KaaPon try out -jakso alkaa marraskuun lopussa
Julkaistu: 14.10.2020 00.00

KaaPon try out -jakso alkaa marraskuun lopussa

Kaikilla tarinoilla on alkunsa ja myös joskus pitkän ajan päästä loppunsa. Tämäkin huikea tarina on alkanut jo kauan ennen meitä, sillä Kaarinan Pojat ry on jo vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura. Olympiakomitean virallinen tähtiseura valittiin myöskin Suomen Urheilugaalassa vuonna 2017 koko maamme parhaaksi urheiluseuraksi.

Viime vuonna avattiin uusi hieno ja upea KaaPo-talo palvelemaan koko kaarinalaista jalkapalloväkeä. Tähän voisi listata lukuisia saavutuksia aina Suomen Regions' Cupin voitoista asti, mutta kun ne varsinaiset ja todelliset tarinat kirjoitetaan kuitenkin joka ainut päivä siellä, missä pallo on pyöreä ja useimmiten kenttäkin on vihreä. Siellä sykkii se KaaPolainen sydän, jossa pelaamisesta, yhdestä haltuunotosta, siitä maalista, jota yhdessä juhlimme tai niistä kyynelistä, jotka tappion hetkellä väkisin poskipieliin valuvat, tulee hetkellisesti maailman tärkein asia. Uuden kauden uusia tarinoita alamme taas elämään marraskuun lopussa ja olemmekin tulleet siihen hetkeen, jolloin kysymme, oletko sinä valmis kirjoittamaan tähän huikeaan tarinaan oman puumerkkisi ikiajoiksi?

KaaPon miesten edustusjoukkue järjestää 3,5 viikon try out -jakson alkaen 23.11. Tämä ajan harjoittelemme kolmesti viikossa (alustavat harjoituspäivät ma, ke, pe). Olethan rohkeasti yhteydessä valmennukseen, mikäli olet kiinnostunut liittymään mukaan.

KaaPolaisin terveisin,

Pate 044 344 4640
Nipa 040 825 0467
Tumppi 040 550 4313

KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta – mutta se on paljon muutakin.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6