Naiset edustus, Naisten Kakkonen 2020

TPS/2 - KaaPo Naiset edustus   2 - 0

Yläkenttä KHT

Otteluraportti: TPS - KaaPo 2-0

Keskiviikkona 25. kesäkuuta KaaPo kohtasvat vieraspelissä TPS 2:n Turun Yläkentällä. Ennen peliä lämpömittari oli jo uhkaavasti ylittänyt hellelukemat, eikä ainoatakaan pilveä taivaalla näkynyt. Otollisempaa olisi ollut koko joukkueen viettää iltaa ennemmin vilvoittavan veden ääressä kuin kärvenevän tekonurmen tuoksussa.

Peliin oman lisämausteensa toi uusi Coach VanhaMestari Luotonen, joka hälytetiin paikalle lyhyellä varoitus- ja valmistautumisajalla. VanhaMestari suoritui tehtävästään kuitenkin ansiokkaasti ja kaivoi esiin myös muutamia tärkeitä aseita, joilla joukkue pääsi horjuttamaan mustavalkoraitapaitojen itseluottamusta. Toivottavasti VanhaMestari vierailee uudelleenkin valmennustiimissä tuomassa uusia ideoita ja asennetta.

Ja sitten itse otteluun. Heti alkuvihellyksen jälkeen TPS otti pelin hallinnan itselleen. Pallo pyöri Tepsin tyttöjen jalasta toiseen ja KaaPon oli vaikea saada palloon tai peliin otetta. Topparipari Gandalf & Terrieri hoitivat helteessä tonttiaan mainiosti kovasta painostuksesta huolimatta. TPS pääsi kuitenkin iskemään kuitenkin maalin jo 13. peliminuutilla.

Maalin jälkeen ottelu alkoi tasoittua ja tilanteita nähtiin myös TPS:n maalilla. KaaPon hyökkäykset kuitenkin jäivät muutamiin hyviin kaukolaukauksiin, jotka eivät päässeet TPS:n maalivahtia yllättämään. Yritystä kyllä oli, mutta helle sulatti ideat ja nappulakengät.

Toinen puoliaika oli molempien joukkueiden osalta pallottelua. Maininnan arvoinen on ehdottomasti KaaPon vasemman pakin paikkaa pelannut Teho, joka piti laidan yksinkertaisesti suljettuna - hän pakotti tepsiläiset yksinkertaisesti perääntymään ja kierrättämään pallon muualle.

Ottelun loppupuolella maalipaikkoja ei oikeastaan kummaltakaan joukkueella nähty, vaikka TPS yhden maalin vahingossa pääsikin upottamaan 75. minuutin kohdalla. Molemmat joukkueet odottivat läkähtyneinä loppuvihellystä ja raikasta vettä.

Kiitos Coach VanhaMestarille sekä huoltojoukoille ja faneille, että vietitte helteisen illan kanssamme. Tästä jatketaan entistä suuremmalla tsempillä ja sisulla seuraavan kotipeliin.

25.6.2020 TPS - KaaPo 2-0 (1-0)

13' 1-0 Laura Linnala
75' 2-0 Sanni Liitti

Yleisö: 85

Tilastot
TPS/2

2 - 0

(1-0)
13'MaaliLinnala Laura
57'Vaihto ulosEklund Outi
57'Vaihto ulosUusi-Seppälä Melina
57'Vaihto sisäänLeino Jemina
57'Vaihto sisäänPulkkanen Miisa
62'Vaihto ulosJärvistö Senni
62'Vaihto sisäänRehn Karolina
63'Vaihto ulosSavolainen Milla
63'Vaihto sisäänTurklin Roosa
75'MaaliLiitti Sanni
78'Vaihto ulosViitasalo Elisa
78'Vaihto sisäänFredrikson Alisa