Laskutustiedot

Kaarinan Pojat ry:n laskutustiedot

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen.

Verkkolaskut
Kaarinan Pojat ry, 1006858-6
Verkkolaskuosoite: 003710068586
Operaattori: Maventa (003721291126)

Sähköpostilaskut skannauspalveluun
Laskut lähetetään palveluun PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: 10068586@scan.netvisor.fi

Paperilaskut skannauspalveluun
Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalle.
Paperilaskujen toimitusosoite: Kaarinan Pojat ry, 10068586, PL 100, 80020 Kollektor Scan.

Kaarinan Pojat ry:n yleiset laskutusehdot

Laskujen maksuehto on pääsääntöisesti neljätoista (14) vuorokautta netto laskun päiväyksestä. Suoritus on tehtävä laskussa mainitulle tilille ja laskua maksettaessa on käytettävä laskussa olevaa viitenumeroa. Seuralla on oikeus periä viivästyneestä maksusuorituksesta korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Lasku toimitetaan vaihtoehtoisesti 1) asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin pdf-muodossa tai 2) verkkolaskuna asiakkaan ilmoittamalla verkko-osoitteella. Paperilaskusta perimme 5,00 €:n suuruisen laskutuslisän.

Kaarinan Pojat ry:n lähettämät laskut voit vastaanottaa myös verkkolaskuina!

Tilataksesi verkkolaskut, kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja tilaa sieltä uusi e-lasku (verkkolasku). Laskuttajan nimi on Kaarinan Pojat ry (y-tunnus 1006858-6). Syötä viimeisimmän laskun viitenumero ja toimi verkkopankkisi ohjeiden mukaan.


   
Lisää uutisia
Kaarinan Pojat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat