Tervetuloa KaaPon iltapäiväharjoitteluun!

KaaPon iltapäiväharjoittelu on tarkoitettu 2010-2013-syntyneille KaaPon tyttö- ja poikapelaajille, jotka haluavat siirtää harjoittelua illasta iltapäiviin tai haluavat ottaa perustoimintaan lisäharjoittelukerran.

Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi oman ikäluokkansa maksimin viikkoharjoitusmäärän, on hän oikeutettu iltapäiväharjoitteluun ilman erillisiä kustannuksia. Seura haluaa kannustaa ja mahdollistaa motivoituneille harrastajille lisäharjoitusympäristön. Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi pienemmän viikkoharjoitusmäärän kuin mitä oman ikäluokkansa maksimimäärä on, lasketaan iltapäiväharjoittelu lasketaan viikkoharjoituskertoihin.

Iltapäiväharjoittelu sisältyy muilta osin ikäluokan toimintasisältöön. Iltapäiväharjoitteluun osallistuville tarjoillaan kevyt välipala ennen harjoituksia.

Iltapäiväharjoittelu toteutetaan Kaarinan KHT-kentällä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Harjoittelu tapahtuu harjoitusryhmistä, jotka muodostetaan yli ikäryhmärajojen, tarkoituksenmukaisin kokoonpanoin.

Toimintapäivät ja kellonajat

Keskiviikko klo 14:30-16:00
Torstai klo 14:30-16:00

Iltapäiväharjoittelussa on myös mahdollisuus kyyti-palveluun. Kyyti-palvelussa pelaaja noudetaan koulupäivän jälkeen koululta harjoituksiin seuran toimesta. Vanhemmat noutavat lapsen harjoitusten jälkeen Kaarinan KHT-kentältä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Iltapäiväharjoittelussa Kyyti-palvelun hinta on 18 EUR / kk, joka sisältää yhden kuljetuksen viikoittain.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jouni Roukala
Iltapäiväharjoittelun vastuuvalmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p.040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi

Harri Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Hallinto, toiminnan yleisorganisointi
p. 044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi