KaaPo hakee henkilökuntaa edustusjoukkueen ottelutapahtumiin
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

KaaPo hakee henkilökuntaa edustusjoukkueen ottelutapahtumiin

KaaPon lippulaiva, miesten edustusjoukkue, valmistautuu nousijajoukkueena uuteen kauteen Miesten Kakkosessa. Uusi sarjataso tuo seuran juhlavuoteen taas uusia haasteita, joita varten haemme jälleen entistä isompaa sitoutuneiden vapaaehtoisten joukkoa, joka on apunamme järjestämässä huipputason ottelutapahtumaa! Jo aiemmin KaaPon kotiotteluiden järjestelyt ovat saaneet kiitosta, mutta rimaa halutaan hilata edelleen ylöspäin – tänä vuonna saamme vielä vetoapua uudesta katetusta katsomosta, joka on valmistumassa kotipyhättöömme ”Keskurille”.

Olemme viime vuosina hakeneet vapaaehtoista henkilökuntaa kehittämään edustusjoukkueen ottelutapahtumaa ja olemmekin löytäneet hienon joukon mahtavia KaaPolaisia, jotka panoksellaan mahdollistivat järjestelyjen puolesta menestyksekkään kauden. Toivomme näiden vapaaehtoisten jatkavan myös toukokuun alussa alkavalla kaudella ja toivomme heidän saavan avukseen myös uusia vapaaehtoisia viemään toimintaa seuraavalle tasolle!

Kaikki apu on tervetullutta, mutta erityisesti haemme henkilökuntaa myynti- ja järjestyksenvalvontatehtäviin. Järjestyksenvalvonnassa voit toimia apuna myös ilman korttia, mutta erityisesti haemme järjestyksenvalvojakurssin suorittaneita, tai sellaisen suorittamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Haemme vapaaehtoisia myös muun muassa paarinkantotehtäviin, kuin myös kuuluttajan avustajan tehtäviin, jolloin pääset vastaamaan tapahtuman äänimaailmasta! KaaPo tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana järjestämässä laadukasta ja lämminhenkistä tapahtumaa 11 kertaa kauden 2018 aikana (mahdolliset cup-kilpailujen kotiottelut selviävät kauden aikana). Tarjoamme myös työasut sekä järjestyksenvalvojille liivit. Tarjoamme tapahtumien yhteydessä myös kahvia ja muuta virvoketta, mutta muuta korvausta emme valitettavasti pysty maksamaan. Sen sijaan tarjoamme mahdollisuuden hankkia uusia tuttavuuksia, kontakteja jaosaamista erilaisista tehtävistä, joista voit mahdollisesti hyötyä muilla elämänalueilla!Emme edellytä, että olisit paikalla jokaisessa kotiottelussa, joten kaikkia kesäviikonloppuja et joudu viettämään Keskurilla, mikäli lähdet mukaan, vaan tavoitteemme on koota myös kentän laidalle niin laaja ja laadukas kokoonpano, että se kestää myös muutamat poissaolot!

Mikäli kiinnostuit, haluat ilman muuta lähteä mukaan tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Kim Ekroosiin, kim.ekroos@kaapo.fi - 0408478519. Liitteenä seuraavat myös tarkemmat tehtävänkuvaukset.

KaaPon otteluohjelman löydät täältä.

Tervetuloa mukaan hyvähenkiseen tiimiin, joka haluaa järjestää myös Kakkosen parhaat ottelutapahtumat!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6