Esittely
Ottelutilastot
TPS/2 - KaaPo Naiset edustus
2020 - Naiset edustus - Naisten Kakkonen 2020
Klo 18:15 Yläkenttä KHT
25
Kes

Ennakkoinfo


Kokoontuminen klo 17:00

Otteluraportti: TPS - KaaPo 2-0


Keskiviikkona 25. kesäkuuta KaaPo kohtasvat vieraspelissä TPS 2:n Turun Yläkentällä. Ennen peliä lämpömittari oli jo uhkaavasti ylittänyt hellelukemat, eikä ainoatakaan pilveä taivaalla näkynyt. Otollisempaa olisi ollut koko joukkueen viettää iltaa ennemmin vilvoittavan veden ääressä kuin kärvenevän tekonurmen tuoksussa.

Peliin oman lisämausteensa toi uusi Coach VanhaMestari Luotonen, joka hälytetiin paikalle lyhyellä varoitus- ja valmistautumisajalla. VanhaMestari suoritui tehtävästään kuitenkin ansiokkaasti ja kaivoi esiin myös muutamia tärkeitä aseita, joilla joukkue pääsi horjuttamaan mustavalkoraitapaitojen itseluottamusta. Toivottavasti VanhaMestari vierailee uudelleenkin valmennustiimissä tuomassa uusia ideoita ja asennetta.

Ja sitten itse otteluun. Heti alkuvihellyksen jälkeen TPS otti pelin hallinnan itselleen. Pallo pyöri Tepsin tyttöjen jalasta toiseen ja KaaPon oli vaikea saada palloon tai peliin otetta. Topparipari Gandalf & Terrieri hoitivat helteessä tonttiaan mainiosti kovasta painostuksesta huolimatta. TPS pääsi kuitenkin iskemään kuitenkin maalin jo 13. peliminuutilla.

Maalin jälkeen ottelu alkoi tasoittua ja tilanteita nähtiin myös TPS:n maalilla. KaaPon hyökkäykset kuitenkin jäivät muutamiin hyviin kaukolaukauksiin, jotka eivät päässeet TPS:n maalivahtia yllättämään. Yritystä kyllä oli, mutta helle sulatti ideat ja nappulakengät.

Toinen puoliaika oli molempien joukkueiden osalta pallottelua. Maininnan arvoinen on ehdottomasti KaaPon vasemman pakin paikkaa pelannut Teho, joka piti laidan yksinkertaisesti suljettuna - hän pakotti tepsiläiset yksinkertaisesti perääntymään ja kierrättämään pallon muualle.

Ottelun loppupuolella maalipaikkoja ei oikeastaan kummaltakaan joukkueella nähty, vaikka TPS yhden maalin vahingossa pääsikin upottamaan 75. minuutin kohdalla. Molemmat joukkueet odottivat läkähtyneinä loppuvihellystä ja raikasta vettä.

Kiitos Coach VanhaMestarille sekä huoltojoukoille ja faneille, että vietitte helteisen illan kanssamme. Tästä jatketaan entistä suuremmalla tsempillä ja sisulla seuraavan kotipeliin.

25.6.2020 TPS - KaaPo 2-0 (1-0)

13' 1-0 Laura Linnala
75' 2-0 Sanni Liitti

Yleisö: 85

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 0
(1-0)
Naiset edustus
13' Maali Linnala Laura

57' Vaihto ulos Eklund Outi

57' Vaihto ulos Uusi-Seppälä Melina

57' Vaihto sisään Pulkkanen Miisa

57' Vaihto sisään Leino Jemina

62' Vaihto ulos Järvistö Senni

62' Vaihto sisään Rehn Karolina

63' Vaihto ulos Savolainen Milla

63' Vaihto sisään Turklin Roosa

75' Maali Liitti Sanni

78' Vaihto ulos Viitasalo Elisa

78' Vaihto sisään Fredrikson Alisa
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat