Mitä toiminta KaaPossa maksaa

Mitä toiminta KaaPossa maksaa?

Jokainen seuran pelaaja maksaa seuralle toimintamaksua. Tämän lisäksi pelaajat maksavat lajiliiton lisenssin ja vakuutuksen sekä joukkueen omasta toiminnasta. Siirrymme ikäluokka kerrallaan seurajohtoiseen malliin ja kattavampaan toimintamaksuun. Tämän vuoksi on tärkeää, että tutustut oman ikäluokkasi maksuihin joko alla tai kysymällä lisää joukkueenjohdolta.

Toimintamaksu (Perhefutis ja futiseskari eli 2018-2015-syntyneet)

Pelaajan toimintamaksu on joukkuekohtainen. Toimintamaksu sisältää valmennuksen, pelipassin ja vakuutuksen sekä olosuhteet ja varusteet (pelipaita). Myös seuran jäsenmaksu ja seuran hallintomaksu kuuluvat toimintamaksuun. Tutustu jäsenehtoihimme tästä.

Toimintamaksu: 18 € / kk.

Toimintamaksu (TP/6 - TP/13 eli 2014-2007-syntyneet)

Pelaajan toimintamaksu joukkuekohtainen ja määräytyy ikäluokan perustoiminnan mukaan. Toimintamaksu sisältää perustoiminnan. Sen lisäksi laskutetaan erikseen mahdolliset perustoiminnan ulkopuoliset kulut. Tutustu jäsenehtoihimme tästä.

  • Perustoiminta = valmennus (sisältäen myös fyysisen valmennuksen ja valmennuksen tukitoiminnot), olosuhteet, ottelutoiminta (sarjat, erotuomarikorvaukset), perusturnaukset (turnausmaksut), joukkueen varusteet sekä peliasu. Myös seuran jäsenmaksu ja seuran hallintomaksu kuuluvat toimintamaksuun.
  • Perustoiminnan ulkopuoliset kulut laskutetaan pelaajalta erikseen. Näitä ovat esimerkiksi turnausten ja otteluiden matka- ja ruokailukulut, turnausmajoitukset, lisäturnaukset, lisäharjoitusryhmät, leirit ja kerhot sekä pelaajien muut varusteet. Joukkue voi tehdä varainhankintaa, jolla kattaa näitä kuluja.
  • Pelaajan pelipassi (pakollinen) ja vakuutus (vapaaehtoinen) eivät kuulu toimintamaksuun, vaan ne laskutetaan pelaajalta erikseen.

Toimintamaksu: 420 € - 660 € / vuosi riippuen pelaajalle valitusta harjoitusmäärästä. Maksu on jaettu kuukausieriin.

Toimintamaksu (TP14 -T18/P20 eli 2006-2001-syntyneet sekä haastejoukkueet)

Pelaajan toimintamaksu on joukkuekohtainen. Toimintamaksu sisältää valmennuksen (vastuuvalmentaja) ja valmennuksen tukitoiminnot, fysiikkavalmentajan klinikkapalvelut, sarjamaksut sekä peliasun. Myös seuran jäsenmaksu ja seuran hallintomaksu kuuluvat toimintamaksuun. Toimintamaksu on voimassa aina yhden toimintakauden (1.11. - 31.10.). Tutustu jäsenehtoihimme tästä.

Toimintamaksun lisäksi pelaaja maksaa pelipassin ja mahdollisen vakuutuksen. Toimintamaksun lisäksi pelaajan maksettavaksi tulevat joukkueen päätöksellä mm. seuraavat kustannukset: valmentajien korvaukset (muut kuin vastuuvalmentaja), turnaukset (joukkuekohtainen), varusteet (joukkuekohtainen), erotuomarikulut (joukkuekohtainen), harjoittelutilamaksut esim. KHT tai halli (joukkuekohtainen).

Toimintamaksu: 300 € / vuosi (haastejoukkueet), 560 € / vuosi (PT14 - PT15), 580 € / vuosi (P17, T18, P20).

Toimintamaksu (aikuiset)

KKI-joukkueiden, eli aikuisten harrastejoukkueiden, toimintamaksu on 80 € / vuosi sisältäen seuran jäsenmaksun ja seuran hallintomaksun. Toimintamaksun lisäksi pelaaja maksaa pelipassin ja mahdollisen vakuutuksen sekä muut joukkueen toiminnasta mahdollisesti syntyvät kulut (valmennus, peliasu, sarjamaksut, harjoituspaikkamaksut jne.).

Toimintamaksujen muuttuminen kauden aikana (esim. kesken kauden seuraan liittyville) ja muut erityistapaukset

Seuran toimintamaksusta ei enää 1.11.2019 alkaen myönnetä sisaralennuksia. Mikäli ikäluokan toimintamaksu on jaettu kuukausieriin (2007-syntyneet ja nuoremmat), maksetaan heti suoraan täyttä kk-erää. Toimintamaksun maksuvelvollisuus alkaa liittymiskuukautta seuraavasta kuukaudesta. Mikäli ikäluokan toimintamaksu on jaettu kausieriin (2006-syntyneet ja vanhemmat sekä kaikki haastejoukkueet), maksetaan soviteltua kausierää. Mikäli pelaaja siirtyy pois seurasta kesken kauden, ei maksettuja toimintamaksuja palauteta.

Sovitellut kausierät (ikäluokat TP2006 ja vanhemmat, haastejoukkueet)

  • pelaaja liittyy kvartaalin ensimmäisen kuukauden aikana (marras, helmi, touko, elo) = koko kvartaalin maksu
  • pelaaja liittyy seuraan kvartaalin toisen kuukauden aikana (joulu, maalis, kesä, syys)= 70 % maksu eli 30 % ale
  • pelaaja liittyy seuraan kvartaalin viimeisen kuukauden aikana (tammi, huhti, heinä, loka) = 40 % maksu eli 60 % ale

Varusmiespalvelus: Varusmiespalvelustaan suorittava KaaPon pelaaja on varusmiespalveluksensa ajan vapautettu seuran toimintamaksusta. Tammikuussa palvelukseen astuvat maksavat marras- ja joulukuun toiminnasta 70 % 1. kvartaalin maksusta ja ovat tammikuusta alkaen vapautettuja seuran toimintamaksusta siihen asti, että palaavat joukkueen vahvuuteen palveluksen jälkeen. Heinäkuussa palvelukseen astuvat maksavat touko- ja kesäkuun toiminnasta 70 % 2. kvartaalin maksusta ja ovat?heinäkuusta alkaen vapautettuja seuran toimintamaksusta siihen asti, että palaavat joukkueen vahvuuteen palveluksen jälkeen. HUOM! Tämä koskee vain seuran toimintamaksua. Joukkueen omien kustannusten maksuvelvollisuus varusmiespalveluksen aikana tulee sopia erikseen joukkueenjohdon kanssa.

Seura pidättää itselleen oikeuden käsitellä kesken kauden seurasta lähtevien tai seuraan liittyvien pelaajien toimintamaksujen suuruudesta tapauskohtaisesti, mikäli tähän ilmenee painavia syitä ja jotta mahdollisten väärinkäytösten mahdollisuus minimoitaisiin.

Kaarinan Pojat ry:n lähettämät laskut voit vastaanottaa myös verkkolaskuina!

Tilataksesi verkkolaskut, kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja tilaa sieltä uusi e-lasku (verkkolasku). Laskuttajan nimi on Kaarinan Pojat ry (y-tunnus 1006858-6). Syötä viimeisimmän laskun viitenumero ja toimi verkkopankkisi ohjeiden mukaan.


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat