KaaPon kevään yhteisötoimintatapahtumat suuri menestys
Julkaistu: 09.06.2018 00.00

KaaPon kevään yhteisötoimintatapahtumat suuri menestys

KaaPon ja KaaNan yhteisötoiminta on kevään aikana ollut suuri menestys, sillä niin päiväkoti- kuin kouluyhteistyökin on liikuttanut satoja lapsia seuratoiminnan ulkopuolella, ja on saanut ylistävää palautetta opettajilta, ohjaajilta ja mikä parasta, myös lapsilta!

Kevään ensimmäinen tapahtuma oli maaliskuussa järjestetty koulujen futsaltapahtuma, jossa KaaPo oli vielä mukana kumppanina, ja huhti-toukokuussa seurat järjestivät huikeaan suosioon nousseen Kaikki Pelaa -tapahtuman lisäksi myös jo perinteiset päiväkotivierailut, jotka saivat lapset liikkumaan jalkapallon keinoin.

- Petri Aarnion raudanlujalla ammattitaidolla järjestetyt päiväkotivierailut olivat huikean suosittuja, ja liikuttivat arviolta noin 500 lasta Kaarinan alueen päiväkodeissa. Toukokuussa järjestetty, lapsien kovasti odottama Kaikki Pelaa -tapahtuma keräsi tänä vuonna ennätysmäärän joukkueita ja Keskurilla olikin kahtena päivänä arviolta hieman runsaat 1000 lasta liikkumassa ja saamassa onnistumisia ja elämyksiä, iloitsee KaaPon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Huolimatta upeista määristä, on mahdollisuus ja tilaus vieläkin suuremmille määrille olemassa. Seurojen tavoitteena onkin tavoittaa tulevaisuudessa vieläkin suurempi määrä lapsia ja nuoria yhteisötoiminnan kautta, ja tarjota heille sen avulla mahdollisuus matalan kynnyksen liikuntaa, onnistumisen elämyksiin ja kipinän liikunnalliseen elämäntapaan.

- Olemme saaneet tapahtumistamme suuren määrän aivan mahtavia palautteita, joista olemme luonnollisesti todella ylpeitä. Ylpeitä olemme myös niistä kovan luokan ammattilaisistamme, jotka oman toimensa ohella näistä toiminnoista vastaavat ja mahdollistavat näin laajan ja laadukkaan toiminnan. Opettajat ja ohjaajat ovat olleet toimintaan todella tyytyväisiä, joten toivon mukaan toiminnan arvo nähdään ja tunnustetaan myös julkisen sektorin toimesta, ja sen järjestämiseen ohjataan jatkossa entistä enemmän resursseja. Seurat ovat näiden toimintojen järjestämisessä ammattilaisia, ja siten erinomaisia kumppaneita. Mielellämme olemme jatkossakin mukana liikuttamassa yhteisömme lapsia ja nuoria myös perustoimintamme ulkopuolella, Ekroos päättää.

Yhteisötoiminta jatkuu päiväkoti- ja kouluyhteistyön osalta taas syksyllä. Yhteisötoiminnan piiriin kuuluva Erityisnuorten Futis jää sekin kesätauolle, ja KaaPon Superfutarit viettävätkin kauden päättäjäisiä perjantaina 15.6. pelattavan Miesten Kakkosen ottelun KaaPo-SalPa yhteydessä. Tule katsomaan Kakkosen huippufutista ja saattelemaan pallosankarit kesälomille!

KaaPon ja KaaNan yhteisötoiminta järjestetään OKM:n seuratuen avulla.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6