Esittely
Ottelutilastot
KaaPo Naiset edustus - Närpes Kraft
2020 - Naiset edustus - Naisten Kakkonen 2020
Klo 18:30 Kaarina Keskuskenttä
1
Hei

Ennakkoinfo


Kokoontuminen klo 17:15

Otteluraportti: KaaPo - Närpes Kraft 3-0


Keskiviikkona 1.7. Keskurin sametilla KaaPo kohtasi Närpes Kraftin. TPS-ottelusta olosuhteet olivat parantuneet ja olivat lähes täydelliset. Vettä oli sadellut sopivasti ennen peliä, lämpötila pysytteli hiukan alle 20 asteen ja taivaalla pilviä peittämässä auringon. Kaikki oli kunnossa peliä varten, mutta oliko joukkue?! No olihan se!! Voitto tuli 3-0.

Kraft sai alussa pienen hallinnan pelistä, kun KaaPolaiset vielä hakivat gps-karttojaan kohdille. Käänne saatiin 29. minuutilla, kun Litti pääsi pieneen läpiajoon, jonka närpiöläisetn maalivahti kuitenkin putsasi kaukaa maaliltaan. Purku lensi kuitenkin suoraan Maantiekiitäjälle, joka upotti kaaripallon melkein tyhjään verkkoon. Maali oli tärkeä koko joukkueelle, usko voittoon vahvistui.

Puoliajalle siirryttiin lukemissa 1-0. Vettä hörppiessä joukkueen valmennuskaksikko The Brain ja Vanha Mestari kehoittivat koko joukkuetta rauhoittumaan, järkevyyteen ja huolellisuuteen. Hyvät neuvot olivatkin, kun peli kääntyi selvästi KaaPolaisille!

Seuraava maali 78. minuutilla nähtiin, kun Litti pääsi keskittämään vasemmalta puolelta ja vieraileva tähtemme Debytantti pääsi upottamaan pallon keskityksestä sisälle. Tässä vaiheessa Kraftilaiset luovuttivat ja ryhtyivät jo suunnittelemaan kotimatkaa tomaattipelloille.

Ennen ottelun päätösvihellystä KaaPo myllytti vielä yhden maalin. Hämmentäjä suojasi palloa rankkarialueen sisällä ja tiputti pallon Litille. jonka laukauksen maalivahti vielä torjui, mutta Flash oli hereillä ja upotti irtopallon varmasti verkkoon 87. peliminuutilla.

Kunniamaininnoista ensimmäisen ansaitsee ehdottomasti maalivahtimme Liima, joka esitti ottelussa loistavia torjuntoja ja jalalla pelaamista. Myös keskikentän keskellä nähtiin rohkeita muutoksia, kun Sonic teki uuden aluevaltauksen! Häneltä nähriin priimaa pelin avaamista ja koko joukkueen tukemista. Valitettavasti kerrottavana on myös ikäviä uutisia, sillä puolutuksen lukko Gandalf loukkasi nilkkaansa ja joutui jättämään pelin puoliajalta. Ennuste kuitenkin on, että kentille palataan pienen levon jälkeen.

Kiitos valmennukselle, huoltojoukoille, faneille ja paikalle tulleille! Loistava peli-ilta! Tästä jatketaan sellaisella turbolla seuraavaan peliin! Hyvä me ja meidän joukkue!!

1.7.2020 KaaPo - Närpes Kraft 3-0 (1-0)

29' 1-0 Senni Järvistö
78' 2-0 Ada Rönnemaa
87' 3-0 Miisa Pulkkanen

Yleisö: 84

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Naiset edustus 3 - 0
(1-0)
29' Maali Järvistö Senni

46' Vaihto ulos Vahalahti Janina

46' Vaihto sisään Numminen Nelli

54' Vaihto ulos Savolainen Milla

54' Vaihto sisään Leino Jemina

60' Vaihto ulos Järvistö Senni

60' Vaihto sisään Nimi

87' Maali Pulkkanen Miisa

87' Vaihto ulos Eklund Outi

87' Vaihto sisään Roiha Anni
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat