Liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi!

Liity jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä. Tällä hetkellä KaaPolla on jo yli 800 jäsentä ja tuota määrää pyrimme kauden 2018 aikana yhä kasvattamaan.

Jäsenmäärämme on siis jo nyt hyvällä mallilla, mutta edelleen kaipaamme seuramme taakse yhä suurempaa määrää KaaPon ystäviä, joten tartu tilaisuuteen ja liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi!

Aiempien vuosien tapaan vuonna 2018 jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenkortin muodossa, jolla saa hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta, että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana.

Nyt sinullakin on siis helppo tapa osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!

Jäsenmaksu 2018 20 €, ainaisjäsenmaksu 200 €.

Nimi
Syntymäaika
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Jäsenyys


Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.