Nauti pelistä -tukipooli

Kaarinan Pojat ry on aktiivinen kaarinalainen jalkapalloseura, joka liikuttaa joukkueissaan ja ryhmissään satoja lapsia ja nuoria. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus liikuntaan kaikille lapsille ja nuorille – niillekin, jotka tarvitsevat tukea harrastamiseen. Haluamme osaltamme myös ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä avaamalla kenttämme kaikille kiinnostuneille. Tätä kutsumme yhteisötoiminnaksi, mikä tarkoittaa käytännössä 1) tukea vähävaraisten perheiden harrastusmaksuihin ja varustehankintoihin Nauti pelistä -tukipoolimme kautta ja 2), toimintaa, jotta kukaan ei jäisi syrjään.


Nauti pelistä -tukipoolin tarkoitus on tukea ensisijaisesti vähävaraisten pelaajien harrastustoimintaa taloudellisesti. Tukipoolissa on Solidaarisuus-rahasto, josta anotaan taloudellista tukea sosiaalisin perustein. Tukipoolin kautta on myös mahdollisuus tukea lahjakkaiden pelaajien kehittymistä sekä valmentajien kouluttautumista.


Haluatko olla mukana mahdollistamassa lapsen tai nuoren harrastuksen - lahjoita yrityksesi joulukorttiraha KaaPon tukipoolille!

Tule mukaan! Sinä tai yrityksesi voitte auttaa meitä tarjoamaan kavereita ja ikioman jalkapalloharrastuksen vieläkin useammalle kaarinalaiselle lapselle ja nuorelle.
Ole joulun hengessä mukana mahdollistamassa lapsen tai nuoren harrastus kaudella 2023 - lahjoita yrityksesi joulukorttirahat Kaarinan Poikien Nauti pelistä -tukipoolille.
Lahjoituksen myötä saat sähköisen tervehdyksen liitettäväksi yrityksesi viestintään.
Tarjoamme kolmea erilaista tukisummaa - mikäli haluat tehdä tätä suuremman lahjoituksen, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan! (marika.huurre@kaapo.fi)

JOULUKORTTITILAUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ

Liity tukipoolin tukijajäseneksi TÄSTÄ.

Yrityksen jäsenmaksu: 200 €
Yksityishenkilön jäsenmaksu: 20 €
Mikäli haluat olla mukana suuremmalla summalla, ota yhteyttä toimisto@kaapo.fi.

Voit tukea yhteisötoimintaamme helpoiten liittymällä tukipoolin jäseneksi. Kaikki apu on tarpeen ja pienikin lahjoitus tärkeää!
Tarvitsetko tukea lapsen tai nuoren harrastustoimintaan?

Nauti pelistä - tukipoolilta voit hakea tukea lapsen tai nuoren harrastuskustannuksiin.
Tukihakemukseen pääset tämän LINKIN kautta.


Tukipoolin jäsenet 2023

Kati Pohjanlehto

Tukipoolin jäsenet 2022

Olli Tuominen
Kalle Järvi
Topi Riivari Oy
Turku Energia Oy
Jonna Ranne
Kaarinan Apteekki Oy

Tukipoolin jäsenet 2021

Topi Riivari Oy
Turku Energia Oy
Huusko & Co Oy
Kaarinan Apteekki
Riku Nykänen
Jussi Silvius
Akusti Salonen
Arto Kuuluvainen
Jesse Saarinen
Eetu Setänen
Petteri Poukka
Tero Karinti
Kim Ekroos
Jussi Luotonen
Olli Tuominen
Seija Ranne
Tuntematon lahjoittaja
Rinkkasatiainen Oy
Fibroc Oy

Tukipoolin jäsenet 2020

Huusko & Co Oy
Topi Riivari Oy
Tipitek Oy
Kaarinan Apteekki
Turku Energia Oy
Simo Lehtonen
Olli Tuominen
Antti Oivanen

Tukipoolin jäsenet 2019

Made Consulting Ltd Oy
Kaarinan Apteekki
Antti Lehtimäki
Viljami Vainio
Viivi Vainio
KaaPo M45
Jussi Luotonen
Regina Hollmén
Pirjo Joutsen
Marjaana Kaaresvirta
Pauliina Kaaresvirta-Huhta


Muita tukimahdollisuuksia lapsen ja nuoren harrastuskustannuksiin

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuki


SOS-Lapsikylä tukee haasteellisessa elämäntilanteessa olevia perheitä lasten harrastuskustannuksissa. Harrastustukea suunnataan erityisesti niille lapsille ja nuorille (7–17-v.), joille harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi muuten mahdollista. Harrastustuki vähentää heikoimmassa asemassa olevien perheiden lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä.

Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin. Ensisijaisesti tukea myönnetään koulukuraattorin tai perhesosiaalityöntekijän kautta tulleisiin hakemuksiin ja mahdollisuuksien mukaan myös perheen itsenäisesti tekemiin hakemuksiin. Lisätietoja harrastuesta osoitteessa: www.unelmista.fi ja unelmista@sos-lapsikyla.fi