Ekkono Players' Academy avaa ovensa KaaPolaisille
Julkaistu: 10.06.2020 00.00

Ekkono Players' Academy avaa ovensa KaaPolaisille

KaaPon ja espanjalaisen Soccer Servicen yhteistyö on jatkunut usean vuoden ajan. Soccer Servicen Ekkono-metodia on käytetty niin KaaPon valmentajien koulutuksessa, valmennuslinjan kehittämisessä kuin pelaajakehityksen tukena. Uutena yhteistyön avauksena käynnistyy Ekkono Players' Academy.

Ekkono pelaaja-akatemia on hauska ja vauhdikas online-treenipaikka, jossa omat taidot kehittyvät niin futiksessa kuin englannissakin. Hauskaa, motivoivaa, iloista oppimista ja mukana vielä kielikylpy. Torstaina avautuva Ekkono Players’ Academy on tarkoitettu ihan jokaiselle KaaPo-futarille. Hauskoja treenejä, livetapaamisia, ratkotaan haasteita ja opitaan Ekkonon huippuosaajien vinkeistä. Olet osa maailmanlaajuista verkostoa, jossa käyttökielenä on englanti. Käy tutustumassa ja saat päivittäistä huippukivaa futistekemistä!

Pelaaja-akatemiassa on kolme eri palvelutasoa kaikille mahdollisille toiveille:

  • Essential Membership (4,99€/kuukausi) suljetussa ryhmässä
  • Premium Membership (nyt 49,99€/kuukausi). Paljon lisää sisältöä ja eri mahdollisuuksia. Muista käyttää seuran omaa koodia.
  • Private Membership (399,99€/kuukausi). Yhteys omaan Ekkono-valmentajaan ja omat treeniohjelmat. Huippuluokan yksilöllistä palvelua. Muista käyttää seuran omaa koodia.

Kun käytät seurasi koodia (klik), saat neljän viikon ilmaisen tutustumisjakson!

Lisätietoa löytyy akatemian sivuilta, yllä olevasta linkistä, tai ota yhteyttä hello@soccerservices.net

Ekkono – Way to Excellence!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6