Miehet edustus, Kolmonen

PIF - KaaPo   1 - 4

Parainen Pajbacka nurmi

Vahva ensimmäinen puoliaika takasi KaaPon voiton

KaaPo matkasi perjantaina Paraisille kohtaamaan koko kauden alisuorittaneen PIF:n. Ottelu oli molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä KaaPo taistelee FC Ålandin kanssa noususta ja PIF sen sijaan putoamisesta.

KaaPo otti ottelun hallinnan heti alkuvihellyksestä itselleen. Pallo liikkui tehokkaasti pelaajalta pelaajalle ja hyviä maalintekopaikkoja alkoikin syntyä. Ottelua oli takana 10 minuuttia, kun Joona Jussilalla oli mainio tilaisuus viedä KaaPo 0-1 johtoon. Kulmapotkun jälkitilanteessa pallo pomppi takatolpalle yksin jääneelle Jussilalle, mutta laukaus suuntautui yli tyhjänä ammottaneen maalin. 15 minuutin pelin jälkeen KaaPo sai kuparisen rikottua, kun mainiota kautta pelaava Niklas Kuusio lähetti keskityksen kohti paraislaisten maalia ja Jussi Luotonen puski pallon maalin alakulmaan ohi PIF-maalivahti Roope Päiväläisen. Maalin jälkeen KaaPo laski pelitempoaan hieman ja tämä avasi paikkoja myös PIF:lle. Pelikellon näyttäessä 22 minuuttia sai PIF pallon pelattua vaarallisesti KaaPon maalille ja Jonas Lehtinen pääsi takatolpalta tasoittamaan pelin 1-1. KaaPo reagoi välittömästi maalin jälkeen ja nosti jälleen pelitempoaan. Vain 5 minuuttia tasoituksen jälkeen Rami Ojanperän kaunis nosto linjan taakse vapautti Tempo Hopsun maalintekopaikkaan. Hopsun laukaus painui tolpan kautta maaliin siirtäen KaaPo 1-2 johtoon. Vain 3 minuuttia myöhemmin Jukka-Pekka Tuomanen lähetti Joona Järvistön läpiajoon. Järvistö kiersi Päiväläisen ja siirsi pallon tyhjään maaliin. Lisämaaleja ensimmäisellä puoliajalla ei enää nähty ja näin tauolle siirryttiin KaaPon johtaessa 1-3.

Toinen puoliaika alkoi KaaPon osalta mainiosti, kun 30 sekunnin pelin jälkeen tauolla kentälle vaihdettu Juho Salminen sai katkaistua PIF-puolustuksen syötön. Salmisella oli paikka itsekin laukoa, mutta hän päätti vielä syöttää Kuusiolle, joka sai siirtää pallon tyhjään maaliin. 1-4 tilanteessa KaaPo alkoi varmistella lukemia ja pelin taso laski huomattavasti. PIF sai myöskin omat mahdollisuutensa, mutta Jesse Peltonen KaaPon maalilla piti huolen, ettei pallo hänen ohitseen enää toista kertaa mennyt. KaaPo pelasi ottelun viimeiset 10 minuuttia vajaalla, kun kentälle vaihdettu Peetu Savolainen loukkaantui pahan näköisesti pallontavoittelutilanteessa ja kaikki vaihdot oli tässä kohtaa suoritettu. Lisämaaleja ottelussa ei nähty ja KaaPolle näin tärkeät 3 pistettä lukemin 1-4.

"Pelasimme erittäin hyvää jalkapalloa ensimmäisellä puoliajalla. Ainoastaan 0-1 tilanteessa nukuimme muutaman minuutin ja PIF pääsi tasoihin. Toisella puoliajalla pelin taso hieman laski, mutta luulen, että pojilla oli jo mielessä maanantaina pelattava Suomen Cupin ottelu ja he halusivat säästää itseään siihen," mietti päävalmentaja Tomi Kivikoski ottelun jälkeen.

KaaPo kohtaa siis maanantaina 28.8. Suomen Cupissa Rauman Pallo-Iirot. Ottelu alkaa Kaarinan Keskusliikuntapuiston KHT:lla kello 19:00. Länsi-Suomen Kolmonen puolestaan jatkuu lauantaina 2.9., kun Kaarinan ylpeys isännöi Åbo IFK:a.

25.8.2017 PIF - KaaPo 1-4 (1-3)

Maalit:
15' 0-1 Jussi Luotonen (Niklas Kuusio)
22' 1-1
27' 1-2 Tempo Hopsu (Rami Ojanperä)
30' 1-3 Joona Järvistö (Jukka-Pekka Tuomanen)
46' 1-4 Kuusio (Juho Salminen)

KaaPon kokoonpano: Jesse Peltonen - Jani Jussila (60' Teemu Tuominen) - Joona Jussila - Matias Hilska - Sami Nyholm - Jukka-Pekka Tuomanen - Tempo Hopsu (C, 69' Peetu Savolainen) - Niklas Kuusio - Rami Ojanperä (46' Juho Salminen) - Joona Järvistö (69' Jaakko Hietarinta, v) - Jussi Luotonen (77' Joel Ylistalo)

Tilastot
PIF

1 - 4

(1-3)
15'MaaliLuotonen Jussi
15'MaalisyöttöKuusio Niklas
27'MaaliHopsu Tempo
27'MaalisyöttöOjanperä Rami
30'MaaliJärvistö Joona
30'MaalisyöttöTuomanen Jukka-Pekka
46'MaaliKuusio Niklas
46'MaalisyöttöSalminen Juho
46'Vaihto ulosOjanperä Rami
46'Vaihto sisäänSalminen Juho
60'Vaihto ulosJussila Jani
60'Vaihto sisäänTuominen Teemu
69'Vaihto ulosJärvistö Joona
69'Vaihto ulosHopsu Tempo
69'Vaihto sisäänHietarinta Jaakko
69'Vaihto sisäänSavolainen Peetu
77'Vaihto ulosLuotonen Jussi
77'Vaihto sisäänYlistalo Joel
86'VaroitusHietarinta Jaakko