KaaPo mukana Suomen Palloliiton valmennusosaamisen kehittämishankkeessa
Julkaistu: 15.09.2021 09.00

KaaPo mukana Suomen Palloliiton valmennusosaamisen kehittämishankkeessa

Kaarinan Pojat on valittu mukaan Suomen Palloliiton valmennusosaamisen kehittämishankkeeseen. KaaPo osallistuu hankkeeseen yhteistyöseurojen VG-62 ja Paimion Haka kanssa.

Valmennusosaamisen kehittäminen on suomalaisen jalkapallon strategian ytimessä. Yksi keskeinen toimenpide tavoitteen saavuttamiseksi on osaavien ja koulutettujen valmentajien määrän lisääminen.Tukisumma sisältää 375 tunnin työpanoksen seurayhteisön kokonaisvaltaiseen valmennusosaamisen kehittämiseen.

- KaaPossa valmennuskoulutus on aina ollut toiminnan kivijalka. Seurassa on panostettu vahvasti sisäiseen valmennuskoulutukseen ja sen tulokset näkyvät korkeana koulutettujen valmentajien lukumääränä. Omien valmentajien lisäksi KaaPo tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina valmennuskoulutusten tarjoamisessa myös ulkopuolisille seuroille, toteaa Kaarinan Poikien puheenjohtaja Olli Tuominen.

Nyt saatavan valmennusosaamisen kehittämistuen tavoitteena on vahvistaa valmennusosaamisen vaikuttavuutta ja koulutettujen valmentajien määrää sekä ydin- että yhteistyöseuroissa. Valmennusosaamisen kehittämistuen avulla tuetaan seurayhteisön alle 12 -vuotiaiden valmentajien arkivalmennuksen laatua

- Käytännössä tuki mahdollistaa entistäkin laajemman valmennuskoulutuksen futisvalmentajan startti- ja ikävaihekoulutusten osalta. Ne antavat hyvät lähtökohdat valmentajalle valmennusuran ensimmäisiin askeleihin, taustoittaa KaaPon valmennus- ja koulutuspäällikkö Hannu Paatelo.

Suomen Palloliiton uutisen aiheesta pääset lukemaan tästä linkistä.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6