Kaarinan Lukko jatkaa maalivahtitallin nimisponsorina
Julkaistu: 19.06.2018 00.00

Kaarinan Lukko jatkaa maalivahtitallin nimisponsorina

Jo toista kautta on KaaPon eri joukkueissa maalia vartioineet varsinaiset Kaarinan lukot, kun viime kaudella maalivahtitallin nimikkotukijaksi tullut KaaPon pitkäaikainen yhteistyökumppani Kaarinan Lukko jatkaa edelleen maalivahtitallin tukijana.

- Niin KaaPon kaikilla maalivahdeilla, kun Kaarinan Lukolla yrityksenä on lopulta sama päämäärä - pitää se kaikkein kallein ja pyhin koskemattomana. Kentällä se on oma maaliverkko, ja kentän ulkopuolella esimerkiksi oma koti tai vaikkapa toimisto. Niinpä olikin luontevaa laajentaa yhteistyötä juuri tällä tavalla, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Kaarinan ylpeyden maalivahdit kantavat tälläkin kaudella paitaa, jossa komeilee Kaarinan Lukon logo, ja näin yritys tuleekin näkymään yhä laajemmin seuran eri joukkueiden otteluissa.

- Hyväkin joukkue tarvitsee aina hyvän maalivahdin, ja maalivahtitallin toiminta auttaa meitä kehittämään niin aloittelevia, kun jo kokeneempiakin veskareita suojelemaan KaaPon maalia. Maalivahtitalli tekee "Vellu" Vuorion ja Jarkko Salosen johdolla hyvää työtä ja Kaarinan Lukon tuella jatkossa yhä vaan parempaa - tuki kun mahdollistaa esimerkiksi valmentajien kouluttautumista, joten olemme todella tyytyväisiä saadessamme mukaamme kumppanin, joka auttaa meitä kasvattamaan yhä parempia maalivahteja, KaaPon omia lukkoja!

Kaarinan Lukko on Hannu Lehtisen johtama perheyritys joka on aloittanut toimintansa vuonna 1991. Lukitus- turvallisuusalan yritys toimii Kaarinan keskustassa osoitteessa Puntarikatu 3 - tervetuloa!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6