Lomake sulkeutuu 26.09.2021 23.59
Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? KaaPon Aikuisten Futiskoulu starttaa elokuussa ja uusille pelureille on tilaa! Futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille – aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita.

Futiskoulussa lähdetään kesyttämään palloa rennolla otteella, ei otsa rypyssä, vaan liikunnasta sekä hyvästä seurasta nauttien. Treeneissä tehdään perustaitoharjoitteita, mutta pelaamme paljon, sillä siinä karttuu niin tekniikka kuin pelitaidot.

Aikusten futiskoulu 1. jakso

AIKA: 5.8.-23.9. torstaisin klo 19-20 (8 kertaa)
PAIKKA: Puuha-areena KHT
HINTA: 60,00 €

Aikusten futiskoulu 2. jakso

AIKA: 30.9.-25.11. torstaisin klo 19-20 (8 kertaa, 14.10. ei harjoituksia)
PAIKKA: Puuha-areena KHT
HINTA: 60,00 €

Huom! Ilmoittautuminen on sitova eikä perityistä maksuista tehdä palautuksia pl. vakavat loukkaantumiset lääkärintodistuksella. Osallistujia ei vakuuteta seuran toimesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse. Voit ilmoittautua mukaan heti joko molemmille tai vain toiselle jaksolle.

Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Jukka-Pekka Perälä (jukper@gmail.com). 

Tällä lomakkeella seura pyytää pelaamisen lopettaneilta tai toiseen seuraan siirtyneeltä pelaajalta palautetta seuratoiminnan kehittämiseksi.

Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Käytämme vastauksista saatua tietoa ainoastaan seuratoiminnan kehittämiseen. Vastata voi myös nimettömästi.

Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toiminnanjohtaja.

Tervetuloa KaaPon iltapäiväharjoitteluun!

KaaPon iltapäiväharjoittelu on tarkoitettu 2010-2013 syntyneille KaaPon tyttö- ja poikapelaajille, jotka haluavat siirtää harjoittelua illasta iltapäiviin tai haluavat ottaa perustoimintaan lisäharjoittelukerran.

Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi oman ikäluokkansa maksimi viikkokertamäärän, on hän oikeutettu iltapäiväharjoitteluun ilman erillisiä kustannuksia. Seura haluaa kannustaa ja mahdollistaa motivoituneille harrastajille lisäharjoitusympäristön.

Mikäli pelaaja on valinnut toimintasisällöksi pienemmän viikkokertamäärän kuin mitä oman ikäluokkansa maksimimäärä on, niin iltapäiväharjoittelu lasketaan mukaan viikkoharjoituskertoihin.

Iltapäiväharjoittelu sisältyy muilta osin kuukausimaksun toimintasisältöön. Iltapäiväharjoitteluun osallistuville tarjoillaan kevyt välipala ennen harjoituksia.

Iltapäiväharjoittelu toteutetaan Kaarinan KHT kentällä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Harjoittelu tapahtuu harjoitusryhmistä, jotka muodostetaan yli ikäryhmärajojen, tarkoituksenmukaisin kokoonpanoin.

Toimintapäivät ja kellonajat
Keskiviikko klo 14:30-16:00
Torstai klo 14:30-16:00

Iltapäiväharjoittelussa on myös mahdollisuus kyyti-palveluun. Kyyti-palvelussa pelaaja noudetaan koulupäivän jälkeen koululta harjoituksiin seuran toimesta. Vanhemmat noutavat lapsen harjoitusten jälkeen Kaarinan KHT kentältä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina). Iltapäiväharjoittelussa Kyyti-palvelun hinta on 18 EUR/kk, joka sisältää yhden kuljetuksen viikoittain.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jouni Roukala
Iltapäiväharjoittelun vastuuvalmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p.040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi

Harri Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Hallinto, toiminnan yleisorganisointi
p. 044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi

Tervetuloa KaaPon aamuharjoitteluun!

KaaPon aamuharjoittelu on tarkoitettu yläkoulun (7.-9. luokkalaiset) liikuntalinjan koululaisille, jotka painottavat aamuharjoittelun lajiosuuden jalkapalloon.

Aamuharjoittelu painottuu henkilökohtaisen taidon osa-alueelle, huomioiden pelaajan omat kehitystarpeet. Aamuharjoittelun kokonaisuus suunnitellaan yhdessä koulun, pelaajan sekä pelaajan edustaman joukkueen valmennuksen kanssa. Harjoittelusisältö koostuu yksilö- ja pienryhmäharjoittelusta.

Aamuharjoittelu toteutetaan Kaarinan KHT kentällä (Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina).

Aamuharjoittelun ajankohta torstai klo 8:00-9:00

Aamuharjoittelu tapahtuu KaaPo-talon ympäristössä, jossa pelaajille on ensiluokkaiset tilat harjoitusten jälkeiseen peseytymiseen. KaaPo-talosta löytyy lisäksi tilat muun muassa aamupalan tekemiseen, mikäli pelaaja haluaa nauttia sen harjoitusten jälkeen.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jouni Roukala
Aamuharjoittelun valmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p. 040 042 2649
jouni.roukala@kaapo.fi


Petri Aarnio
Aamuharjoittelun valmentaja
Valmennuksen sisällöt ja tapahtumien organisointi
p. 040 042 2631
petri.aarnio@kaapo.fi

Harri Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Hallinto, toiminnan yleisorganisointi
p. 044 780 9696
harri.laaksonen@kaapo.fi
Tällä lomakkeella voit liittyä KaaPon Nauti pelistä -tukipoolin yksityis- tai yritysjäseneksi. Lue lisää tukipoolin toiminnasta täältä.

  • Yksityishenkilön jäsenmaksu 20,00 €
  • Yrityksen jäsenmaksu 200,00 €

Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.

HUOM! Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Voit lähettää meille palautetta alla olevalla lomakkeella. Mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, muista jättää yhteystietosi.
Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan sekä pelaajan huoltajien toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta ja pelaajan huoltajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.
Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille.

Liity Kaarinan Pojat ry:n jäseneksi nyt!

Jäsenyys ja jäsenet ovat oleellinen osa kaikkien seurojen ja yhdistysten toimintaa. Kaarinan Pojat ry:n jäsenet koostuvat pääosin joukkueiden pelaajista sekä toimihenkilöistä, mutta myös muut henkilöt voivat liittyä seuran jäseniksi!
Jäsenyydelle tuodaan lisäarvoa jäsenistölle tarjottavilla etukupongeilla, joilla saat hienoja tarjouksia ja etuja sekä seuran jäsenetukumppaneilta että myös seuralta itseltään. Jäsenet saavat siis etuja KaaPon yhteistyökumppaneilta ja säästävät näin selvää rahaa. Käyttämällä KaaPon yhteistyöyrityksiä jäsen voi myös kerryttää seuralle bonusta ja olla näin seuran taloudellisena tukijana. 
Käytössämme on sähköinen jäsenkortti, jonka latauslinkin saat maksettuasi jäsenmaksun.
Nyt sinullakin on siis mahdollisuus osallistua kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen ja olla yksi osa sen toimintaa! Liity jäseneksi niin pääset nauttimaan jäsenyyden mukanaan tuomista eduista!
Jäsenmaksu 2021: 20,00 €
Ainaisjäsenmaksu: 200,00 €
Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu Kaarinan Pojat ry:n jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.