KaaPo ja KaaNa aloittavat yhteistyön
Julkaistu: 17.10.2016 00.00

KaaPo ja KaaNa aloittavat yhteistyön

Kaarinan Pojat ry. ja Kaarinan Nappulat ry. aloittavat syksystä 2016 alkaen yhteistyön kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseksi. KaaPon yhteistyö KaaNan kanssa koskee alle E11- ja nuorempien ikäluokkien toimintaa, valmentajien sisäisen koulutuksen ”tutormallin” ja laajemmin kaarinalaisen poika- ja tyttöpelaajan polun.

Yhteistyön tavoitteena on Kaarinassa toimivien jalkapalloseurojen KaaPon ja KaaNan toimintojen selkiyttäminen, uudelleen roolittaminen ja tehostaminen. Tähän pyritään uudenlaisilla yhteistyön muodoilla.

KaaNa ja KaaPo toteuttavat jatkossa yhteistyössä Futiseskaritoiminnan Kaarinassa. Futiseskarin tarkoituksena on tarjota lapsille ja heidän vanhemmilleen ensikosketus jalkapalloon Kaarinassa. Tätä toimintaa tullaan tarjoamaan useaan kertaan viikossa, jotta perheet voivat valita heille parhaiten sopivan ajan tulla tutustumaan itse Kuningaspeliin.

KaaNa keskittyy jatkossa kaarinalaisen harrastejalkapallon kehittämiseen Futiseskarista ”uloskasvaneiden” ikäluokista aina E11 ikäluokkiin asti. KaaPo vastaavasti profiloituu kilpatoiminnan kehittämiseen edustusjoukkuetoiminnan kautta Kaarinassa.

Tyttöjen jalkapallotoiminta kokee myös muutoksen. KaaNa vastaa jatkossa koko kaarinalaisen tyttötoiminnan kehittämisestä (harraste ja kilpatoiminta) alle 12-vuotiaiden ikäluokissa. D12-ikäluokista ylöspäin kaikesta jalkapallotoiminnasta vastaa sekä pojissa että tytöissä jatkossa KaaPo. D12-ikäluokista ylöspäin jalkapalloilu jatkuu harraste- ja edustusjoukkuetoimintana.

Uudenlaisena yhteistyön muotona käynnistetään lisäksi Taitokoulutoiminta, joka tarjoaa yhteisen laadukkaan lisäharjoittelumahdollisuuden kaarinalaisille lapsille niin kyläjoukkueissa kuin myös edustusjoukkueidenkin pelaajille 1-2 kertaa/viikossa.

Uuden ajattelumme keskeisenä tavoitteenamme on tarjota kaikille joustavat mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa itselle sopivalla tasolla niin taloudellisesti kuin myös määrällisesti ja laadullisesti.

KaaPon ja KaaNan Futiseskaritoiminta 2017


KaaPon alle 12-vuotiaiden edustusjoukkuetoiminta 2017

KaaPon ja KaaNan alle 12-vuotiaiden taitokoulutoiminta 2017

Lisätiedot:
Jari Sorvari
Alle 12-vuotiaiden valmennuksen koordinaattori
0401797515

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6