18
ELO
18.30
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

SalPa - KaaPo   1 - 1

Salo Keskuskenttä nurmi

Otteluennakko SalPa - KaaPo 23.7.2021

Perjantai-iltana Salossa pelataan tunteita herättävä matsi, kun vastakkain ovat Kaarinan ylpeys ja Joutsenlauma. KaaPon ja SalPan väliset ottelut ovat jo vuosia olleet Kakkosen helmiä. Kotijoukkueella on takana pitempi ottelutauko niin Ilves-Kissat- kuin FC Honka-otteluiden siirryttyä vastustajajoukkueiden koronakaranteenien vuoksi.

Tauko on KaaPon leirissä käytetty hyväksi: "Tauko tuli meille siinä mielessä hyvään paikkaan, että olemme kärsineet loukkaantumisista ja tauon aikana on joukkue parsittu kuntoon", hymyilee päävalmentaja Pasi Läpinen kerratessaan joukkueen kolmen viime viikon tekemisiä. "Tällä viikolla on palattu harjoituskentille ja joukkue on lähestulkoon täydessä vahvuudessa mukana. Varmasti teki hyvää niin kropalle kuin korvien väliin tämä tauko."

Kun katse käännetään tulevan perjantain SalPa-matsiin, on sävelet päävalmentajalle selvät. "Varmasti kova matsi on tulossa, voitonhalu on molemmilla kova. SalPa sinänsä on tuttu vastustaja, kun samassa Kakkosen lohkossa on pelattu vuosikaudet", Läpinen ennakoi ja jatkaa hymyillen: "SalPa on kokenut joukkue, siellä on paljon hyvä pelaajia. Päävalmentajavelho Ilkka Virtanen on varmasti juoninut jotain meidän kaatamiseksi. Mutta samaa teemme täällä."

Viime kaudella vastustajan verkkoon peräti 17 maalia iskenyt Juho Salminen ei ole tällä kaudella samanlaisessa maalivireessä, ainakaan toistaiseksi. "Kyllähän se vähän harmittaa, koska odotuksena minulla oli, että enemmän tehtyjä maaleja olisi jo tässä kohtaa", Salminen analysoi. Perjantain derbykamppailua Salminen odottaa innolla. "Minulle henkilökphtaisesti SalPa on ns. paikallisvastustaja ja tätä ottelua odottaa aina kauden aikana eniten:" Myös maalihanojen Salminen uskoo avautuvan perjantai-iltana Salossa, sillä voitonhalu on kova. "SalPalla on vuosi toisensa jälkeen hyvä joukkue. Nämä ovat aina tiukkoja taisteluita ja kumpikaan joukkue ei halua hävitä", Salminen päättää.

OTTELUSTRIIMI: Ottelu striimataan TS:n ja Kaarina-lehden verkkosivuilla. Striimi vain tilaajille.

Tilastot
SalPa

1 - 1

(1-0)
10'MaaliLeskelä Niko
15'VaroitusRuokangas Miska
55'VaroitusLäpinen Roope
59'VaroitusTuominen Teemu
62'Vaihto ulosRuokangas Miska
62'Vaihto ulosLäpinen Roope
62'Vaihto ulosOmar Farhan
62'Vaihto sisäänMadingu Exauce
62'Vaihto sisäänValtanen Mikko
62'Vaihto sisäänSalminen Matias
77'VaroitusKuusio Niklas
84'MaaliBlomqvist Niklas