Miehet edustus, Kolmonen

KaaPo - TuWe  3 - 1

Kaarina Keskuskenttä

KaaPo vaikeuksien kautta voittoon

KaaPo pysyi mukana nousutaistossa kukistamalla vieraisilla käyneen Turun Weikot lukemin 3-1. Nihkeä ensimmäinen jakso ei keltapaidoille liikoja lupaillut, mutta toisella jaksolla Kaarinan ylpeys nousi omalle tasolleen, ja takoi pelivälineen kolmasti turkulaisten verkkoon.

Voiton perässä otteluun lähteneen KaaPon ottelun alku ei siis sujunut ongelmitta. Puolustaminen oli lähinnä näennäistä, eikä joukkue saanut hyökkäyspäässäkään paikkoja luotua. Keltapaidoilta nähtiin harvinaisen paljon pallonmenetyksiä, kun palloa ei laitettu tarpeeksi ajoissa liikkeelle. Ja silloin kun pallo laitettiin liikkeelle, niin syötöt päätyivät ikävän suurella prosentilla vastustajan jalkaan. TuWe ei jättänyt KaaPolaisten virheitä rokottamatta, ja meni ottelussa 0-1-johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Severi Lehtinen pääsi kolmasti yrittämään maalintekoa Jesse Peltosen nenän edestä, ja kolmas kerta toden sanoi. Taukonumerot olivat siis 0-1, ja nuo lukemat olisivat jo käytännössä pudottaneet keltapaidat nousutaistelusta.

Toinen jakso olikin sitten kuin eri pelistä. Hyökkäyksiä ja maalipaikkoja alkoi avautua kuin solkenaan. Tuli myös riittävästi vastustajan puolustuslinjan puhkovia juoksuja selustaan, joita ei ensimmäisellä puoliajalla nähty juuri laisinkaan. Myös toisen puoliajan alkupuolella tehdyt vaihdot toivat energiaa kentälle ja ehkä juuri se käänsikin ottelun KaaPolle. Keltapaitojen maalihanat avasi Joona Järvistö, joka sijoitti pallon rangaistuspotkusta sisään 55 minuutin kohdalla. Täplälle pallo vietiin TuWe-puolustuksen kaadettua juuri Järvistön, joka näin pääsi siis kuittamaan kovan kohtelunsa.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Weikkojen verkot heiluivat taas, tällä kertaa asialla Rami Ojanperä, joka karkasi maalintekoon Jaakko Hietarinnan upeasta syötöstä. Kaarinan ylpeyden kolmatta maalia ei tarvinnut kauaa Ojanperän maalin jälkeen odotella, sillä Jami Hannuniemi iski 65. peliminuutilla pallon verkkoon. Toisella puoliajalla kentälle tullut Janne Tuominen antoi Hannuniemelle oppikirjamaisen syötön, josta tämä ei erehtynyt, vaan viimeisteli varmasti ottelun loppulukemiksi 3-1.

Kaiken kaikkiaan Keskurilla perjantai-illalla pelattu ottelu tarjosi mielenkiintoista sekä aaltoilevaa jalkapalloa, jossa painopiste vaihtui kokoajan.

- Ottelun ensimmäinen jakso oli meiltä karmaisevan heikko. Mielestäni olimme kyllä valmiita otteluun, mutta jostain syystä ensimmäisellä jaksolla ei onnistunut oikein mikään. Tyhmiä pieniä virheitä, joiden takia meinasikin käydä huonosti. Toisella jaksolla onneksi ryhdistäydyimme, ja peli alkoi sujua. Hiukan huolellisemmalla viimeistelyllä tehtyjen maalien määrä olisi voinut olla tuplasti isompikin. Vaihdot olivat onnistuneet, ja vaihtomiehet toivat meidät takaisin taisteluun mukaan. Topparikaksikko Puputti-Nyholm oli totutun varma, Teemu Tuominen pelaa loistavaa kautta ja velipoika Janne oli sairastelustaan huolimatta jälleen kerran hyvä ja tarjosikin Jamille nappisyötön. Jaakko Hietarinta teki ison työn kentällä ja Olli Rihko voitti pallon kentälle tultuaan lähes poikkeuksetta omalle joukkueelleen. Pitkään poissa ollut Mikael Sibakov teki paljon töitä ja repi Weikkojen puolustuslinjaa, ja Jami Hannuniemi tuki häntä toisella jaksolla hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvät ja tärkeät kolme pistettä. Nyt meidän pitää vaan jatkaa voittamista, ja katsoa mihin asti se riittää, omiaan ylistävä KaaPon päävalmentaja Tomi Kivikoski toteaa.

Keltapaitojen seuraava ottelu pelataan perjantaina 9.9. Paraisten Pajbackan nurmella, jonne KaaPo lähtee Piffenin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.15.

2.9.2016 KaaPo - TuWe 3-1 (0-1)

Maalit:
35´ 0-1 Severi Lehtinen
55´ 1-1 Joona Järvistö (rp)
63´ 2-1 Rami Ojanperä (Jaakko Hietarinta)
65´ 3-1 Jami Hannuniemi (Janne Tuominen)

KaaPon kokoonpano:
Jesse Peltonen (C) - Teemu Tuominen - Sami Nyholm - Leevi Puputti - Joel Ylistalo (46´ Janne Tuominen)
Patri Filatoff (v, 51´ Olli Rihko) - Jaakko Hietarinta - Rami Ojanperä - Jami Hannuniemi (77´ Mohamed Najjar, v) - Joona Järvistö - Jussi Luotonen (46´ Mikael Sibakov)

Yleisö: 116

Ottelupöytäkirja

Tilastot

3 - 1

TuWe
(0-1)
44'VaroitusFilatoff Patri
55'MaaliJärvistö Joona
63'MaaliOjanperä Rami
63'MaalisyöttöHietarinta Jaakko
65'MaaliHannuniemi Jami
65'MaalisyöttöTuominen Janne
87'VaroitusNajjar Mohamed