KaaPolainen seurasydän
Julkaistu: 21.08.2019 00.00

KaaPolainen seurasydän

Nyt tarvitaan yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan. Ja mikäpä olisi parempi yhteisöllisyyden esikuva kuin suomalainen urheiluseura? Suomalainen urheiluseuratoiminta kun on maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen. Seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä.

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. Lue lisää seurasydän-kampanjasta Olympiakomitean sivuilta.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. Sykkiikö sinulla Seurasydän tai tunnetko jonkun, jolla on suuri Seurasydän? Käy siinä tapauksessa ilmiantamassa hänet alla olevalla lomakkeella. 5.12.2019 vietetään valtakunnallista vapaaehtoisten päivää, jolloin KaaPokin palkitsee ilmiannettujen henkilöiden joukosta vuoden KaaPolaisen seurasydämen.

Seurasydän-kampanjan yhtenä seuratoiminnan näkyvyyttä nostattavana toimenpiteenä vietetään tiistaina 24.9. Seurapaita-päivää pukeutumalla oman seuran verkkaritakkiin / pelipaitaan. Tavoitteena on, että kaikki seuratoiminnassa mukana olevat pukevat oman seuran verkkaritakin, pelipaidan tai muun asun päälle ja lähtevät töihin, kouluun, päiväkotiin, kuka minnekin. Näin seuraväki liputtaa pukeutumalla omaan edustusasuun, jota me kaikki ylpeästi kannamme ja joka pitää sisällään paljon tunteita, yhteisöllisyyttä, muistoja, innostusta, iloa ja välittämistä – yhteisöllisyyttä.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6