Mikkeli

Mikkelissä käytiin tiukka ja jännittävä kamppailu SM-jatkokarsintaottelussa.

Ensimmäinen puoliaika väännettiin maalittomana.

Tintti pamautti kertaalleen pallon ylärimaan ja Emppu pääsi puskemaan paluupalloon, taas ylärima.

Heti toisen puoliajan aluksi Ramin veto 30 metristä lähti hirmuisena tykkinä yli hölmistyneen MP:n maalivahdin

KaaPo sai kuitenkin nauttia johtoasemasta vain neljä minuuttia, kunnes sivurajaheiton puolittaisesta purun vastapallosta MP numero 16 veti urkkaruudun maalikimaraan kuuluvan pyssyn yläkulmaan. Todella komea maali.

Varsinainen  peliaika päättyi 1-1 tulokseen ja seurasi 2 * 15 min jatkoaika.

KaaPo oli lähellä johtomaalia, kun JP:n pyssy pamahti jälleen ylärimaan.

Mikkelillä alkoi selvästi jalka painaa ja pelin hallinta siirtyi Kaapolle.

Lopulta ensimmäisen jatkoajan vartin viimeisellä minuutilla JP pääsi vetämään vastapalloon.

Pienen kimmokkeen kautta pallo löysi tiensä verkon perukoille ja voittomaali oli syntynyt.

Pienellä tauolla jatkoajan välissä joukkueesta huokui usko omaan tekemiseen ja voitontahto oli vahva.

MP:n vaarallisimmat tilanteet tulivat pääasiassa kulmapotkutilanteista, joita kummallakin joukkueella oli pelissä runsaasti.

Yhden kulmapotkun MP melkein sai puskettua maaliin, mutta Opa oli tänäänkin maalillaan vakuuttava ja koppasi tuonkin tilanteen.

Jatkoajan toinen puolisko oli hyvin KaaPon kontrollissa.

Viimeinen viisiminuuttinen pelattiin käytännössä MP kulmalipulla, jossa pääasiassa JP, Rami, Tintti ja Nikke pitivät palloa pienessä tilassa.

Lopulta vapauttava päätösvihellys koitti ja vapautti meidät jännityksestä.

Kaikki kunnia MP:lle, joka oli kyllä jatkokarsintapaikkansa ansainnut.

KaaPo jatkaa siis pelejään A poikien SM sarjassa, joka starttaa huhtikuun viimeisellä viikolla.

Tilastot
MP

0 - 1 JA

1-1 (0-0)
47'MaaliOjanperä Rami
47'MaalisyöttöSalminen Atte
71'VaroitusOjanperä Rami
73'Vaihto ulosHolmberg Emil
73'Vaihto sisäänJääskeläinen Juha-Pekka
79'Vaihto ulosHuhtala Jaakko
79'Vaihto sisäänLaaksonen Vinski
91'Vaihto ulosSalminen Atte
91'Vaihto sisäänLaine Joona
105'MaaliJääskeläinen Juha-Pekka
105'MaalisyöttöLaine Joona