KaaPolla on kaksi pikkubussia, jotka ovat yleisesti seurakäytössä. Arkipäivisin (klo 11:00-16:00) pikkubussit palvelevat iltapäiväkerhon kyyti-palvelussa ja kuljettavat koululaisia koulusta KaaPo talon iltapäiväkerhoon. Muina aikoina pikkubussit ovat varattavissa seuratoimintoja varten. Pikkubusseja ei voi varata henkilökohtaisiin tarkoituksiin, jotka eivät kohdistu KaaPon seuratoimintaan.

Tutustu pikkubussien varaamiseen liittyvään ohjeistukseen Jopox materiaalipankissa (joukkueen pukukoppi), ennen pikkubussien varaamista.

Pääset varausjärjestelmään tästä linkistä.


Ajoneuvot

Mercedes Benz Vito, 1+8 henk., ajokortti B

Ford Tourneo custom, 1+8 henk., ajokortti B


Varaaminen

Pikkubussien varaamiseksi on luotu varauskalenteri. Linkki varauskalenteriin yllä. Varaaminen tapahtuu ennakolta määritetyksi ajaksi. Huomioithan, että ajoneuvon tulee olla palautettuna ja seuraavan varaajan käytettävissä oman varauksen päättyessä.

Varauksen perusmaksu on 50€ (2h ja pidemmät varaukset). Lisäksi laskutetaan 0,30€/km, joka kattaa polttoaineen sekä muut ajoneuvon kulut.


Ajoneuvon noutaminen

Ajoneuvojen avaimet ovat noudettavissa KaaPo talon huoltotuvasta (viimeinen ovi parkkipaikan suunnasta katsottuna). Tilan kirjahyllyssä on laatikot, joissa säilytetään kummankin ajoneuvon avaimet. Ajoneuvon noutava henkilö ottaa mukaansa lisäksi hyllystä lomakkeen, johon kirjataan varauksen laskutusta koskevat tiedot (kuljettaja, matkakohde, kilometrimäärä, laskutettavat henkilöt jne.). Lomake palautetaan lokeroon yhdessä avainten kanssa, matkan jälkeen.

Auto on noudettavissa varauksen alkamishetkellä. Huomioittehan, että KaaPo talolla on hälytysjärjestelmä aktivoituna aamuisin klo 7:00 asti ja se aktivoituu automaattisesti iltaisin klo 23:00. Ajoneuvojen säilytyspaikka on KaaPo talon pysäköintialue (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina).


Ajoneuvon tankkaaminen

Lähtökohtaisesti ajoneuvot säilytetään KaaPo talolla tankattuna. Yhteistyökumppanina tankkausten osalta toimii ABC -asemat. Seuralla on ajoneuvoille maksukortit käytössä, jotka voi noutaa toimistolta ennen matkaan lähtöä. Ajoneuvot tulee tankata ennen palauttamista KaaPo talolle.

Mikäli ajoneuvoon tulee tankkaustarve matkan aikana, eikä seuran maksukorttia ole noudettu, tulee tankkaus suorittaa kuljettajan toimesta. Säilytä kuitti ja toimita se KaaPon toimistolla Margit Hannulalle hyvitystä varten.


Ajoneuvon palauttaminen

Kun ajoneuvo palautetaan KaaPo talolle, kuljettaja huolehtii ja vastaa ajoneuvon asianmukaisesta siisteydestä. Kuljettaja täyttää lomakkeen, josta ilmenee varaukseen liittyvät yksityiskohdat. Lomake palautetaan avainten yhdessä avainlaatikkoon.

Mikäli ajoneuvon kuljettaja toteaa ajoneuvossa puutteen, tulee siitä ilmoittaa viipymättä KaaPon toimistolle (toimisto@kaapo.fi).


Varauksen laskutus

Varauksen laskutus suoritetaan KaaPo toimiston toimesta, lomakkeella annettujen tietojen perusteella.


Lisätiedot ja yhteydenotot

toimisto@kaapo.fi

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6