Naiset edustus, Naisten Kakkonen 2020

KaaPo Naiset edustus - ÅIFK  4 - 2

Kaarina Keskuskenttä

Otteluraportti: KaaPo - ÅIFK 4-2

Keskiviikkona 10.kesäkuuta pelattiin Naisten Kakkosen sarja-avaus Keskurin pääkentän samettisella nurmella. Heti alkuvihellyksen jälkeen KaaPolaiset saivat hyvän otteen pelistä. Pallo kiersi puolustuksesta kohti hyökkästä ja maalitilanteita saatiin aikaiseksi. Ensimmäinen maali nähtiinkin jo kymmenen peliminuutin jälkeen, kun Hämmentäjä pääsi karkaamaan puolustuslinjasta ja nosti pallon maalivahdin yli verkkoon. Aiempina kausina vähille maaleilla jäänyt Hämmentäjä vaikuttaa olevan tällä kaudella superiskussa, vastustajat varokaa!

Tämän jälkeen pelissä tapahtui jotain! Nousiko koko joukkueen maitohapot jalkoihin samaan aikaan vai lämmittikö paahtava aurinko KaaPolaiset, mutta vastustaja pääsi iskemään kaksi melko helppoa maalia takaisin.

Puoliaika tuli kaikille tarpeeseen ja vettä kului litroittain. Puoliajalla myös juonittiin uudet suunnitelmat, jolla alun hyvä ote saataisiin takaisin. Juoniminen kannatti! Koko joukkue laittoi isompaa vaihdetta silmään ja hallinta siirtyi takaisin KaaPolaisille! Hyvä Me! Tilanteen 2-2 tasoitti parin minuutin sisään kovalla tykärillä meidän oma tehotykki ja keskikentän raataja, Litti. Tämä myös näytti katkaisevan vastustajassa jonkilaista selkärankaa. Loppu 30 min olikin KaaPon aisten hallintaa ja pallojuhlaa. Maalipaikkoja tuli paljon ja niistä onnistui joukkueen oma Flash laittamaan kahdesti upeasti sisälle! Flashin eka peli KaaPon paidassa kyllä näytti, että vastustajien syytä merkitä hänet tulevaisuudessa. Loppuvihellyksen jälkeen koko joukkue oli väsynyt paahteisesta pelisäästä kaikkensa antaneena, mutta hymy huulilla ja voittoon tyytyväisinä!! Onhan sarja upea aloittaa heti kolmella pisteellä!

Kiitos kaikille paikalle tulleille, huoltojoukoille, seuran henkilöille... Olette huippuja! Tästä jatketaan kohti seuraavaa kolmea pistetettä

10.6.2020 KaaPo - ÅIFK 4-2 (1-2)

10' 1-0 Outi Eklund
29' 1-1 Malin Selén
31' 1-2 Siiri Melartin
47' 2-2 Elisa Viitasalo
58' 3-2 Miisa Pulkkanen
84' 4-2 Pulkkanen

Yleisö: 78

Tilastot

4 - 2

ÅIFK
(1-2)
10'MaaliEklund Outi
29'MaaliSelén Malin
31'MaaliMelartin Siiri
42'Vaihto ulosSaario Viivi
42'Vaihto sisäänSavolainen Milla
46'Vaihto ulosLeino Jemina
46'Vaihto sisäänPulkkanen Miisa
47'MaaliViitasalo Elisa
58'MaaliPulkkanen Miisa
72'Vaihto ulosFredrikson Alisa
72'Vaihto sisäänJalava Jenna
83'Vaihto ulosJalava Jenna
83'Vaihto sisäänPesanto Laura
84'MaaliPulkkanen Miisa