Tipitek Oy uutena mukaan KaaPon kumppanirinkiin
Julkaistu: 28.01.2020 00.00

Tipitek Oy uutena mukaan KaaPon kumppanirinkiin

Viime viikon C4:n ja Topi Riivari Oy:n sopimusten lisäksi KaaPo on solminut kauden 2020 kattavat kumppanisopimukset Tipitek Oy:n ja Viking Linen kanssa. Näistä ensimmäinen tulee mukaan uutena kumppanina ja jälkimmäisen kanssa jatketaan monivuotista hyvää yhteistyötä.

- Halusimme lähteä tukemaan KaaPon toimintaa, koska haluamme tukea nuorten liikuntaharrastuksia. Tämä on meille tietynlainen arvovalinta, kommentoi Tipitek Oy:n myyntipäällikkö Joni Saarnio. Tipitek liittyy myös Nauti pelistä -tukipoolin lahjoittajiin.

- Kumppanirinkimme kasvaa jälleen, mikä on ehdottoman positiivinen asia. Se kertoo siitä, että KaaPo kiinnostaa ja meillä näjdään olevan arvoa kumppaneille, miettii KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen tyytyväisenä.


Tipitek Oy on Varsinais-Suomessa toimiva erilaisten uusiutuvien energiaratkaisuiden toteuttaja. Tipitek toteuttaa esimerkiksi maalämpö-, ilmavesi- ja ilmalämpöpumppuja sekä isompien kiinteistöjen energiansäästöratkaisuja. Tipitekiltä hoituu koko prosessi suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.

Viking Line on KaaPon virallinen kumppani Itämerellä. Viking Line näkyy ja kuuluu seuran tapahtumissa ja KaaPolaisille on jaossa totta kai myös Viking Linen etukuponkeja läpi vuoden!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6