistyöhön, joka mahdollisti Mastokankaan lainan.

- Elias kuuluu ikäluokkansa maajoukkueen vakiopelaajiin ja osin sen vuoksi häneltä jäi erittäin paljon harjoituksia ja otteluita pre-seasonilla väliin. Nyt tehdyllä KaaPo-lainalla Elias saa tärkeitä miesten pelejä hyvässä ja tutussa seurassa. Yhdessä KaaPon valmennuksen kanssa voimme myös suunnitella Eliaksen viikkorytmiä ja sisältöjä sekä sen missä harjoittelu tapahtuu, perustelee FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki nyt toteutunutta siirtoa.

- Olemme luonnollisesti erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että pystymme edelleen auttamaan oman kasvattimme kehitystä kohti huippua. Lainasopimus kertoo myös siitä, että Interissä luotetaan valmennuksemme kykyyn auttaa "Mastoa" eteenpäin, ja että pystymme tarjoamaan hänelle laadukkaan ympäristön - siitä meidän tulee olla ylpeä. Ja ennen kaikkea on mahtavaa saada huippulupaus jälleen kantamaan KaaPon paitaa ja auttamaan meitä myös kentällä. Toivon mukaan otteet ja kehitys ovat kauden aikana sitä luokkaa, että ne vievät nuoren miehen jo kesken kauden kovempiin ympyröihin, kertoo KaaPon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Jo viimeisessä harjoitusottelussa SalPaa vastaan KaaPon mukana ollut Mastokangas on käytettävissä heti Kakkosen ensimmäisellä kierroksella, jolla keltapaidat kohtaavat vieraskentällä HJS:n.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6