Pelaajakehitys

Pelaajan koti on seura. Laadukkaan arjen myötä pelaaja kehittyy seura-arjessaan joka ikinen päivä. KaaPo tukee lahjakkaiden pelaajien kehittymistä oman Junioritallin kautta sekä kannustamalla kutsuttavia osallistumaan Suomen Palloliiton pelaajakehtys- ja maajoukkuetoimintaan, joiden tarkoituksena on olla pelaajien ja valmentajien tukena kasvussa kohti kansainvälisiä kenttiä.

KaaPon Junioritalli

Lähtökohtaisesti KaaPon Junioritalli on tarkoitettu 10-15-vuotiaille KaaPolaisille pelaajille, joilla on vahva sisäinen motivaatio kehittyä lajin parissa. Junioritallin sisältöön liittyy vahvasti vuorovaikutteisuus, jossa pelaaja perheineen sitoutuu toimintaan, raportointiin ja siitä kerättävän palautteen antamiseen. Junioritallin pelaajavalinnoissa korkea joukkueharjoittelun aktiivisuus näyttelee merkittävää osaa kokonaisuudessa. Joukkueharjoittelun lisäksi arvioidaan pelaajan korkeaa sisäistä motivaatiota omatoimiseen harjoitteluun ja kykyä sitoutua omatoimisen harjoittelun sisältöön. Junioritallin kautta pelaajalle luodaan henkilökohtainen kehityssuunnitelma, jossa tunnistetaan pelaajan tarpeet ja luodaan pelaajalle yksilön tarpeet huomioivaa harjoitussisältöä. Junioritalli täydentää siis tavoitteellisen pelaajan joukkueympäristöä vahvasti henkilökohtaisella sisällöllä.

Junioritallin toiminnasta pääset lukemaan lisää täältä.

Huuhkaja- ja Helmaritoiminta

Huuhkaja- ja Helmaritoiminta on Suomen Palloliiton pelaajakehitystoimintaa, jossa yhdistyvät pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen. Huuhkaja- ja Helmaripäivät on osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua ja antaa työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun. Huuhkaja- ja Helmaritapahtumiin kutsutaan kokonaisia seurajoukkueita sekä yksittäisiä pelaajia joukkueista.

Pelaajan osallistuessa Helmari- tai Huuhkajapäiviin, maksaa seura pelaajan kuluista 50 %. Tapahtumiin liittyvät matkakustannukset ovat pelaajan itse katettavia kustannuksia. Korvausta kuluista haetaan jälkikäteen tällä lomakkeella.

Aluejoukkuetoiminta

Aluetoiminta jakaantuu kahdelle vuodelle ja tähtää pelaajien kouluttamiseen ja kehittämiseen kohti maajoukkuetta ja kansainvälistä jalkapalloa. Aluetoiminnasta vastaa aina kyseisen alueen aluevalmentaja. Hän valitsee pelaajat tapahtumiin alueen seurajoukkueista. Pelaajat valitaan kuhunkin aluetapahtumaan aina erikseen – kiinteitä ryhmiä ei ole. Aluetoiminta on väliporras U15-maajoukkueeseen ja sitä järjestetään maajoukkuetoiminnan rinnalla koko ensimmäisen maajoukkuekauden ajan.

Pelaajan osallistuessa aluejoukkuetapahtumiin, maksaa seura pelaajalle tapahtumasta mahdollisesti koituvat omakustannekulut 40 euroon saakka.Tapahtumiin liittyvät matkakustannukset ovat pelaajan itse katettavia kustannuksia. Korvausta kuluista haetaan jälkikäteen tällä lomakkeella.

Maajoukkuetoiminta

Nuorten maajoukkuetoiminnan tavoitteena ja tarkoituksena on tukea potentiaalisimpia suomalaisia pelaajia kehityksessään kohti kansainvälistä uraa ja A-maajoukkuetta. Maajoukkueisiin valitaan ikäluokan lahjakkaimmat pelaajat. Nousu huipulle edellyttää pitkäkestoista periaatteiden mukaista harjoittelua päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen.

Pelaajan osallistuessa maajoukkuetapahtumiin, maksaa seura pelaajalle tapahtumasta mahdollisesti koituvat omakustannekulut utomaattisesti 40 euroon saakka.Tapahtumiin liittyvät matkakustannukset ovat pelaajan itse katettavia kustannuksia. Korvausta kuluista haetaan jälkikäteen tällä lomakkeella.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6