Tutustu pikkubussien varaamiseen liittyvään ohjeistukseen Jopox materiaalipankissa (joukkueen pukukoppi), ennen pikkubussien varaamista.

Pikkubussit ovat arkisin KaaPon iltapäiväkerhon käytettävissä klo 8.00-16.00. Arki-iltaisin bussit ovat tarvittaessa joukkueiden käytettävissä.
Arkena käytössä ollut bussi on palautettava seuraavaan aamuun klo 8:00 mennessä.
Viikonloppuisin pikkubusseja on mahdollista varata koko päiväksi tai koko viikonlopuksi.

VARAUSKALENTERIIN


KaaPolla on kaksi pikkubussia, jotka ovat käytössä yleisesti seurakäytössä. Arkipäivisin (klo 8:00-16:00) pikkubussit palvelevat iltapäiväkerhon kyyti-palvelussa ja kuljettavat koululaisia koulusta KaaPo talon iltapäiväkerhoon. Muina aikoina pikkubussit ovat joukkueiden käytettävissä. Pikkubussit ovat varattavissa ainoastaan seuratoiminnan piiriin.

Ajoneuvot
Mercedes Benz Vito, 1+8 henk., ajokortti B
Ford Tourneocustom, 1+8 henk., ajokortti B

Varaaminen

Pikkubussien varaamiseksi on luotu varauskalenteri. Linkki varauskalenteriin yllä.

Varaus on voimassa arkisin klo 16:00-24:00 ja viikonloppuisin koko päivän.

Varauksen perusmaksu on 50€/vrk. Lisäksi laskutetaan 0,30€/km, joka kattaa polttoaineen sekä muut ajoneuvon kulut.

Ajoneuvon noutaminen

Ajoneuvojen avaimet ovat noudettavissa KaaPo talon huoltotuvasta (viimeinen ovi parkkipaikan suunnasta katsottuna). Tilan kirjahyllyssä on laatikot, joissa säilytetään kummankin ajoneuvon avaimet. Ajoneuvon noutava henkilö ottaa mukaansa lisäksi hyllystä lomakkeen, johon kirjataan varauksen laskutusta koskevat tiedot (kuljettaja, matkakohde, kilometrimäärä, laskutettavat henkilöt jne.).

Auto on noudettavissa varauksen alkamishetkellä, arkisin klo 16:00 ja viikonloppuisin klo 7:00. Huomioittehan, että KaaPo talolla on hälytysjärjestelmä aktivoituna aamuisin klo 7:00 asti ja se aktivoituu automaattisesti iltaisin klo 23:00.

Ajoneuvojen säilytyspaikka on KaaPo talon pysäköintialue (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina).

Ajoneuvon tankkaaminen

Lähtökohtaisesti ajoneuvot säilytetään KaaPo talolla tankattuna. Yhteistyökumppanina tankkausten osalta toimii ABC -asemat. Seuralla on ajoneuvoille maksukortit käytössä, jotka voi noutaa toimistolta ennen matkaan lähtöä. Ajoneuvot tulee tankata ennen palauttamista KaaPo talolle.

Mikäli ajoneuvoon tulee tankkaustarve matkan aikana, eikä seuran maksukorttia ole noudettu, tulee tankkaus suorittaa kuljettajan toimesta. Säilytä kuitti ja toimita se KaaPon toimistolla Margit Hannulalle hyvitystä varten.

Ajoneuvon palauttaminen

Kun ajoneuvo palautetaan KaaPo talolle, kuljettaja huolehtii ja vastaa ajoneuvon asianmukaisesta siisteydestä. Kuljettaja täyttää lomakkeen, josta ilmenee varaukseen liittyvät yksityiskohdat. Lomake palautetaan avainten yhdessä avainlaatikkoon.

Mikäli ajoneuvon kuljettaja toteaa ajoneuvossa puutteen, tulee siitä ilmoittaa viipymättä KaaPon toimistolle.

Varauksen laskutus

Varauksen laskutus suoritetaan KaaPo toimiston toimesta, lomakkeella annettujen tietojen perusteella.

Lisätiedot ja yhteydenotot

toimisto@kaapo.fi
Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6