KaaPolle kahdeksan uutta pelaajasopimusta
Julkaistu: 29.01.2018 00.00

KaaPolle kahdeksan uutta pelaajasopimusta

Kahdeksalla uudella sopimuspelaajalla täydentynyt Kaarinan ylpeys alkaa olla valmis tulevaan Miesten Kakkosen kauteen. Viime kaudelta tuttuja sopimuksen tehneitä pelaajia ovat puolustuspään pelaajat Joel Kontkanen ja Antti Horjanheimo sekä keskikenttämiehet Peetu Savolainen ja pitkään jatkoaan pohtinut Jukka-Pekka Tuomanen. Uusina pelaajina keltapaitaan siirtyvät Juuso Eteläpää (PEPO), Riku Tanila (KaaPo P20), Roope Läpinen (TPS) ja Elias Untamala (FC Inter). Näistä myös Läpinen ja Untamala ovat kaarinalaisen junnufutiksen kasvatteja. Uusien sopimusten myötä KaaPolla on nyt kasassa sopimukset 3 maalivahdin ja 24 kenttäpelaajan kanssa.

”On hienoa, että saimme vielä kiinnitettyä neljä viime kaudella joukkuetta edustanutta kaveria. Uudet pelaajat ovat osoittautuneet oiviksi pelimiehiksi ja tuovat lisää syvyyttä ja kilpailua joukkueeseen. Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen sopimustilanteeseen ja siihen, millä työmoraalilla jätkät painavat päivästä toiseen. Uskon, että olemme matkalla hyvään ja menestyksekkääseen kauteen,” kertoo päävalmentaja Tomi Kivikoski.

Myös liikettä toiseen suuntaan on, kun Tempo Hopsu, Jaakko Hietarinta, Joel Ylistalo ja Kalle Luotonen eivät jatka peliuraansa KaaPossa. Koko seura kiittää Tempoa, Jaskaa, Jopea ja Kallea menneistä vuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä tuleviin koitoksiin.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6