Kaarinan Pojat ry:n jäsenyys

Liity jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä. Tällä hetkellä KaaPolla on jo yli 800 jäsentä ja tuota määrää pyrimme kauden 2018 aikana yhä kasvattamaan.

Jäsenmäärämme on siis jo nyt hyvällä mallilla, mutta edelleen kaipaamme seuramme taakse yhä suurempaa määrää KaaPon ystäviä, joten tartu tilaisuuteen ja liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi!

Aiempien vuosien tapaan vuonna 2018 jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenkortin muodossa, jolla saa hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta, että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana.

Nyt sinullakin on siis helppo tapa osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi tästä, niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!

Jäsenmaksu 2018 20 €, ainaisjäsenmaksu 200 €. Joukkueiden toimihenkilöt on seuran päätöksellä vapautettu jäsenmaksusta, mutta heidän tulee silti liittyä virallisesti jäseneksi yllä olevan linkin kautta.

KaaPo:n jäsenedut 2018 - kaikki edut saat näyttämällä jäsenkorttia

Pimiö Lounge
Valokuvaamo Pimiö Lounge tarjoaa KaaPon jäsenille -24 % kaikista normaalihintaisista kuvauksista (passikuvat, lapsi- ja perhekuvat...). Edun saa näyttämällä jäsenkorttia. Yrityksille Pimiö Lounge tekee mm. tuote- ja henkilöstökuvauksia. Pimiö Lounge tarjoaa helpon ja vaivattoman kuvauskokemuksen edullisesti & nopeasti. Pimiö Lounge sijaitsee Kristiinankadulla Stockmannia vastapäätä.

Instru optiikka Oy
Instrumentarium tarjoaa KaaPon jäsenille normaalihintaiset silmälasit -25 %, normaalihintaiset aurinkolasit -15 % (ei Oakley) sekä optikon suorittaman näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen veloituksetta. Tarjouksessa mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium myymälöissä.

Krossin Katsastus
Krossin Katsastus tarjoaa KaaPon jäsenille henkilöautojen katsastuksen päästömittauksineen hintaan 49 euroa! Edut ovat voimassa vuoden 2018 loppuun ja ne saa käyttöönsä näyttämällä KaaPon jäsenkorttia. Krossin Katsastus sijaitsee osoitteessa Mallimestarinkatu 6, 20780 Kaarina.

Kosken Leipomo Oy
Kosken Leipomo tarjoaa KaaPon jäsenille etuna 20% alennuksen ohjevähittäishinnoista ja KaaPon joukkueille peräti 40 % alennuksen ohjevähittäishinnoista!

Kaarina-lehti (vuoden 2017 etu, 2018 etu vielä auki)
Kaarina-lehti tarjoaa KaaPon jäsenille hienon edun! Tilaa 2 kuukauden paperilehdet hintaan 12,90 € (norm. 18 €), tai valitse digilehti 2 kuukaudeksi vain 9,90 € (norm. 12 €). Tee tilaus osoitteessa www.tilaajapalvelija.fi/kaapo. Potkua peliin!

Nummen Pyörä Oy
Nummen Pyörä tarjoaa KaaPo:n jäsenille 10 % alennuksen normaalihintaisista varaosista ja tarvikkeista. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia. Nummen Pyörän toimipisteet sijatsevat osoitteissa Hämeentie 44, 20540 Turku ja Ulpukkasuontie 5, 20250 Turku.

Pizzaline Kaarina
Pizzaline Kaarina tarjoaa KaaPo:n jäsenille 10 % alennuksen kaikista tuotteista (ei koske lounastarjouksia)! Pizzaline Kaarina sijatsee osoitteessa Aittakatu 1, 20780 Kaarina.

Aktia Arena
Aktia Arena tarjoaa KaaPo:n jäsenille opiskelijahintaiset peli- tai kuntosalivuorot! Edut saa näyttämällä jäsenkorttia. Aktia Arena sijaitsee osoitteessa Erotuomarinkatu 2, 20780 Kaarina.

ANNASport
ANNASport tarjoaa KaaPon jäsenille kertakortteihin aina + 2 kertaa eli

  • 5x kortti 41€ (voim. 2kk )
  • 10x kortti 75 € (voim. 3kk )
  • 20x kortti 138 € (voim. 7kk)

Lisäksi KaaPolaisille

  • kuukausikortti yhdistelmäkorttina sis. kaiken 44,90 € / kk (norm. 55,90 € / kk)
  • kuntosalikortti 30 € / kk (norm. 37€ / kk)
  • päiväkortti sis. myös ohjatut tunnit (toimii joka päivä klo 05-15) 19,90 € / kk

ANNASportin kuukausikortit toimivat toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, ei siis pitkiä jäsenyyksiä! Kuukausikortit sisältävät henkilökohtaisen kuntosaliohjelman + kuntotestin.

Lisäksi aloitusmaksu 1/2-hintaan eli vain 14,50 € (norm. 29 €). Mikäli säilytät kulkukortin niin vältyt uudelta aloitusmaksulta.

Kaarinan Pojat ry
KaaPo tarjoaa jäsenilleen myös omia etuisuuksia. Jäsenkortilla saat 10 % alennuksen seuran kannatustuotteista sekä jäsenhintaisen sisäänpääsyn edustusjoukkueen kotiotteluihin! Tarjoamme myös alle 1-vuotiaiden ainaisjäsenyyden 60 eurolla, johon sisältyy KaaPo:n vauva-t-paita!

Muut yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut:

Aktia Pankki Oyj
Aktia tarjoaa kaikille KaaPolaisille rahoitusneuvontaa, sekä etuja joukkueille alla mainitulla tavalla:

  • Kauppaan johtanut myyntitoimeksianto Aktia Kiinteistövälitykselle á 150 €
  • Laina (asuntolaina, kulutusluotto, yritysluotto, joka on yli 50 000 €) á 100 €
  • Säästövakuutus 50 €
  • Rahastosijoitus, merkintäpalkkio kokonaisuudessaan

Oriflame / T:mi Sari Rosengren
Oriflame / T:mi Sari Rosengren tarjoaa joukkueelle ja seuralle bonuksen kaikista hänen kauttaan tehdyistä tilauksista!

Stadium Oy
Stadium tarjoaa joukkueelle ja seuralle vuosittain maksettavan bonuksen kaikista ostoista, jotka on tehty Tue Seuraasi -järjestelmän kautta. Lisätietoja löydät täältä! Bonukset kertyvät kaikista Suomen Stadium-myymälöistä tehdyistä ostoista!

TOK-Bonus
Osana SWU-yhteistyötä KaaPo:n pelaajien vanhemmat voivat rekisteröidä Bonus-korttinsa järjestelmään ja TOK maksaa seuralle vuosittain junioripelaajien perheiden kuukausittain kerryttämästä Bonuksesta 5 %:n lisäbonuksen. TOK:n seuralle maksama bonus EI vähennä perheelle kertyvää bonusta. Rekisteröityä voi osoitteessa https://tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaud.... Osoitteessa voi rekisteröityä, jos ei ole aikaisemmin rekisteröitynyt TAI jos on esim. rekisteröitynyt Kaarinan Nappuloiden tai muun seuran nimellä, voi vaihtaa seuran KaaPo:ksi.


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat