YLEINEN INFOPAKETTI KaaPon kotiotteluihin kaudella 2020
Julkaistu: 08.06.2020 00.00

YLEINEN INFOPAKETTI KaaPon kotiotteluihin kaudella 2020

Noudatamme ottelutapahtuman järjestämisessa Suomen Palloliiton ja AVI:n oheistusta turvallisesta yleisötapahtumasta.

PÄÄSYLIPUT
Pääsyliput pääset ostamaan ennakkoon verkkokaupastamme: https://kaapo.eventiolive.fi/events. Suosittelemme hankkimaan lipun ennakkoon, mikäli se vain on mahdollista. Mikäli ennakkolipunmyynnistä jää lippuja yli katsomokapasiteetti ja epidemiatilanne huomioiden, on lippuja myynnissä myös portilla. HUOM! Sairaana ei missään nimessä saa tulla seuraamaan ottelua.

SAAPUMINEN STADIONILLE
Portit otteluun avataan 1 tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien ja jonojen välttämiseksi Kaarinan Pojat suosittelee saapumaan ottelustadionille ajoissa, mielellään julkista liikennettä käyttäen. Keskurilla on vain rajallinen määrä pysäköintitilaa. Ilmaisia pysäköintialueita löytyy myös Kaarinan KHT-kentän läheisyydestä sekä Kaarinan keskustasta, josta kävelymatkaa ottelustadionille tulee vain noin 500 metriä.

PALVELUT STADIONILLA
Ottelustadionilla katsojia palvelee buffet sekä anniskeluliike Harry's Bar. Katsojille on tarjolla käsien desinfiointiainetta kaikilla palvelupisteillä. Toivomme katsojien noudattavan viranomaisten ohjeistusta turvaväleistä. Maksuvälineenä ottelutapahtumassamme käyvät yleisimmät maksukortit sekä MobilePay. Myös käteinen kelpaa maksuvälineenä, mutta pyydämme suosimaan kortti- tai mobiilimaksamista, mikäli mahdollista.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6