KaaPolle jälleen uusia sopimuspelaajia
Julkaistu: 13.02.2020 00.00

KaaPolle jälleen uusia sopimuspelaajia

KaaPon pelaajarinki on jälleen saanut kaksi kovaa vahvistusta, kun tutut miehen Ansu Sheriff ja Hans Honkasalo ovat laittaneet nimensä sopimuspaperiin. Molemmat miehet edustivat Kaarinan ylpeyttä myös kaudella 2019.

- Ansu on hyvä ja hiukan erilainen vaihtoehto hyökkäykseemme. Hän on taitava ja yllätyksellinen pienessä tilassa pallon kanssa ,mutta osaa olla myös sopivan suoraviivainen mennessään maalille. Hän on osoittanut aiemmalla urallaan, että osaa tehdä myös maaleja. "Hanska" puolestaan on loistava vaihtoehto hyökkäyksemme laidalle tai kärkeen. Mies on hyvä 1v1-ohittaja ja teki meille eniten maaleja viime kaudella. Hänellä on myös hyvä laukaus, ja molemmilla jaloilla, luonnehtii päävalmentaja Tomi Kivikoski.

Joukkue vahvistuu siis kahdella sarjatasoon nähden hyvällä pelaajalla ja odotus on, että maalitehtailu jatkuu tulevallakin kaudella! Seuraavan kerran miehillä on mahdollisuus maalitakuuseen sunnuntaina 23. helmikuuta, kun KaaPo isännöi Kakkosen Cupin puolivälierässä FC Honka / Akatemiaa. Ottelu pelataan Keskurin KHT:lla kello 16.00 alkaen.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6