Niclas Forss jatkaa KaaPon valmennuksessa päätoimisessa roolissa
Julkaistu: 08.10.2021 18.00

Niclas Forss jatkaa KaaPon valmennuksessa päätoimisessa roolissa

Kaudesta 2019 KaaPon juniorivalmennuksessa mukana ollut Niclas Forss on kiinnitetty seuraan päätoimisessa tehtäväkuvassa. Kuluvalla kaudella Nicce on toiminut vastuuvalmentajan roolissa KaaPon P13 (2008) ja P17 joukkueissa. Niclas on suorittanut Suomen Palloliiton UEFA B-lisenssin ja hänellä on valmennuskokemusta poikajoukkueiden lisäksi muun muassa tyttöjen TPS/KaaPo YJ BSM-joukkueen valmennuksesta.

- Niclas on tyyppi, jolla on edessään suuri tulevaisuus valmentajana. Kun mietitään KaaPon valmentajia, niin Niclas sopii joukkoon erinomaisesti. Tämän hetkisten KaaPon päätoimisten valmentajien kokonaisuus kattaa sopivassa sekoituksessa nuoruuden intoa ja kokemusta, taustoittaa Kaarinan Poikien Puheenjohtaja Olli Tuominen.

Kaarinan Poikien toiminta laajenee tällä hetkellä voimakkaasti. Pelaajamäärä ylitti ensimmäistä kertaa seuran historiassa 1000 pelaajan rajan muutama viikko sitten. Se tarkoittaa samalla lisäresurssien tarvetta toiminnan joka osa-alueella. Seura panostaa vahvasti vanhojen toimijoiden osaamisen kehittämiseen sekä uusien toimijoiden saamiseen mukaan toimintaan. Niclaksen arki koostuu kokonaisuudesta, johon kuuluu joukkuevalmennuksen lisäksi KaaPon iltapäiväkerhotoimintaa.

- Mahtavaa, että seura halusi tarjota päätoimista roolia ja pystyin ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin valmennusurallani. Ajatuksena on kuitenkin ollut jo hetken aikaa päästä päätoimiseksi ja nyt asia tuli ajankohtaiseksi. Nuoresta iästä huolimatta kokemusta on melkein 10v erilaisista valmennustehtävistä ja perheessä on aina ollut jalkapallo veressä, summaa Forss.

Kaarinan Pojissa on tällä hetkellä viisi päätoimista juniorivalmentajaa, joiden valmennuksessa ovat kaikki tyttö- ja poikaikäluokat 15-vuotiaista aina eskari- ja perhefutikseen asti.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6