Yleinen infopaketti 23.6. KaaPo - GrIFK -otteluun
Julkaistu: 16.06.2021 10.00

Yleinen infopaketti 23.6. KaaPo - GrIFK -otteluun

KaaPon kauden 2021 ensimmäinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 23.6. kun KaaPo kohtaa Puuha-areenalla GrIFK:n Kauniaisista. Ottelu alkaa kello 19.00.

Yleisörajoitusten poistuttua katsomot ovat auki sekä kausikorttilaisille että yksittäislipun ostajille. Myös Palloliiton vapaakorteilla (mm. Kultakortti sekä erotuomarikortti) on otteluun vapaa pääsy. Noudatamme ottelutapahtuman järjestämisessa Suomen Palloliiton ja AVI:n oheistusta turvallisesta yleisötapahtumasta.

Pääsyliput

Pääsyliput pääset ostamaan ennakkoon verkkokaupastamme: https://kaapo.eventiolive.fi/events. Suosittelemme hankkimaan lipun ennakkoon, mikäli se vain on mahdollista. HUOM! Sairaana ei missään nimessä saa tulla seuraamaan ottelua.

Lippujen hinnat

Aikuiset 10,00 € - ennakkoon KaaPokaupasta 8,00 €
Lapset 6-16 v. 6,00 € - ennakkoon KaaPokaupasta 5,00 €
Alennusryhmät 6,00 € - ennakkoon KaaPokaupasta 5,00 €

Seuran pelaajat pääsevät seuraamaan otteluita ilmaiseksi seura-asussa. Myös alle 6-vuotiaat lapset pääsevät vanhemman seurassa otteluun ilmaiseksi.

Saapuminen stadionille

Portit otteluun avataan 1 tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien ja jonojen välttämiseksi Kaarinan Pojat suosittelee saapumaan ottelustadionille ajoissa, mielellään julkista liikennettä käyttäen. Keskurilla on vain rajallinen määrä pysäköintitilaa.

Palvelut stadionilla

Ottelustadionilla katsojia palvelee buffet sekä anniskeluliike Harry's Bar. Katsojille on tarjolla käsien desinfiointiainetta kaikilla palvelupisteillä. Toivomme katsojien noudattavan viranomaisten ohjeistusta turvaväleistä ja maskien käytöstä. Maksuvälineenä ottelutapahtumassamme käyvät yleisimmät maksukortit sekä MobilePay. Myös käteinen kelpaa maksuvälineenä, mutta pyydämme suosimaan kortti- tai mobiilimaksamista, mikäli mahdollista.

Tervetuloa otteluun!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6