Kiitos Kimi!
Julkaistu: 16.06.2018 00.00

Kiitos Kimi!

Reilu vuosikymmen takana yhteistä matkaa jalkapallon parissa ja haikeutta ilmassa siirtyessäsi kohti seuraavia haasteita. Paljon on yhdessä koettu ja tehty matkan varrella, onnistuttu ja välillä epäonnistuttu, mutta aina kuitenkin nähty valoa tunnelin päässä.

Tulit seuraan maalivahdiksi, josta sitten joukkueenjohtajan kautta seuran ensimmäiseksi työntekijäksi. Alkuun tehtävä oli osa-aikainen ja muutaman vuoden jälkeen sitten jatkui päätoimisena. Tehtävää on ollut paljon, liiankin paljon ja tähän asiaan olisi pitänyt löytää ratkaisu aikaisemmin, joka puheenjohtajana tietysti harmittaa. Näinhän se ikävä kyllä liian usein seuratoiminnassa menee ja josta meidän kaikkien on syytä olla huolissaan ja ottaa oppia tulevaisuutta varten.

Paljon on matkalla ollut onnistumisia, mutta totta kai tammikuun Vuoden Urheiluseura – palkinto oli hieno tunnustus seuralle, joka myös tuntui hienolta henkilökohtaisesti ja ehkä se tietämättämme ennusti tämän hienon matkan päättymistä. Samoin eilinen tilaisuus ennen edustuksen peliä, kun palkittiin valmistuneita, nimettiin uusia jäseniä seuran kunniagalleriaan ja tietysti kruununa Olavi Kuikka- jalkapallopuiston julkistaminen. Tästähän tässä on kyse, ihmisistä, hienoista ja unohtumattomista hetkistä jalkapallon parissa. Samalla kun seura on mennyt monessa asiassa eteenpäin, niin se mistä itse olen ylpeä, on yhteisöllisyyden ja ihmisten arvostuksen nostaminen merkitykselliseksi vuosien varrella. Sun panos siinä on ollut merkittävä ja se on pitkässä juoksussa kuitenkin tärkeämpää ja arvokkaampaa kuin joku yksittäinen voitto kentällä. Kuten omassasi kirjoituksessa mainitsit, olet jättänyt jälkesi KaaPoon ja sitä perintöä vaalimme tulevaisuudessa.

Kuten seuran tiedotteessa sanoin, sitoutumisesi, intohimosi ja ammattitaitosi jättää seuraajalle isot saappaat täytettäväksi. Muutos on kuitenkin aina mahdollisuus ja uskon, että uusi työsi on sinulle henkilökohtaisesti uusi hieno mahdollisuus ja toisaalta meille yhdessä (KaaPo ja KaaNa) puhdas pöytä antaa mahdollisuuden edelleen kehittää seuraa kohti laadukkaampaa toimintaa. Yhtälailla kun tavoitteenamme on pelaajien ja valmentajien kehittäminen ja siirtyminen kovempiin haasteisiin, samalla tavalla sinä olet kehittynyt ja siirryt kovempiin haasteisiin.

KaaPon taival on kuudenkymmenenvuoden mittainen ja niiden vuosien aikana on moni yksittäinen henkilö jättänyt ison jäljen seuraan ja seuran toimintaan. Itselläni on ilo ollut tuntea heistä monta ja sinä Kimi olet yksi heistä!

Vielä kerran,

KIITOS

Olli

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6