Tervetuloa KaaPon iltapäiväharjoitteluun!

KaaPon iltapäiväharjoittelu on tarkoitettu 2010-2013-syntyneille KaaPon tyttö- ja poikapelaajille, jotka haluavat siirtää harjoittelua illasta iltapäiviin tai haluavat ottaa perustoimintaan lisäharjoittelukerran.

Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi oman ikäluokkansa maksimin viikkoharjoitusmäärän, on hän oikeutettu iltapäiväharjoitteluun ilman erillisiä kustannuksia. Seura haluaa kannustaa ja mahdollistaa motivoituneille harrastajille lisäharjoitusympäristön. Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi pienemmän viikkoharjoitusmäärän kuin mitä oman ikäluokkansa maksimimäärä on, lasketaan iltapäiväharjoittelu lasketaan viikkoharjoituskertoihin.

Iltapäiväharjoittelu sisältyy muilta osin ikäluokan toimintasisältöön. Iltapäiväharjoitteluun osallistuville tarjoillaan kevyt välipala ennen harjoituksia.

Iltapäiväharjoittelu toteutetaan Kaarinan KHT-kentällä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Harjoittelu tapahtuu harjoitusryhmistä, jotka muodostetaan yli ikäryhmärajojen, tarkoituksenmukaisin kokoonpanoin.

Toimintapäivät ja kellonajat

Tiistai klo 14:30-16:00

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jouni Roukala
Iltapäiväharjoittelun vastuuvalmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p.040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi


Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6