KaaPon ja Xampionin yhteistyö jatkuu
Julkaistu: 16.12.2019 00.00

KaaPon ja Xampionin yhteistyö jatkuu

Kaarinan Pojat ja Xampion pelaajakehityspalvelu jatkavat jo useamman vuoden takaista yhteistyötään. Xampion on ainutlaatuinen työkalu pelaajille ja valmentajille, joka tuo treenaamiseen faktan mutu-tuntuman tilalle. Xampionin avulla treenaat fiksummin ja pelaat paremmin.

- Jos pelaajana tavoitteet ovat korkealla ja haluaa seurata miten harjoittelu on yhteydessä kehittymiseen, on Xampion siihen helppo ja luotettava apuväline. Xampionista saa faktaa harjoittelun ja suoritusten seurantaan sekä lisäpotkua harjoitteluun, kertoo KaaPon valmennuksen koordinaattori Toni Ekroos.

Xampion on ainutlaatuinen jalkapallon teknisten ja fyysisten suoritusten seurantajärjestelmä jokaiselle kunnianhimoiselle jalkapalloilijalle. Xampion mittaa pelaajan teknistä suoritusta pallon kanssa kokonaisvaltaisesti tarjoten samalla kattavasti dataa pelaajan liikkeestä kentällä.

- Olen käyttänyt Xampion-järjestelmää nyt vuoden verran. Järjestelmä on kehittänyt minua kaikille tulevaisuuden maalivahdeille koko ajan tärkeämmäksi nousevassa molempien jalkojen pallonkäsittelytaidoissa. Xampionin avulla pelaajat saavat arvokasta tietoa oman pallonkäsittelyn ja liikkumisen kehityksestä, toteaa joulukuun alussa U16-maajoukkuleirille valittu Ada Liljeström.

Xampion-pohjalliset onkin oiva lahja tavoitteelliselle jalkapalloilijalle pukinkonttiin! Xampionin saat tilattua suoraan verkkokaupasta. Muista lisätä checkout-vaiheessa kohtaan kuponkikoodi KAAPO ja saat 10 €:n alennuksen sekä ilmaisen toimituksen.

Lisätietoa Xampionista löydät täältä!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6