Julkaistu: 26.03.2020 00.00

Sinäkin voit olla avuksi!

Näin tuet Kaarinan ylpeyttä läpi haasteellisten aikojen

Koronapandemia on saattanut koko maailman, Suomen ja suomalaisen urheiluyhteiskunnan ennenäkemättömään tilanteeseen. Tilanteeseen, jossa pelataan jalkapallokenttää isommilla areenoilla, jalkapalloa isommista asioista, yhdessä.

Kaarinan ylpeys tarvitsee tilanteessa koko KaaPo-perheen kaiken mahdollisen tuen, jotta perinteikäs seuramme on tulevaisuudessakin olemassa kaikkia kaarinalaisia varten ja jotta meillä on edellytykset käynnistää toiminta poikkeustilan jälkeen. Tältä sivula voit lukea erilaisista mahdollisuuksista olla tukemassa Kaarinan ylpeyttä ja yhteistyökumppaneitamme näinä haastavina aikoina.

Jäsenyys

Liity Kaarinan ylpeyden jäseneksi ja olet osa upeaa jalkapalloyhteisöä! Jäsenmaksu 20 €, ainaisjäsenmaksu 200 €. Lisätiedot ja liittymisohjeet löydät täältä.

Fanituotteet

Voit tukea seuraa hankkimalla uudistetusta fanituotemallistostamme KaaPo-tuotteet kesään ja talveen. Pipot, kaulahuivit, lippikset, hupparit ja paljon muuta myynnissä täällä.

Kausikortit ja kannatuspääsyliput

Vaikka kukaan ei varmuudella tiedä, milloin pääsemme takaisin jalkapalloviheriöille, kannattaa sinunkin varata oma paikkasi Keskurin katsomosta jo nyt! Niin miesten kuin naisten edustusjoukkueiden kausikortit ja kannatuspääsyliput ovat nyt myynnissä täällä.


Osoita tukesi myös paikallisille yrittäjille

KaaPon verkkokaupasta löydät myös TUE PAIKALLISTA -osion, josta voit ostaa paikallisten yritysten lahjakortteja! Lahjakorttiostoksella tuet sekä paikallisia yrittäjiä että kaarinalaista juniorijalkapalloa.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6