Peli- ja harjoitusvarusteiden tilaaminen

Kaikki KaaPon peli- ja harjoitusvarusteet pääset sovittamaan ja tilaamaan KaaPo-talolla toimiston ja kahvilan aukioloaikoina. KaaPon varusteiden sopimustoimittaja on Macron Finland. Seura on yhteistyössä varustetoimittajan kanssa selkiyttänyt varusteiden tilaamisen käytäntöjä. Varusteiden sovittaminen, tilaaminen ja toimitus on haluttu tehdä mahdollisimman helpoksi. Tämä ohjeistus koskee P17/T18 ja nuorempien ikäluokkien pelaajia. Tätä vanhemmat ikäluokat tilaavat varusteensa joukkueen antamien ohjeiden mukaisesti.

Tilauslomakkeen kautta voit tehdä sekä uuden pelaajan varustetilauksen että varusteiden täydennystilauksen. Mikäli kyseessä on uuden pelaajan varustetilaus, niin varmista pelinumero oman joukkueesi valmentajalta ennen tilausta.

TILAUSLOMAKKEELLE


Joukkuetoiminta P17/T18 ja nuoremmat

Seura tarjoaa pelaajan käyttöön peliasun, johon kuuluu keltainen KaaPon pelipaita, musta KaaPon vieraspelipaita, mustat shortsit sekä keltaiset pelisukat. Pelivarusteet uusitaan tarvittaessa vuosittain (1krt / vuosi), kokopäivitystä varten. Pieneksi jääneet pelipaidat kerätään kokopäivityksen yhteydessä takaisin seuran käyttöön. Peliasu tulee palauttaa, mikäli pelaaja lopettaa seurassa.

Eskarifutis ja perhefutis

KaaPon perhe- ja eskarifutiksen toimintamaksuun sisältyy musta Rigel harjoituspaita. Macron-seuramallistossa on laaja valikoima erilaisia seuratuotteita alusasuista aina talvikäyttöön soveltuviin toppa-asusteisiin. Seuran varustesopimuksen puitteissa KaaPon logoa ei voida painattaa muiden varustevalmistajien tuotteisiin.

Sovittaminen

Ensisijaisesti KaaPo peli- ja harjoitusvarusteiden sovittaminen tapahtuu KaaPo-talolla. KaaPo-talon kerho-/kahviotilassa on peli- ja harjoitusvarusteiden sovituskappaleet. KaaPo-talon osoite on Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina. Sovittamassa voi käydä seuran toimiston tai KaaPokahvilan aukioloaikoina. Toissijaisesti KaaPo seuramalliston kaikki tuotteet ovat sovitettavissa myös Macron Storessa osoitteessa Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku.

Tilaaminen

Peli- ja harjoitusvarusteiden tilaaminen tapahtuu sähköisellä tilauslomakkeella. Tilauslomakkeelle pääset kätevästi mobiililaitteella tai tietokoneella. KaaPo-talon kerho-/kahviotilassa olevan vaatetelineen vieressä on yksinkertainen ohje tilauksen tekemiseen. Tilausohjeessa on lisäksi QR-koodi, jonka skannaamalla mobiililaite avaa tilauslomakkeen suoraan älypuhelimen näytölle.

Pääset tilauslomakkeelle myös tästä linkistä.


Toimitus

Macron valmistaa ja painattaa tilattavat tuotteet seuramalliston mukaisesti valmiiksi. Tilaukset pakataan tilauksittain. Kun tilaus on valmiina, saat tekstiviestitse ilmoituksen antamaasi puhelinnumeroon, jonka jälkeen tilaus on noudettavissa KaaPo-talon kahviosta.

Laskutus

Noutaessasi tilauksen KaaPo-talolta, siihen on liitetty tilaukseen liittyvä lasku. Mikäli kyseessä on pelivarusteiden kokopäivitykseen liittyvä tilaus (varusteet sisältyvät toimintamaksuun), ei toimituksen yhteydessä tule tuotteista laskua. Muista kuitenkin toimittaa pieneksi jäänyt pelipaita noudon yhteydessä KaaPo-talolle.

Lisätietoja ja apua tarjoavat

Macron asiakaspalvelu (tuotteisiin ja tuotetietoon liittyvät asiat)
Esa Nieminen, Asiakkuuspäällikkö
esa@macronfinland.fi / +358 40 825 0467

KaaPo-yhteyshenkilö (tilaamiseen ja laskutukseen liittyvät asiat - asioithan varusteasioissa ensisijaisesti sähköpostilla, kiitos)
Margit Lindfors, seurakoordinaattori
margit.lindfors@kaapo.fi / +358 40 847 8519


KaaPon muut fanituotteet löydät helposti KaaPon verkkokaupasta osoitteesta https://kaapo.eventiolive.fi/

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6