Kuka on vuoden KaaPolainen seurasydän?

Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään.
Tunnet varmasti jonkun, jolla on suuri KaaPolainen Seurasydän?

Tällä lomakkeella voit ilmiantaa sellaisen KaaPolaisen, jolla on suuri #seurasydän! Tämä henkilö voi olla seuran tai joukkueen toimihenkilö, pelaaja, vanhempi tai vaikka tukija. 4.12.2021 vietetään valtakunnallista vapaaehtoisten päivää, jolloin KaaPokin palkitsee ilmiannettujen henkilöiden joukosta vuoden KaaPolaisen seurasydämen.

Käytä yrityksesi joulukorttirahat lapsen tai nuoren jalkapalloharrastuksen tukemiseksi!
Kaarinan Poikien Nauti pelistä -tukipooli tukee vuosittain vähävaraisten lasten jalkapalloharrastusta ja mahdollistaa osallistumisen joukkuetoimintaan.
Mikäli haluat tukea suuremmalla summalla, ole yhteydessä marika.huurre@kaapo.fi
Nauti pelistä -tukipooli tukee vähävaraisten pelaajien harrastustoimintaa taloudellisesti. Tukihakemus tehdään oheisella lomakkeella, vapaamuotoinen lyhyt selvitys tilanteesta riittää.
Hakemuksia voi jättää ympäri vuoden ilman erillistä hakuaikaa.

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? KaaPon Aikuisten Futiskoulu starttaa talven osalta 03.11.2022 ja uusille pelureille on tilaa! Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.Futiskoulussa lähdetään kesyttämään palloa rennolla otteella, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot.


Aikuisten futiskoulu talvi 2022-2023

AIKA: 03.11.2022-15.12.2022 torstaisin klo 19.30-20.30 (7 kertaa)
PAIKKA: Valkeavuoren uusi Palloiluhalli, 
Veitenmäentie 29 , 20780 Kaarina

HINTA: 80,00 €

Huom! Ilmoittautuminen on sitova eikä perityistä maksuista tehdä palautuksia pl. vakavat loukkaantumiset lääkärintodistuksella. Osallistujia ei vakuuteta seuran toimesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

Lisätietoja antaa
Mona Wiberg / mona.wiberg@kaapo.fi / 040 776 5918

Tällä lomakkeella voit liittyä KaaPon Nauti pelistä -tukipoolin yksityis- tai yritysjäseneksi. Lue lisää tukipoolin toiminnasta TÄSTÄ .

  • Yksityishenkilön jäsenmaksu 20,00 €
  • Yrityksen jäsenmaksu 200,00 €

Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.

HUOM! Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä, mutta myös muut henkilöt voivat liittyä seuran jäseniksi!
Jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenistölle tarjottavilla etukupongeilla, joilla saat hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana. 
Käytössämme on sähköinen jäsenkortti, jonka latauslinkin saat maksettuasi jäsenmaksun.
Nyt sinullakin on siis mahdollisuus osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!
Jäsenmaksu 2021: 20,00 €
Ainaisjäsenmaksu: 200,00 €
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Voit lähettää meille palautetta alla olevalla lomakkeella. Mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, muista jättää yhteystietosi.
Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan sekä pelaajan huoltajien toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta ja pelaajan huoltajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.
Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille.

Tällä lomakkeella seura pyytää pelaamisen lopettaneilta tai toiseen seuraan siirtyneeltä pelaajalta palautetta seuratoiminnan kehittämiseksi.

Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Käytämme vastauksista saatua tietoa ainoastaan seuratoiminnan kehittämiseen. Vastata voi myös nimettömästi.

Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toiminnanjohtaja.

 Paikkoja 39

KaaPon Iltapäiväkerho on oivallinen mahdollisuus perheille saada lapsille ohjattu ja valvottu ympäristö, koulupäivän jälkeiseen iltapäivään. Iltapäiväkerho on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille.

 

KaaPon iltapäiväkerho aloitetaan päivittäin läksyparkilla, jossa pienet koululaiset pääsevät tekemään koulutehtävät. Välipalan jälkeen siirrytään leikkien ja pelien maailmaan. Välipala kuuluu iltapäiväkerhossa kaikille.

 

KaaPon iltapäiväkerholaisille mahdollistetaan myös Kyyti-palvelu, jolla lapset noudetaan pikkubussilla suoraan koululta koulupäivän jälkeen.

 

KaaPon iltapäiväkerhotoiminta tapahtuu kokonaisuudessaan Kaarinan Keskusliikuntapuiston ympäristössä sijaitsevalla KaaPo-talolla. (Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina) KaaPo-talossa on ajanmukaiset tilat kerhotoiminnalle sekä erinomaiset puitteet ulkoiluun ja liikuntaan.

 

Nyt on auki ilmoittautuminen KaaPon iltapäiväkerhoon lukuvuodelle 2022-2023. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä koulujen lomajaksoina tai arkipyhinä.

 

KaaPon iltapäiväkerhon hinta 140,00 EUR/kk (sisältää ohjauksen ja välipalan)

Kyyti-palvelun hinta 65,00 EUR/kk*

 

Iltapäiväkerhopaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova. KaaPon Iltapäiväkerhotoiminnan irtisanomisaika on 1 kuukausi.

 

Lisätietoja toiminnasta

 

Harri Laaksonen

Toiminnanjohtaja

p. 044 780 9696

harri.laaksonen@kaapo.fi