Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on olla vahva kasvattajaseura. Toiminnallaan seura haluaa osaltaan viedä jalkapallon asemaa eteenpäin. Seura pyrkii toiminnallaan ja toimintatavoiltaan olemaan omalle yhteisölleen merkityksellinen toimija ja yksi tärkeimmistä kaarinalaisuuden ilmentymistä. KaaPossa voi harrastaa kirjaimelisesti vauvasta vaariin ja jokaiselle harrastajalle löytyy oikea haaste- ja harrastusympäristö.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan tästä


Perhefutis (2-4-vuotiaat)

Perhefutis on perheen pienimmille suunnattu harrastusmuoto, jossa lapsi harrastaa yhdessä aikuisen kanssa. Perhefutiksessa opitaan taitoratojen, pallopelien ja leikkien kautta liikunnan perustaitoja sekä ryhmässä toimimista. Toiminta on ympärivuotista ja mukaan toimintaan voi hypätä milloin tahansa.

Miten pääsemme mukaan?

Perhefutikseen voi tulla tutustumaan veloituksetta 2 viikon tutustumisjaksolle. Tutustumisjakson jälkeen mukaan toimintaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen tietonne rekisteröidään rekisteriselosteen mukaisesti KaaPon tietojärjestelmään ja saatte käyttöönne Perhefutiksen kalenterin, jonka kautta pääsette ilmoittautumaan mukaan tapahtumiin.

Mistä saamme lisätietoja?

Lisätietoja perhefutikseen liittyen löydätte tästä linkistä tai ottamalla yhteyttä ikäluokkakvastaava Petri Aarnioon (petri.aarnio(a)kaapo.fi / 0400 422 631).

Eskarifutis (4-5-vuotiaat)

Eskarifutis on vähän isompien lasten harrastus, jossa aikuinen saa edelleen olla mukana toiminnassa. Eskarifutiksessa leikitään, pelataan ja liikutaan monipuolisesti. Toiminta on ympärivuotista ja mukaan toimintaan voi hypätä milloin tahansa.

Miten pääsemme mukaan?

Eskarifutikseen voi tulla tutustumaan veloituksetta 2 viikon tutustumisjaksolle. Tutustumisjakson jälkeen mukaan toimintaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen tietonne rekisteröidään rekisteriselosteen mukaisesti KaaPon tietojärjestelmään ja saatte käyttöönne Eskarifutiksen kalenterin, jonka kautta pääsette ilmoittautumaan mukaan tapahtumiin.

Mistä saamme lisätietoja?

Lisätietoja perhefutikseen liittyen löydätte tästä linkistä tai ottamalla yhteyttä ikäluokkavastaava Petri Aarnioon (petri.aarnio(a)kaapo.fi / 0400 422 631).


Joukkuetoiminta (6-15-vuotiaat)

KaaPon seurajohtoisen mallin ensisijaisena tavoitteena on, että erilaisille harrastajille löytyy sopiva paikka nauttia kuningaslajista. Olipa lapsi/nuori sitten jalkapalloon intohimoisesti suhtautuva tai jalkapallon kevyestä harrastamisesta nauttiva tai jotain siltä väliltä, meiltä löytyy hänelle sopivaa toimintaa. Yhden ikäluokan sisälle on rakennettu tasoryhmätoimintaa, jolloin jokaiselle löytyy omantasoinen ja omaan halukkuuteen ja motivaatioon sopiva harjoitteluryhmä ja -rytmitys. Lisäksi tarjolla on mm. iltapäiväharjoittelua ja jalkapalloleirejä sekä peliryhmäkohtaisia lisäharjoituksia. Nämä lisäharjoitukset ovat maksullisia.

Ikäluokkien vastuuvalmentajina toimivat todelliset osaajat (kokemus, koulutus ja näytöt), jotka koulutetaan KaaPolaiseen pelitapaan sekä mm. Ekkono-metodiin. Lisäksi ikäluokan toiminnasta vastaa ikäluokkakvastaava, joka huolehtii, että valmennus ja toiminta kehittyy koko ikäluokan tasolla. Ikäluokkavastaava kantaa vastuuta jokaviikkoisesta toiminnasta koko ikäluokan tasolla.

Panostus osaamisen kehittämiseen on yksi KaaPon strategisista painopisteistä. Osaavien vastuuvalmentajien lisäksi olemme kiinnittäneet joukkueisiin myös muita valmentajia. Vastuuvalmentaja osallistuu lähtökohtaisesti kaikkiin harjoitustapahtumiin. Pelitapahtumissa vastuussa voivat olla myös ikäluokan muut valmentajat. Kaikille valmentajille seura tarjoaa säännöllisesti mahdollisuuden kouluttautua.

Miten pääsemme mukaan?

KaaPon toimintaan voi tutustua maksutta 2 viikon ajan. Tutustumisjaksosta on aina sovittava erikseen ikäluokan ikäluokkavastaavan tai vastuuvalmentajan kanssa. Ikäluokkavastaavien ja vastuuvalmentajien yhteystiedot löydätte ikäluokan omilta sivuilta, jonne pääsette sivun ylälaidan valikosta, tai kootusti täältä. Lisätietoa harrastamisen hinnasta löydätte täältä. Tutustumisjakson jälkeen voitte ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella.

Mistä saamme lisätietoja?

Lisätietoa joukkuetoiminnasta saatte ikäluokan omilta sivuilta sekä ikäluokkavastaavilta:

P15 (2006) - Jouni Roukala - jouni.roukala(a)kaapo.fi / 0400 422 649
P13 (2008) - Niclas Forss - forssniclas(a)gmail.com / 0400 951 377
P12 (2009) - Mika Berg - mika.berg(a)gmail.com / 050 557 3142
P11 (2010) - Jouni Roukala - jouni.roukala(a)kaapo.fi / 0400 422 649
P10 (2011) -
P9 (2012) - Tommi Ahonen - tommi.ahonen(a)ursuit.com / 0400 320 725
P8 (2013) - Susanna Helander - susannahela(a)gmail.com / 0400 656 931
P7 (2014) - Petri Aarnio - petri.aarnio(a)kaapo.fi / 0400 422 631

T15 (2006) - Harri Laaksonen - harri.laaksonen@kaapo.fi / 044 780 9696
T14 (2007) - Harri Laaksonen - harri.laaksonen@kaapo.fi / 044 780 9696
T13 (2008) - Harri Laaksonen - harri.laaksonen@kaapo.fi / 044 780 9696
T12 (2009) - Harri Laaksonen - harri.laaksonen@kaapo.fi / 044 780 9696
T11 (2010) - Harri Laaksonen - harri.laaksonen@kaapo.fi / 044 780 9696
T10 (2011) - Harri Laaksonen - harri.laaksonen@kaapo.fi / 044 780 9696
T9 (2012) - Jouni Roukala - jouni.roukala(a)kaapo.fi / 0400 422 649
T8/7 (2013-2014) - Jouni Roukala - jouni.roukala(a)kaapo.fi / 0400 422 649

PT6 (2015) - Petri Aarnio - petri.aarnio(a)kaapo.fi / 0400 422 631Joukkuetoiminta (yli 15-vuotiaat)

Yli 15-vuotiaille KaaPo tarjoaa tavoitteellista jalkapallotoimintaa niin tytöille kuin pojille. Ikäluokkien vastuuvalmentajina toimivat koulutetut ja osaavat vastuuvalmentajat, jotka hallitsevat KaaPolaisen pelitavan sekä mm. Ekkono-metodin.

Panostus osaamisen kehittämiseen on yksi KaaPon strategisista painopisteistä. Osaavien vastuuvalmentajien lisäksi olemme kiinnittäneet joukkueisiin myös muita valmentajia. Lisäksi joukkueissa on muita toimihenkilöitä, jotka yhdessä vastuuvalmentajan kanssa vastaavat jokapäiväisestä toiminnasta.

Miten pääsemme mukaan?

KaaPon toimintaan voi tutustua maksutta 2 viikon ajan. Tutustumisjaksosta on aina sovittava erikseen ikäluokan vastuuvalmentajan kanssa. Vastuuvalmentajien yhteystiedot löydätte ikäluokan omilta sivuilta, jonne pääsette sivun ylälaidan valikosta, tai kootusti täältä. Lisätietoa harrastamisen hinnasta löydätte täältä. Tutustumisjakson jälkeen voitte ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella.

Mistä saamme lisätietoja?

Lisätietoa joukkuetoiminnasta saatte ikäluokan omilta sivuilta sekä vastuuvalmentajilta.


Joukkuetoiminta (aikuiset)

Miesten ja naisten edustusjoukkueet ovat seuran lippulaivoja ja pelaajapolun pää. Näiden lisäksi seurassa toimii ikämiesjoukkue (M45) sekä naisten harrastejoukkue. Lisäksi tarjolla on aikuisten harrastefutistoimintaa niille, jotka vasta aikuisiällä aloittelevat jalkapalloharrastusta. Vuosittain järjestetään myös Aikuisten futiskoulu, joka toimii starttina harrastukselle.

Aikuisten joukkueiden toimintaan pääset tutustumaan joukkueiden omilla sivuilla.


Erityisryhmien toiminta

KaaPossa toimii kolme erityisryhmää, joiden toimintaan jokaisella on mahdollisuus osallistua.

Superfutarit on erityislasten ja -nuorten oma joukkue niille, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat erityistä huomiota ja tukea jalkapalloharrastuksessaan eivätkä pärjää oman ikäluokkansa muissa joukkueissa.

EASYfutis on helppoa jalkapalloa kaikenkuntoisille aikuisille. EASYfutis on matalan kynnyksen toimintamuoto, jossa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja pelaaminen.

Kävelyfutis on jalkapallon muoto, jossa on matala aloituskynnys sekä pienempi loukkaantumisriski. Kävelyfutista voi harrastaa kuka tahansa ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta.