Cool Pro mukaan KaaPon kumppaniperheeseen
Julkaistu: 06.06.2018 00.00

Cool Pro mukaan KaaPon kumppaniperheeseen

KaaPon uusimpia kumppaneita on muun muassa miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tomi Kivikosken kummiyrityksenä toimiva Cool Pro Oy, joka löytyy Kaarinan Krossista osoitteesta Niemeläntie 1. Cool Pro on lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kylmäalan yritys, joka toteuttaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kokonaisvaltaisesti "avaimet käteen" periaatteella.

Kylmätekniikan vahva osaaminen ja järjestelmien kokonaisvaltainen tuntemus ovat yrityksen ylpeyden aihe.

- KaaPo on iloinen saadessaan kumppanikseen "viileän" paikallisen yrityksen, joka näkee keskinäisessä kumppanuudessamme arvoa monella eri tasolla. Toisaalta Cool Pro on mukana miesten edustusjoukkueen tukena, ja toisaalta taas Nauti Pelistä-Tukipoolin toiminnassa, johon yhdessä keräämme varoja Cool Pron toteuttaman kampanja avulla. Olemmekin tyytyväisiä saadessamme Cool Pron mukaan KaaPo-perheeseen, kertoo KaaPon tyytyväinen toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Cool Pron kampanjaetu on käytettävissä näyttämällä KaaPon kausi- tai jäsenkorttia - etuna jäähdytystarjous alkaen 990 €!

Cool-Pro kokee tärkeäksi paikallisen kaarinalaisen urheiluseuran tukemisen. Edustusjoukkue on seuran lippulaiva ja Nauti Pelistä- Tukipooli sekä junioritoiminta sen vahvoja tukijalkoja. On kunnia olla mukana tukemassa vuoden urheiluseuraa, sanoo Cool-Pro Oy:n toimitusjohtaja Jussi Harittu.

KaaPo toivottaa Cool Pron lämpimästi tervetulleeksi mukaan matkalle menestykseen! Lisää Cool Prosta voitte lukea osoitteesta www.cool-pro.fi!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6