Muurinen ja Inkeroinen jatkavat KaaPon maalilla
Julkaistu: 12.01.2021 16.30

Muurinen ja Inkeroinen jatkavat KaaPon maalilla

Maalivahdit Teemu Muurinen ja Lauri Inkeroinen ovat laittaneet nimensä kauden 2021 kattavaan jatkosopimukseen. 25-vuotias Muurinen vartioi KaaPo-maalia jo kuudetta kauttaan, 20-vuotiaalle Inkeroiselle tuleva kausi on kolmas KaaPo-paidassa.

"Kovan maalivahtikaksikon sopimukset lämmittävät valmennusryhän mieltä erittäin paljon. Meillä on erinomainen tilanne; joukkueessa on kaksi hyvää maalivahtia, jotka ovat molemmat menossa kovaa vauhtia eteenpäin", edustusjoukkueen päävalmentaja Pasi Läpinen kommentoi tuoreita sopimuksia.

"Oli erittäin mieluisaa tehdä jatkosopimus tutun joukkueen kanssa. Viisi hyvää vuotta on takana ja nyt on mielenkiintoista katsoa mitä uusi valmennus tuo tullessaan", pohtii tuoretta sopimusta puolestaan Teemu ”Murre” Muurinen. Ykkösmaalivahdin paikkaa viime kaudella tiukasti itsellään pitänyt Muurinen näkee kilpailutilanteen hyvänä. "Meillä on tässä hyvä tilanne, sillä ollaan "Laten" (Inkeroinen) kanssa ajettu toisiamme koko ajan eteenpäin ja tärkeä osa on ollut myös maalivahtivalmentaja Veli-Matti Vuoriolla. Nyt lähdetään taas ottamaan uusia kehitysaskelia ja auttamaan joukkuetta palaamaan sille tasolle mille se kuuluu, eli lohkon kärkipaikoille", sanoo Muurinen.

Lauri ”Late” Inkeroisen lähtökohdat tulevaan kauteen ovat huomattavasti paremmat kuin viime kaudella, jolloin mies palveli Puolustusvoimissa. "Olen tosi tyytyväinen, että sain sopimuksen KaaPoon. Meillä on hyvä kilpailutilanne Murren kanssa ja kasassa näyttäisi olevan kilpailukykyinen joukkue. Pitkästä aikaa on päässyt treenaamaan kunnolla. Omia vahvuuksia on saanut taas esille ja niitä lähdetään kehittämään edelleen", Inkeroinen kommentoi.

"Viime kaudella ”Murre” sai paljon vastuuta, mutta uskon, että tällä kaudella peliaika jakautuu tasaisemmin. Tosin se on tietysti niin, että paremmassa iskussa oleva veskari pelaa ja siihen on sanansa sanottavana myös ”Vellulla” (Vuorio)", summaa Läpinen.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6