Ilmoittautuminen KaaPon sääntömääräiseen kevätkokoukseen 24.4.2024 klo 17.30 KaaPo-talolla

 

Aikuisten Futiskoulun jakso kevät 2024

KaaPon Aikuisten Futiskoulu on aikuisten harrastetoimintaa, jossa yhteinen harrastusliikunta perustuu jalkapallotaitojen kehittämiseen. Futiskoulussa liikkuminen on monipuolista ja aikaisempaa jalkapallokokemusta ei tarvita.

Aikuisten Futiskoulu kevätjakso on 8 kertaa (1.3.-30.4.2024). Yksittäisen harjoituskerran kesto on 90min. Jakson hinta 50€.

Harjoituspäivä kevään Aikuisten Futiskoulun osalta on torstai. Maaliskuun loppuun asti olemme sisätiloissa Piispanlähteen alakoulun salissa ja huhtikuun alusta siirrymme ulkokentille Kaarinan keskusliikuntapuiston Puuha-areena TN kentälle.

Harjoituskalenteriin ja ryhmän sivulle pääset tästä linkistä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Mona Wiberg
Seuravalmentaja
mona.wiberg@kaapo.fi
+358 40 7765918
www.kaapo.fi

 Paikkoja 8

2017- ja 2018-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 6

2018-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 6

2017-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 8

2017- ja 2018-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 6

2017-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 6

2018-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 6

2018-ikäluokan pelitapahtuma klo 09.30-12.00 Puuha-areenalla

 Paikkoja 6

2018-ikäluokan pelitapahtuma Puuha-areenalla klo 12.00-14.00

 Paikkoja 35

Tervetuloa mukaan KaaPon iltapäiväkerhoon!

Ilmoittautuminen syksyllä 2024 alkavaan iltapäiväkerhon jaksoon on alkanut.

KaaPon Iltapäiväkerho on oivallinen mahdollisuus perheille saada lapsille ohjattu ja valvottu ympäristö, koulupäivän jälkeiseen iltapäivään. Iltapäiväkerho on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille.

KaaPon iltapäiväkerho aloitetaan päivittäin läksyparkilla, jossa pienet koululaiset pääsevät tekemään koulutehtävät. Välipalan jälkeen siirrytään leikkien ja pelien maailmaan. Välipala kuuluu iltapäiväkerhossa kaikille.

Kerho toimii koulupäivinä klo 12-16.30. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä koulujen lomajaksoina tai arkipyhinä.

KaaPon iltapäiväkerhon toimintaympäristö keskittyy Kaarinan Keskusliikuntapuiston ympäristössä sijaitsevalle KaaPo-talolle. (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina) KaaPo-talossa on ajanmukaiset tilat kerhotoiminnalle sekä erinomaiset puitteet ulkoiluun ja liikuntaan.

Nyt on auki ilmoittautuminen KaaPon iltapäiväkerhoon lukuvuodelle 2024-2025. 

KaaPon iltapäiväkerhon hinta lukukaudelle 2024-2025 on 145,00 EUR/kk (sisältää ohjauksen ja välipalan). KaaPon iltapäiväkerholaisille mahdollistetaan myös erillinen Kyyti-palvelu, jolla lapset noudetaan pikkubussilla suoraan koululta koulupäivän jälkeen. Erillisen Kyyti-palvelun hinta on 67,00 EUR/kk

Iltapäiväkerhopaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. KaaPon Iltapäiväkerhotoiminnan irtisanomisaika on 1 kuukausi, kuluvan kuukauden viimeisestä päivästä.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Margit Hannula
Seurakoordinaattori
040 847 8519
toimisto@kaapo.fi

 Paikkoja 35

KaaPon Iltapäiväkerho on oivallinen mahdollisuus perheille saada lapsille ohjattu ja valvottu ympäristö, koulupäivän jälkeiseen iltapäivään. Iltapäiväkerho on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille. Voit tiedustella paikkaa myös tätä vanhemmalle lapselle. 

 

KaaPon iltapäiväkerho aloitetaan päivittäin läksyparkilla, jossa pienet koululaiset pääsevät tekemään koulutehtävät. Välipalan jälkeen siirrytään leikkien ja pelien maailmaan. Välipala kuuluu iltapäiväkerhossa kaikille.

 

KaaPon iltapäiväkerholaisille on mahdollista tilata erillinen Kyyti-palvelu, jolla lapset noudetaan pikkubussilla suoraan koululta koulupäivän jälkeen.
Mikäli Kyyti-palvelua ei tilata, lapsen tulee kulkea koululta omatoimisesti KaaPo-talolle.

 

KaaPon iltapäiväkerhotoiminta tapahtuu kokonaisuudessaan Kaarinan Keskusliikuntapuiston ympäristössä sijaitsevalla KaaPo-talolla. (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina) KaaPo-talossa on ajanmukaiset tilat kerhotoiminnalle sekä erinomaiset puitteet ulkoiluun ja liikuntaan.

 

Nyt on auki ilmoittautuminen KaaPon iltapäiväkerhoonKEVÄTLUKUKAUDELLE 2024.
Iltapäiväkerhoa ei järjestetä koulujen lomajaksoina tai arkipyhinä.

 

KaaPon iltapäiväkerhon hinta 145,00 EUR/kk (sisältää ohjauksen ja välipalan)

Kyyti-palvelun hinta 67,00 EUR/kk*
Kerho alkaa elokuussa 2024 koulujen alkaessa.

 

Iltapäiväkerhopaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova. KaaPon Iltapäiväkerhotoiminnan irtisanomisaika on 1 kuukausi.

 

 

Aikuisten Futiskoulu torstaisin 11.1.2024-29.2.2024 Piispanlähteen alakoulun liikuntasalissa klo 19.00-20.30

Lisätiedot Mona Wiberg

mona.wiberg@kaapo.fi / +358 40 7765918

 Lomake sulkeutuu 31.05.2024 16.00

KaaPon kesäiset sporttileirit tulevat taas!

Kesäiset päiväleirit on suunnattu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Sporttileirit järjestetään kesäloman kolmena ensimmäisenä viikkona.
Sporttiykkönen 3.6.-7.6.2024
Sporttikakkonen 10.6-14.6
Sporttikolmonen 17.6-20.6. (huom! 4 päivää)

Leirin hinta on 125€/viikko (Sporttiykkönen ja -kakkonen) ja 100€/viikko (Sporttikolmonen). 

Tuplasportti: kaksi ensimmäistä leiriviikkoa 
Täyssportti: kaikki leiriviikot

Tuplasportin hinta 220€ ja Täyssportti 260€.

Ilmoittaudu viimeistään Kaapon nimipäivänä 24.3.2024 ja saat leiripaketistasi -10%. Alennus koskee myös yksittäisiä leiriviikkoja.

Leirin päivittäinen toiminta-aika on 9.00-14.30.
Leiripaikkana toimii KaaPo-talon sekä Puuha-areenan ympäristö.

Leiripäivät sisältävät ohjattua toimintaa ja erilaisia liikunnallisisa aktiviteetteja. Leireillä on lisäksi vapaamuotoista toimintaa valvotussa ympäristössä.

Leiriläisille tarjoillaan päivittäin lounas ja välipala.

Yhteydenotot leireihin liittyen
toimisto@kaapo.fi

Tällä lomakkeella seura pyytää pelaamisen lopettaneilta tai toiseen seuraan siirtyneeltä pelaajalta palautetta seuratoiminnan kehittämiseksi.

Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Käytämme vastauksista saatua tietoa ainoastaan seuratoiminnan kehittämiseen. Vastata voi myös nimettömästi.

Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toiminnanjohtaja.

Kutsu KaaPo-golfiin

Tervetuloa Kaarinan Poikien ja Archipelagia Golf Clubin yhdessä järjestämään golf-tapahtumaan aina aurinkoiseen lähisaaristoon 16.5.2024..

Aamiainen tarjoillaan 7.45 alkaen ja kilpailun yhteislähtö tapahtuu kello 9.00.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä KaaPo-golf on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa tavoitteena on viettää huikea päivä mahtavan lajin ja upeiden pelikumppaneiden seurassa tukien samalla KaaPon loistavaa ja tavoitteellista juniorityötä. Tavoitteemme on täyttää kaikki 18 lähtöä ja lisäksi järjestämme lajitutustumisen golfista kiinnostuneille, lajitutustumiseen tarjolla 20 paikkaa.

KaaPo goes golf – Tule mukaan tukemaan paikallista urheilu- ja nuorisotyötä!

Pelimuotona on rento ja mukava kisamuoto, eli neljän hengen joukkuein pelattava Texas Scramble.

Texas Scramblen säännöt: Joukkue muodostuu neljästä pelaajasta. Joukkue saa tasoitusta yhteenlasketusta slopeista 10 %, slope määräytyy valitun teen mukaan, joka on vapaa valintainen.

Pelattava tee ja slope tulee ilmoittaa tuloskorttia noudettaessa, joukkueen slope on kuitenkin enintään pienimmällä tasoituksella pelaajan slope lisättynä kolmella.

Pelaaminen: Texas Scramble 4 hengen: Kaikki pelaajat lyövät tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää lyönnin väliin ja joukkueen seuraava pelaaja lyö palloa ja kaksi muuta jäsentä asettavat pallonsa, kuitenkin enintään avatun tuloskortin päähän merkitystä paikasta, ei lähemmäksi lippua, eikä peliasemaa parantaen. (esim. karheikosta väylälle)

Griinillä: Peli jatkuu samalla tavalla, paitsi viheriöllä pallot asetetaan. pelattava pallo merkitään ennen puttausta, joukkueen seuraava jäsen asettaa pallon. Mikäli merkkausta ei suoriteta, pelataan jatkolyönti pallon pysähdyttyä, mikäli se on vielä pelissä.

Hiekkaesteessä: Pallon paikka merkataan, ja lyönnin jälkeen, pallon paikka palautetaan samaksi kuin oli lyödyllä pallolla. Pallo asetetaan hiekkaesteeseen. (mikäli pallo on jalanjäljessä, myös tällöin este palautetaan samaksi)

Tasatilanteessa: Voittaa se joukkue jonka tarkkatasoitus on pienempi. Jos se on sama, ratkaisee arpa.

Yksittäiset pelaajat: 100 €, yksittäisistä pelaajista muodostetaan joukkueet järjestäjien toimesta.

Joukkueen hinta: 400 € / 4 pelaajaa, joukkueenne kokoonpanon voitte itse määritellä vaikkapa yhteistyökumppaneiden kanssa tai organisaationne omilla innokkailla golfin pelaajilla tai käyttää villiä korttia ja antaa järjestäjän jakaa pelaajat joukkueisiin (ei nimikkolähdöt).

Nimikkolähtö: 500 €, nimikkolähtönne kokoonpanon voitte itse määritellä vaikkapa yhteistyökumppaneiden kanssa tai organisaationne omilla innokkailla golfin pelaajilla.

Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä KaaPon juniorijalkapalloilijoiden hyväksi. Hinnat alv.0, sisältää aamiaisen, lounaan, green feen ja voittajille hyvät palkinnot.

Kiinnostaako golf – tule kokeilemaan lajia

KaaPo-golfin yhteydessä lajista kiinnostuneille järjestetään lajitutustuminen. Lajitutustuminen on mahtava tapa päästä näkemään ja kokemaan golfin tuoma nautinto. Laji tutustumisen hinta 75 € (alv.0) sisältää aamupalan, lounaan, opastuksen lajitaitoihin ja leikkimielisen Par3-kilpailun, sekä ison annoksen kokemuksia ja uusia tuttavuuksia.

Aamiainen yhdessä kilpailijoiden kanssa 7.45. Kello 9.00 alkaa lajiharjoittelu kokeneen Pro:n seurassa rangella, puttaus- ja harjoittelualueella, jonka jälkeen leikkimielinen golf-kisa haastavalla Par3-harjoitusradalla. Parhaan lyöntituloksen tehnyt palkitaan kilpailijoiden palkitsemisen yhteydessä.

Kilpailun ja lajitutustumisen jälkeen lounas ja palkintojenjako noin kello 14.00.

Lisätiedot: Olli Tuominen, Kaarinan Pojat Ry / puheenjohtaja@kaapo.fi

Nauti pelistä -tukipooli tukee vähävaraisten pelaajien harrastustoimintaa taloudellisesti. Tukihakemus tehdään oheisella lomakkeella, vapaamuotoinen lyhyt selvitys tilanteesta riittää.
Hakemuksia voi jättää ympäri vuoden ilman erillistä hakuaikaa.

Tällä lomakkeella seura pyytää pelaamisen lopettaneilta tai toiseen seuraan siirtyneeltä pelaajalta palautetta seuratoiminnan kehittämiseksi.

Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Käytämme vastauksista saatua tietoa ainoastaan seuratoiminnan kehittämiseen. Vastata voi myös nimettömästi.

Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toiminnanjohtaja.

Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan sekä pelaajan huoltajien toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta ja pelaajan huoltajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.
Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille.
Tällä lomakkeella voit liittyä KaaPon Nauti pelistä -tukipoolin yksityis- tai yritysjäseneksi. Lue lisää tukipoolin toiminnasta TÄSTÄ .

  • Yksityishenkilön jäsenmaksu 20,00 €
  • Yrityksen jäsenmaksu 200,00 €

Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.

HUOM! Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6