Tätä on KaaPolaisuus - uuden pelaajan seurainfo

Uusi pelaaja? Tervetuloa KaaPoon!

Mikäli olet liittymässä KaaPon riveihin, on tämä lyhyt seurainfo juuri sinua varten. Tältä sivulta löydät kootusti tärkeimmät ohjeet, kun olet liittymässä seuraan uutena pelaajana.

Seuran esittely

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on yhteistyössä muiden kaarinalaisten seurojen kanssa olla vahva kasvattajaseura, joka toiminnallaan vie osaltaan jalkapallon asemaa eteenpäin asettamiensa periaatteiden mukaisesti.

Seura pyrkii ikään ja tavoitteisiin katsomatta luomaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa lajia tasoaan vastaavassa ryhmässä. Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle.

Seura pyrkii niin urheilullisella kuin oheistoiminnallaan ja toimintatavoillaan olemaan kaarinalaisia yhdistävä tekijä ja olemaan Kaarinan kaupungille, sen asukkaille ja yrityksille yksi tärkeimmistä kaarinalaisuuden ilmentymistä.

Kaarinan Pojat on Palloliiton Laatujärjestelmän tasolla 3 ja on helmikuussa 2016 saanut Sinettiseura-statuksen.

Seuran tarkemman esittelyn, saavutukset ja historiaa löydät täältä ja seuran strategia ja arvot puolestaan täältä.

Seuran joukkueet ja yhteystiedot

KaaPossa voit pelata kuningaslajia vauvasta vaariin. Toiminta alkaa KaaPon ja KaaNan yhteisestä, 4-5 vuotiaiden Futiseskarista, kun taas aikajanan toisesta päästä löytyvät KaaPon M55-joukkue, eli "huru-ukot" ja senioreiden Kävelyfutisryhmä!

KaaPon miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2018 Kakkosessa ja naisten edustusjoukkue Kolmosessa. Alla eriteltynä kaikki KaaPon joukkueet kaudella 2017:

Miehet / pojat Naiset / tytöt
Miehet edustus Naiset
Ikämiehet M35, M45, M55 (M55 ei osallistu sarjatoimintaan)


P20 (00-98) T18 (00-02)
P17 (02-01) T14-T15 (04-03)
P15 (03)
P14 (04)
P13 (05)
P12 (06) T/P4-T/P5 Futiseskari (yhteistyössä KaaNan kanssa)
P11 (07)
P10 (08) Maalivahtitalli ja muu yksilövalmennus
P9 (09)

Erityisnuorten Futisryhmä
P8 Taitokoulu (10)
P7 Taitokoulu (11)

T/P4-T/P5 Futiseskari (yhteistyössä KaaNan kanssa)
Maalivahtitalli ja muu yksilövalmennus
Erityisnuorten Futisryhmä


Joukkueiden alisivustot

Joukkueiden yhteystiedot

Seuran johdon yhteystiedot

Miten voin liittyä joukkueeseen?

Yllä ovat linkit joukkueiden alisivustoille sekä yhteystietoihin. Ennen yhteydenottoa voit käydä sivustolla tutustumassa oman ikäluokkasi joukkueen toimintaan ja ottaa tämän jälkeen yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan ja tarvittaessa myös joukkueenjohtajaan. Heidän kanssaan voit sopia, milloin menet joukkueen harjoituksiin tutustumaan joukkueeseen ja sen urheilulliseen toimintaan. Poikkeuksena toimivat Futiseskari, johon ilmoittaudutaan täällä, ja alle 12-vuotiaiden Taitokoulut (toistaiseksi toimintaa vain P7- ja P8-ikäluokille), joihin ilmoittaudutaan puolestaan täällä. Toimintaan voi vapaasti käydä tutustumassa muutaman kerran, jonka jälkeen voi päättää haluaako jatkaa vai ei ja maksaa ilmoittautumisen jälkeen lähetettävän laskun tai vaihtoehtoisesti ilmoittaa, että ei jatka toiminnassa mukana.

KaaPon joukkueiden toimintaan voi aina tutustua tietyn ajan ilman sitoumuksia. Seuran määrittelemä tutustumisaika ilmoitetaan aina erikseen, mutta se sijoittuu aina uuden ja vanhan kauden väliseen aikaan loka-marraskuussa. Kauden aikana tutustumisajasta tulee sopia joukkueen johdon (vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja) kanssa.

Mitä toiminta KaaPossa maksaa?

Jokainen seuran pelaaja maksaa seuralle toimintamaksun. Tämän lisäksi pelaajat maksavat lajiliiton lisenssin ja vakuutuksen sekä joukkueen omasta toiminnasta (pl. Futiseskari) aiheutuvat kulut, kuten turnausmatkat, varusteet yms. Joukkueiden omista maksuista kertoo tarkemmin joukkueenjohtaja.

Alla eriteltynä eri ikäluokkien toimintamaksut, toimintamaksun sisällöt, esimerkit joukkueen omien maksujen sisällöstä sekä Pelipassien (lajiliiton lisenssi) ja vakuutusten hinnat. Toimintamaksu on voimassa aina yhden toimintakauden (1.11. - 31.10.). Poikkeuksena Futiseskari, jonka kausi on jaettu talvi- ja kesäkauteen, jotka kummatkin maksavat 70 euroa.
Maksujen muuttumisesta kesken kauden (esim. seuraan liittyville tai seurasta lähteville) on ohjeistus alempana.

Pelipassi- ja vakuutuskausista sekä niiden sisällöistä löydät lisätietoa alempaa löytyvästä linkistä.

Seuran toimintamaksu 2018

IkäluokkaToimintamaksuPelipassi
T18 (02-00)500,00 €40,00 €
T14-T15 (04-03)500,00 € 40,00 €
T12-T13 (05-06)500,00 € 40,00 €
P20 (00-98)500,00 € 40 € (98-synt. 45 €)
P17 (02-01)500,00 € 40,00 €
P15 (03)500,00 € 40,00 €
P14 (04)500,00 € 40,00 €
P13 (05)500,00 € 40,00 €
P12 (06)500,00 € 40,00 €
P11 (07)400,00 € 25,00 €
P10 (08)320,00 € 25,00 €
P9 (09)300,00 € 25,00 €
T/P-T/P5 Futiseskari70 € + 70 € * sis toimintamaksuun


Harrastejoukkueet

Juniorit / Nappulat200,00 € 40,00 € / 25,00 €
KKI-ikäluokat50,00 € 45,00 €


Toimintamaksu on joukkuekohtainen (esim. -07 syntynyt pelaa -06 syntyneissä --> toimintamaksu 500 €)

Toimintamaksun lisäksi pelaaja maksaa Pelipassin ja vakuutuksensa (pl. Futiseksari ja Taitokouluryhmät).

Toimintamaksusta myönnettävä sisaralennus on 10 % ikäluokan varsinaisesta toimintamaksusta. Sisaralennus myönnetään perheen nuorimmille lapsille, vanhin maksaa aina täyden toimintamaksun.

Seuran toimintamaksu sisältää: (2018 / sisällöt vaihtelevat hieman ikäluokkien välillä)

 • Vastuuvalmentajan korvauksen
 • Valmentajien varusteet
 • Peliasun (shortsit ja sukat)
 • Sarjamaksut (piirin ja liiton sarjat sekä nappularyhmillä kyläsarjat)
 • Seuran jäsenmaksun
 • Kausijulkaisun kustannukset
 • Toimihenkilöiden (valmentajat, huoltajat, jj:t jne.) koulutukset (pääsääntöisesti)
 • Pelaajakoulutus- ja taitokilpailukulut osittain
 • Maalivahtivalmennuksen 1-2 krt / viikossa (E10 -->)
 • Valmennuksen tukitoiminnot (osittain) 1-2 krt / viikossa (E10 -->) TARKENTUU
 • Fysiikkavalmennuksen (D12 -->) (osittain) TARKENTUU
 • Pelaajien testauksen 2 krt vuodessa (E11 -->)
 • Oikeuden seuran neuvottelemiin yhteistyösopimuksiin ja jäsenetuihin
 • Toimistomaksun (toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön / valmennuksen
  koordinaattoreiden palvelut)
 • Futiseskarin toimintamaksu pitää sisällään ohjauksen, vakuutuksen ja paidan

Toimintamaksun lisäksi pelaajan maksettavaksi tulevat mm. seuraavat kustannukset

 • Pelipassi (= lajiliiton lisenssi) ja vakuutus (pelaajakohtainen) (HUOM! lisenssi ja vakuutus sisältyvät Futiseskarin ja Taitokouluryhmien toimintamaksuun)
 • Turnaukset (joukkuekohtainen)
 • Muut varusteet (pelipaita, harjoitusvarusteet, joukkuekohtainen)
 • Erotuomarikulut (joukkuekohtainen)
 • Harjoittelutilamaksut esim. kht tai halli (joukkuekohtainen)

Pelipassit, vakuutukset, tuoteselosteet

Toimintamaksujen muuttuminen kauden aikana (esim. kesken kauden seuraan liittyville)
Toimintamaksu vapaan siirtoajan ensimmäinen päivä - toukokuun viimeinen päivä = koko kauden toimintamaksu + Pelipassi ja vakuutus.

Toimintamaksu kesäkuun ensimmäinen päivä-vapaan siirtoajan viimeinen päivä = puolen kauden toimintamaksu + Pelipassi ja vakuutus.

Mikäli pelaaja siirtyy pois seurasta kesken kauden, ei maksettuja toimintamaksuja palauteta. Mikäli pelaaja siirtyy pois seurasta toimintamaksujen ensimmäisen ja toisen erän maksupäivien välillä, ei ensimmäisen erän maksua palauteta eikä toista erää laskuteta.
Seura pidättää itselleen oikeuden käsitellä kesken kauden seurasta lähtevien tai seuraan liittyvien pelaajien toimintamaksujen suuruudesta tapauskohtaisesti, mikäli tähän ilmenee painavia syitä ja jotta mahdollisten väärinkäytösten mahdollisuus minimoitaisiin.

Joukkueen tulee ennen toiminnan aloittamista ensimmäisessä vanhempainpalaverissa sopia joukkueen kuukausi- tms. maksujen maksamisesta tai palauttamisesta pelaajan lopettaessa tai siirtyessä toiseen seuraan kesken kauden. Ohjeistuksena on, että pelaaja maksaa maksut siltä ajalta kun tämä on ollut mukana toiminnassa.

Edustusoikeuden muutos

Mikäli päätät liittyä KaaPon oman ikäluokkasi joukkueeseen mutta olet pelannut jalkapalloa aikaisemmin jossain toisessa seurassa, tulee sinun tehdä edustusoikeuden muutos. Tällöin pelioikeutesi siirtyvät KaaPoon ja olet virallisesti oikeutettu pelaamaan joukkueesi riveissä virallisissa otteluissa.

Siirron aloittaa aina seura. Kun päätät siirtyä KaaPoon, ole siirrosta yhteydessä joukkueenjohtajaan tai suoraan seuran toiminnanjohtajaan. Tarkempia tietoja edustusoikeuden siirrosta löydät täältä.

Siirroista joutuu usein maksamaan myös piirin tai liiton perimän siirron rekisteröintimaksun. Tähän maksuun seurat eivät voi vaikuttaa. Siirtojen hinnat löydät täältä.

Lisätietoja?

Lisätietoja seuran toiminnasta saat joukkueiden toimijoiden lisäksi seuran toiminnanjohtaja Kim Ekroosilta, 040 847 8519 - kim.ekroos@kaapo.fi.

Syvemmin seuran toimintaan voit perehtyä myös tutustumalla seuran Valmennuslinjaan ja Käsikirjaan. Alla on eriteltynä mitä kaikkea KaaPolla on tarjottavanaan juuri Sinulle!

KaaPolainen pelaaja - tätä kaikkea saat edustaessasi Kaarinan Poikia:


Aktiivinen seurajohto

 • Seuran ylin johto, johtokunta, toiminnanjohtaja ja valmennuksen johto ovat erittäin aktiivisia ja mukana käytännön toiminnassa lähes päivittäin.

Valmennusorganisaatio

 • Seuran valmennuksen johtajana toimii OTO - Valmennuspäällikkö, apunaan valmennuksen koordinaattorit
 • Ammattitaitoiset, koulutetut valmentajat
 • Joukkueen vastuuvalmentajana toimivilla on pääsääntöisesti muutamaa poikkeusta lukuun ottamattavähintään UEFAn B-lisenssi
 • Pyrimme myös siihen, että jokaisella joukkueessa valmentajana toimivalla on vähintään Suomen Palloliiton D-tason koulutus
 • KaaPo järjestää halukkaille valmentajille E-, D- ja C-tason koulutusta ja ohjaa kiinnostuneet valmentajat ylemmille Palloliiton kursseille

Fyysinen valmennus

 • Seuran fyysisen valmennuksen linja on muuttumassa ja varmistuu talven 2018 aikana!

Maalivahtivalmennus

 • Seurassa toimii maalivahtitalli, jonka valmentajat vastaavat seuran kaikkien maalivahtien valmennuksesta

Joukkueiden välinen yhteistyö

 • Joukkueiden välisellä yhteistyöllä taataan se, että jokainen pelaaja saa riittävän kovia haasteita ja pelaajan kehitys on maksimaalista
 • Pyrkimyksenä on, että kunkin ikäluokan muutama kehittynein pelaaja osallistuu vanhemman ikäluokan otteluihin ja osittain myös harjoitteluun
 • Tähän on kaikilla pelaajilla mahdollisuus, mikäli motivaatio ja sitä kautta kehittyminen on riittävää

Useita peliryhmiä ikäluokassa

 • Mikäli pelaajamäärä ikäluokassa on riittävä, osallistutaan turnauksiin ja kesän sarjoihin usealla joukkueella
 • Näin toimien kaikille pelaajille saadaan järjestettyä oikeantasoisia otteluita

Testaus

 • Seura järjestää fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa E11 ikäluokasta lähtien.

Erinomaiset harjoitusolosuhteet

 • Keskurin lämmitettävä KHT on käytössä tammikuun puolesta välistä seuraavaan syksyyn lumen tuloon saakka
 • Seuralla on vuoroja myös Poronpuiston hallista
 • Kesällä käytössä ovat myös Keskurin nurmikentät
 • Seuran joukkueet käyttävät myös muita Kaarinan alueen tekonurmikenttiä

Piispanlähteen koulun liikuntaluokka

 • Kaarinan Piispanlähteen koulussa toimii liikuntapainotteinen luokka, johon jalkapalloilijoilla on mahdollisuus hakea. Tällä luokalla jalkapalloilijat harjoittelevat aamuisin kaksi kertaa viikossa
 • Poikien valmennuksesta vastaa xxx xxxxx (uusi valmentaja nimetään keväällä 2018) ja tyttöjen valmennuksesta Raimo Lindholm

Mahdollisuus harrastaa jalkapalloa alle kouluikäisestä ikämieheen

 • KaaPon nuorimmat jalkapallon harrastajat ovat 4-vuotiaita Futiseskarilaisia, vanhimmat taas yli 55-vuotiaita ikämiehiä

Ohjaus eteenpäin

 • Mikäli pelaaja on niin kyvykäs ja motivoitunut, ettei KaaPo pysty enää hänelle tarjoamaan riittäviä haasteita, ohjaamme pelaajan eteenpäin OIKEASSA IÄSSÄ

   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat