KaaPo solmi lisää pelaajasopimuksia
Julkaistu: 20.12.2017 00.00

KaaPo solmi lisää pelaajasopimuksia

Joulutauolle siirryttäessä Kaarinan ylpeydellä on kasassa jo 19 sopimusta, kun menneellä viikolla nimensä paperiin laittoivat jo tutut Leevi Puputti, Teemu Tuominen, Juho Salminen ja Matias Hilska sekä uusina KaaPo-paidataan siirtyvät Mikko Valtanen, Mikke Louhela ja Joonas Madetoja.

Valtanen on pelannut Pallo-Iirojen kasvatti ja on edustanut raumalaisia koko tähänastisen uransa. Valtanen tuo etenkin hyökkäyspään peliin vaihtoehtoja. Madetoja on TPS-kasvatti, joka siirtyy keltapaitojen riveihin SalPasta. Louhela puolestaan siirtyy FC Interin A-junioreista.

”Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Leevi, Teemu, Matias ja Juho ovat jo viime kaudella todistaneet ansaitsevansa paikkansa joukkueessa ja olen tyytyväinen, että pojat päättivät jatkaa meillä. Mikko, Mikke ja Joonas ovat kuuden viikon ajan harjoitelleet meidän mukana ja ovat osoittaneet olevansa hyviä pelureita. Nyt meillä on kasassa 19 sopimusta ja voimme levollisin mielen lähteä joulun viettoon,” kertoo päävalmentaja Tomi Kivikoski.

Joukkue siirtyy joulunajaksi harjoitustauolle ja palaa treenikentille taas tammikuussa. Ensimmäisen harjoitusottelut on sovittu helmikuulle.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6