Julkaistu: 14.06.2018 00.00

KaaPon toiminnanjohtaja vaihtuu

Vuoden Urheiluseuran, Kaarinan Poikien pitkäaikainen toiminnanjohtaja Kim Ekroos siirtyy uusien haasteiden pariin elokuun alusta lähtien.

- Oli jo jonkin aikaa tiedossa, että tällainen mahdollisuus on olemassa, ja viime viikolla asia varmistui. Keskustelimme seuraavista toimenpiteistä niin seuran johtokunnan kuin Kaarinan Nappuloidenkin johdon kanssa, ja jatkoa varten meillä onkin jo selvät askelmerkit, kertoo KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen.

KaaPo ja KaaNa pyrkivät aloittamaan Ekroosin seuraajan rekrytoinnin avoimella haulla viimeistään juhannusviikolla. Toiminnanjohtajan toimen lisäksi avoimeen hakuun laitetaan uusi junioripäällikön toimi. Seurat olivat pohtineet toisen päätoimisen palkkaamista jo ennen Ekroosin lähtöilmoitusta, ja nyt uudet rekrytoinnit hoidetaan samalla kertaa.

- Olemme jo pitkään keskustelleet hallinnollisten toimien yhdistämisestä Kaarinan Nappuloiden kanssa, sillä tuntuu turhalta, että vierekkäisissä toimistoissa hoidetaan päällekkäisiä toimia. Haluammekin junioripäällikön rekrytoinnilla tuoda lisää resursseja myös kentälle hallinnon resurssien lisäksi, jatkaa puheenjohtaja Tuominen.

Ekroos jää käytännössä pois töistä jo juhannuksena ja siirtymäajan aikana vt. toiminnanjohtajana toimii KaaPon nykyinen varapuheenjohtaja Susanna Luotonen. Ensi viikon ajan Ekroos ja Luotonen työskentelevät yhdessä, mutta sen jälkeen Luotonen hoitaa toiminnanjohtajan tehtäviä uuden henkilön aloittamiseen saakka. Seuran muut avaintoimijat jatkavat rooleissaan myös syksyllä, ja heidän yhteystietonsa löydätte tuttuun tapaan osoitteesta https://www.kaapo.fi/organisaatio. Luotosen uudet yhteystiedot tiedotetaan ensi viikon alussa.

- Kyllähän Kimin ainoana päätoimisena työntekijänä siirtyminen uusiin tehtäviin johtaa melkoiseen mullistukseen seuran hallinnossa. Kim on seuran jäsenten ja toimijoiden keskuudessa pidetty henkilö ja on hoitanut tehtäväänsä mallikkaasti jo lähes vuosikymmenen ajan, joten seuraajalle jää isot saappaat täytettäväksi. Uskomme kuitenkin, että tämäkin tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää seuraa edelleen eteenpäin. Vt. toiminnanjohtajan löytyminen seuran ydintoimijoista antaa meille mahdollisuuden hoitaa rekrytointiprosessi rauhassa ja kiirehtimättä, päättää Tuominen.

Seura haluaakin jo tässä kohtaa kiittää Kim Ekroosia seuran eteen tekemästään korvaamattomasta työstä. Viralliset läksiäiset vietetään heinäkuun loppupuolella, ja silloin koko seuraväellä on mahdollisuus tulla mukaan kiittämään Kimiä!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6