Kaarinan Nappulat ja Kaarinan Pojat yhdistävät voimansa
Julkaistu: 19.09.2018 00.00

Kaarinan Nappulat ja Kaarinan Pojat yhdistävät voimansa

Kaarinan Pojat ry ja Kaarinan Nappulat ry ovat tehneet pitkän kehitystyön toimintojen yhdistämiseksi. Vuoden 2017 aikana KaaNa ja KaaPo ovat yhteisellä päätöksellä neuvotelleet uudesta yhteistyöstä jalkapallon parhaaksi. Molemmat seurat ovat ymmärtäneet, että ilman yhteistyötä Kaarinassa molempien seurojen toimintaedellytykset huononevat tulevina vuosina. Seurojen yhteistyön tarkoituksena on yhteisten toimintojen avulla hyödyntää saatavilla olevat resurssit parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteena on, että Kaarinassa pelataan seudun parasta jalkapalloa laadukkaassa valmennuksessa toimien yhteistyössä perheiden ja vapaaehtoisten kanssa. Tavoitteen toteutumiseksi seurat siirtyvät seurajohtoiseen malliin, jossa nappulavalmennuksesta vastaavat päätoimiset valmentajat yhdessä joukkueen muiden valmentajien kanssa. Huoltajien ja muiden jalkapallosta kiinnostuneiden on edelleen mahdollista olla toiminnassa mukana huoltajina, joukkueenjohtajina yms. Vapaaehtoisten panos on seuralle tärkeää ja seura haluaakin jatkossa kehittää tätä toimintaa yhdessä vapaaehtoisten toimijoiden kanssa.

Tähän tiedotteeseen on koottu kaikki tärkeä tieto KaaNan ja KaaPon uudesta yhteistyötä sekä uudistuvasta nappulatoiminnasta. Tiedote sisältää tietoa mm. nappulatoiminnan maksuista, ryhmistä ja aikatauluista. Lisäksi tiedotteessa kuvataan yhdistymistä yleisesti.

Mikäli sinulle jää tarpeita lisätiedoille, toivomme sinun ottavan rohkeasti yhteyttä. Kysymyksiä ja palautetta voit antaa myös tämän lomakkeen kautta.


Anna-Maria Salminen, Kaarinan Pojat ry:n toiminnanjohtaja
040 847 8519 / toiminnanjohtaja@kaapo.fi

Olli Tuominen, Kaarinan Pojat ry:n puheenjohtaja
040 544 1812 / puheenjohtaja@kaapo.fi

Kari Karlsson, Kaarinan Nappulat ry:n puheenjohtaja
0400 221 591 / kari.karlsson@balticmarine.fi

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6