Kaarinan Pojat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 22.4.2021 kello 18.00 alkaen. Kokous järjestetään hybridimallilla, jossa osa osallistujista on läsnä KaaPo-talolla ja osa etänä Teamsin kautta.

Kaarinan Pojat ry – kevätkokous 2021 – ESITYSLISTA

Aika: Torstai 22.4.2021 klo 18.00
Paikka: KaaPo-talo / Teams

1. Avataan kokous

2. Valitaan kokoukselle
a) puheenjohtaja
b) sihteeri
c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
d) ääntenlaskijat

3. Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto

6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
Esitys: Jukka Ekuri kutsutaan seuran kunniapuheenjohtajaksi

8. Päätetään kokous


Kaarinassa 24.3.2021

Seuran johtokunta

Tällä lomakkeella seura pyytää pelaamisen lopettaneilta tai toiseen seuraan siirtyneeltä pelaajalta palautetta seuratoiminnan kehittämiseksi.

Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Käytämme vastauksista saatua tietoa ainoastaan seuratoiminnan kehittämiseen. Vastata voi myös nimettömästi.

Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toiminnanjohtaja.

 Lomake sulkeutuu 30.05.2021 23.59

KaaPon kesän 2021 sporttileirit tulevat taas!

Leirit on suunnattu kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille. Sporttileirit järjestetään kesäloman kolmella ensimmäisellä viikolla (23, 24, 25), joka päivä klo 9 - 14.30. Leiripaikkana toimii Keskurin KHT-kenttä (Erotuomarinkatu 6, Kaarina), Keskurin muu ympäristö sekä KaaPo-talo.

Leiripäivät sisältävät erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja. Päivittäin kilpaillaan myös leiriolympialaisten lajeissa. Leirijoukkueet muodostetaan yli ikäryhmärajojen. Lisäksi päivittäin tarjolla on maukas lounas ja välipala.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit erikseen ilmoittaa, mikälu haluat jalkapallopainotteiseen leiriryhmään. Tällöin osallistujalla tulee olla jalkapallotaustaa.

Toimintapäivät ja kellonajat

vko 23 ma-pe 7.-11.6. – vko 24 ma-pe 14.-18.6. – vko 25* ma-to 21.-24.6.
päivittäin klo 9:00-14:30

Hinta

Early bird -hinta huhtikuun loppuun asti 95 € / 75 €*. Hinta 1.5.2021 alkaen 105 € / 85 €*. Leirin hintaan sisältyy valmennus, leiripaita sekä päivittäin lämmin ruoka ja välipala.


Lisätiedot ja yhteydenotot

Toiminnanjohtaja
Harri Laaksonen
044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi

Leirien vastuuvalmentaja
Jouni Roukala
040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi

 Lomake sulkeutuu 09.05.2021 12.00

Kaarinan alakoulujen Kaikki pelaa -turnaus pelataan 18. ja 19.5.2021!

Kaarinan alakoulujen perinteinen Kaikki pelaa -turnaus järjestetään jälleen Kaarinan Keskurilla. Turnaus järjestetään 4-6. luokille tiistaina 18.5. kello 9:00-13:00 ja 1-3. luokille keskiviikkona 19.5. kello 9:00-13:00. 

Turnaus järjestetään Keskusliikuntapuiston tekonurmella osoitteessa Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina (Aktia Arenan ja jäähallin välissä).

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 9.5. kello 12.00.

 Lomake sulkeutuu 31.05.2021 23.59
 Paikkoja 30

Tervetuloa mukaan KaaPon iltapäiväkerhoon!

KaaPon Iltapäiväkerho on oivallinen mahdollisuus perheille saada lapsille ohjattu ja valvottu ympäristö, koulupäivän jälkeiseen iltapäivään. Iltapäiväkerho on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille.

KaaPon iltapäiväkerho aloitetaan päivittäin läksyparkilla, jossa pienet koululaiset pääsevät tekemään koulutehtävät. Välipalan jälkeen siirrytään leikkien ja pelien maailmaan. Välipala kuuluu iltapäiväkerhossa kaikille.

KaaPon iltapäiväkerholaisille mahdollistetaan myös Kyyti-palvelu, jolla lapset noudetaan suoraan koululta koulupäivän jälkeen. Hovirinnan/st.Karins koululta siirrytään ohajtusti kävellen iltapäiväkerhoon.

KaaPon iltapäiväkerhotoiminta tapahtuu kokonaisuudessaan Kaarinan Keskusliikuntapuiston ympäristössä sijaitsevalla KaaPo-talolla. (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina) KaaPo-talossa on ajanmukaiset tilat kerhotoiminnalle sekä erinomaiset puitteet ulkoiluun ja liikuntaan.

Nyt on auki ilmoittautuminen KaaPon iltapäiväkerhoon ajanjaksolle 12.8.2020-4.6.2021
Iltapäiväkerhoa ei järjestetä koulujen lomajaksoina tai arkipyhinä.

KaaPon iltapäiväkerhon hinta 135,00 EUR/kk (sisältää ohjauksen ja välipalan)*
*Elokuu 2020 70,00 EUR/kk

Kyyti-palvelun hinta 60,00 EUR/kk*
*Hovirinnan/st.Karins koulun yhteisnouto veloituksetta

Iltapäiväkerhopaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen on sitova. KaaPon Iltapäiväkerhotoiminnan irtisanomisaika on 1 kuukausi.

Lisätietoja toiminnasta

Harri Laaksonen
Toiminnanjohtaja
p. 044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi

Tervetuloa KaaPon iltapäiväharjoitteluun!

KaaPon iltapäiväharjoittelu on tarkoitettu 2010-2013 syntyneille KaaPon tyttö- ja poikapelaajille, jotka haluavat siirtää harjoittelua illasta iltapäiviin tai haluavat ottaa perustoimintaan lisäharjoittelukerran.

Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi oman ikäluokkansa maksimi viikkokertamäärän, on hän oikeutettu iltapäiväharjoitteluun ilman erillisiä kustannuksia. Seura haluaa kannustaa ja mahdollistaa motivoituneille harrastajille lisäharjoitusympäristön.

Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi pienemmän viikkokertamäärän kuin mitä oman ikäluokkansa maksimimäärä on, niin iltapäiväharjoittelu lasketaan mukaan viikkoharjoituskertoihin.

Iltapäiväharjoittelu sisältyy muilta osin kuukausimaksun toimintasisältöön. Iltapäiväharjoitteluun osallistuville tarjoillaan kevyt välipala ennen harjoituksia.

Iltapäiväharjoittelu toteutetaan Kaarinan KHT kentällä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Harjoittelu tapahtuu harjoitusryhmistä, jotka muodostetaan yli ikäryhmärajojen, tarkoituksenmukaisin kokoonpanoin.

Toimintapäivät ja kellonajat
Keskiviikko klo 14:30-16:00
Torstai klo 14:30-16:00

Iltapäiväharjoittelussa on myös mahdollisuus kyyti-palveluun. Kyyti-palvelussa pelaaja noudetaan koulupäivän jälkeen koululta harjoituksiin seuran toimesta. Vanhemmat noutavat lapsen harjoitusten jälkeen Kaarinan KHT kentältä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Iltapäiväharjoittelussa Kyyti-palvelun hinta on 18 EUR/kk, joka sisältää yhden kuljetuksen viikoittain.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jouni Roukala
Iltapäiväharjoittelun vastuuvalmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p.040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi

Harri Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Hallinto, toiminnan yleisorganisointi
p. 044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi

Tervetuloa KaaPon aamuharjoitteluun!

KaaPon aamuharjoittelu on tarkoitettu yläkoulun (7.-9. luokkalaiset) liikuntalinjan koululaisille, jotka painottavat aamuharjoittelun lajiosuuden jalkapalloon.

Aamuharjoittelu painottuu henkilökohtaisen taidon osa-alueelle, huomioiden pelaajan omat kehitystarpeet. Aamuharjoittelun kokonaisuus suunnitellaan yhdessä koulun, pelaajan sekä pelaajan edustaman joukkueen valmennuksen kanssa. Harjoittelusisältö koostuu yksilö- ja pienryhmäharjoittelusta.

Aamuharjoittelu toteutetaan Kaarinan KHT kentällä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina).

Aamuharjoittelun ajankohta torstai klo 8:00-9:00

Aamuharjoittelu tapahtuu KaaPo-talon ympäristössä, jossa pelaajille on ensiluokkaiset tilat harjoitusten jälkeiseen peseytymiseen. KaaPo-talosta löytyy lisäksi tilat muun muassa aamupalan tekemiseen, mikäli pelaaja haluaa nauttia sen harjoitusten jälkeen.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jouni Roukala
Aamuharjoittelun valmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p. 040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi


Petri Aarnio
Aamuharjoittelun valmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p. 040 042 2631
petri.aarnio@kaapo.fi

Harri Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Hallinto, toiminnan yleisorganisointi
p. 044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi
Tällä lomakkeella voit liittyä KaaPon Nauti pelistä -tukipoolin yksityis- tai yritysjäseneksi. Lue lisää tukipoolin toiminnasta täältä.

  • Yksityishenkilön jäsenmaksu 20,00 €
  • Yrityksen jäsenmaksu 200,00 €

Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.

HUOM! Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Voit lähettää meille palautetta alla olevalla lomakkeella. Mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, muista jättää yhteystietosi.
Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan sekä pelaajan huoltajien toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta ja pelaajan huoltajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.
Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille.

Liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä, mutta myös muut henkilöt voivat liittyä seuran jäseniksi!
Jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenistölle tarjottavilla etukupongeilla, joilla saat hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana. 
Käytössämme on sähköinen jäsenkortti, jonka latauslinkin saat maksettuasi jäsenmaksun.
Nyt sinullakin on siis mahdollisuus osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!
Jäsenmaksu 2021: 20,00 €
Ainaisjäsenmaksu: 200,00 €
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.