Seuran yhteistyökumppanit

Kaarinan Pojat ry:n pääyhteistyökumppanit

Mehiläinen Oy

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille.

KaaPolaiset voivat rekisteröityä Mehiläisen Urheilunettiin, jolloin jokaisen seuran jäsenen tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää markkinointibonusta seuran kassaan. Markkinointi-bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä. Urheilunettiin pääset rekisteröitymään tästä.


Macron

Macron on yksi Euroopan johtavista urheiluvaatteiden valmistajista, jossa yhdistyvät italialaiseen tyyliin tyypillinen laatu ja perinteet, sekä intohimo ja asiantuntemus. Macron kiinnittää huomiota urheilijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin niihin täydellisesti sitoutuen.

KaaPolaisille Macron tarjoaa 30 % alennuksen verkkokaupasta ja myymälästä ostetuista tuotteista. Macronin Turun myymälä sijaistee osoitteessa Läntinen pitkäkatu 21-23. Verkkokauppaan pääset tästä.


OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki ja yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. OP tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella.

OP Turun Seutu hoitaa KaaPon joukkueiden maksuliikenteen hoidon.


Jautek Oy

Jautek Oy on vuonna 1987 perustettu jauhemaalauksiin erikoistunut kaarinalainen yritys. Jautekin ehdoton kilpailuvaltti on valmiin työn korkea laatu sekä nopeat ja joustavat toimitukset.


Kaarinan Pojat ry:n yhteistyökumppanit

Kaarinan Lukko Oy on palveleva Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike Kaarinassa. KaaPon jäsenille Kaarinan Lukko tarjoaa 10 % alennuksen kaikista tuotteista (ei Abloy) sekä 15 % alennuksen Abloy-avaimista ja -lukoista.

Viking Line on KaaPon virallinen kumppani Itämerellä. Viking Line näkyy ja kuuluu seuran tapahtumissa ja KaaPolaisille on jaossa totta kai myös Viking Linen etukuponkeja läpi vuoden.¨

Pizzalinen pizzat ovat saavuttaneet herkuttelijoiden vankkumattoman suosion! Herkuttelukumppanimme Pizzaline Kaarina tarjoaa KaaPolaisille 10 % alennuksen normaalihintaisista pizzoista, minkä lisäksi ravintolan valikoimasta löytyy maukas ja herkullinen KaaPo-pizza.


Carinafour on vuonna 2012 perustettu modernien tuotanto- ja logistiikkajärjestelmien kehittämiseen ja operointiin keskittyvä asiantuntijayritys. Se toimii merkittävässä roolissa osana kansainvälistä konsortiota, joka tähtää merikuljetusten tehostamiseen ja ympäristöystävällisempään kauppalaivaliikenteeseen.

Topi Riivari Oy on perheyritys, joka on perustettu 1991. Yrityksen toimialaan kuuluu kiinteistöjen, kuten taloyhtiöiden, yritysten ja teollisuuslaitosten ilmanvaihtokoneiden puhdistus ja säätö, uudet kiinteistölämpöpumput ja niiden asennukset ja ilmanvaihtotyöt.

Tipitek Oy on Varsinais-Suomessa toimiva erilaisten uusiutuvien energiaratkaisuiden toteuttaja. Tipitek toteuttaa esimerkiksi maalämpö-, ilmavesi- ja ilmalämpöpumppuja sekä isompien kiinteistöjen energiansäästöratkaisuja. Tipitekiltä hoituu koko prosessi suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.

Kosken Leipomo on pitkän historian omaava turkulainen leipomo, joka on erikoistunut käsintehtyihin, perinteisiin leipomotuotteisiin. KaaPolaiset saavat 10 % alennuksen leipomotuotteista kaikissa Kosken Leipomon toimipisteissä.

Turku Energia edeltäjineen on valaissut ja lämmittänyt koteja, tehtaita ja toimistoja Aurajoen rannoilla jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1898. Kyseessä on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö, joka on sitoutunut kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. KaaPolaisille Turku Energialla on tarjolla KaaPo Sähkö! Jokaisesta Kaapo Sähkö -sähkösopimuksesta ohjataan varoja asiakkaan valitsemalle joukkueelle sekä Kaarinan Pojat ry:lle. KaaPo Sähkö on myös ekoteko, sillä se tuotetaan tuulivoimalla vailla hiilidioksidipäästöjä.

Jäsenedut KaaPolaisille

Jäsenedut tulevat tähän.


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat