Miehet edustus, Suomen Regions' Cup

JIPPO - KaaPo   0 - 1

Joensuu, Keskuskenttä

Peltosen torjunnat takasivat KaaPon jatkopaikan

Puoli kuusi aamulla lähtö Kaarinasta, kolmelta peli JIPPOa vastaan Joensuussa ja yöllä kahden aikaan kotiin. Tämä oli KaaPon lauantain aikataulu, kun joukkue matkasi Suomen Regions' Cupin puolivälierään Joensuuhun. Ennakkotietojen valossa vastassa olisi kovatasoine joukkue, joka oli hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun.

KaaPo sai ottelun hallintaansa heti alkuvihellyksestä. Pallo liikkui nätisti pelaajalta toiselle, mutta hyviin maalintekopaikkoihin asti hallinta ei jatkunut. Ensimmäisen vaarallisen paikan KaaPo sai kulmapotkusta, kun Joona Järvistö pääsi päineen väliin Niklas Kuusion lähettämään palloon. Järvistön pusku suuntautui kuitenkin rimaa hipoen yli maalin. Peliä oli pelattu 38 minuuttia kun KaaPo sai kuparisen rikottua. Keskikentällä taas pyyteettömästi raatanut Matias Hilska sai katkaistua Jipon pelinavaamisen ja sai syötettyä Kuusion läpiajoon. Kuusion terävä laukaus pienestä kulmasta yllätti Jipon maalilla pelanneen Paavo Jarvan ja pallo livahti maaliin hänen kainalostaan. Maalin jälkeen Jippo pääsi peliin mukaan ja sai luotua muutamia paikkojakin, mutta KaaPon maalilla huikean ottelun pelannut Jesse Peltonen sai pidettyä maalinsa puhtaana. Tauolle siirryttiin KaaPon johtaessa 0-1.

Toisella puoliajalla KaaPon pelissä oli havaittavissa lievää hermostuneisuutta. Jippo nosti prässiään ja tämä myös vaikeutti KaaPon pelaamista. Jippo sai luotua muutaman loistopaikan, mutta Peltonen maalilla venyi näyttäviin torjuntoihin. Ottelua oli pelattu 60 minuuttia, kun KaaPon puolustus nukahti hetkeksi ja Jippo-hyökkääjä Zakaria Abahassine pääsi läpiajoon. Abahassine yritti sijoittaa pallon ohi Peltosen, mutta Jessen loistava jalkatorjunta piti lukemat 0-1. Ottelun lopussa Juho Salmisella oli vielä loistopaikka lisätä KaaPon johtoa, mutta Jarva sai pidettyä jalkojenvälin kiinni. Ottelu päättyi näin KaaPon 0-1 voittoon ja KaaPo jatkaa Cupissa välieriin. Välieräparit arvotaan tiistaina 1.8.

"Ottelun alku oli meiltä todella hyvä ja ottelu olikin hallinnassamme ensimmäiset 35 minuuttia. Saimme luotua hyviä hyökkäyksiä kohti Jipon maalia ja pallonhallinta oli selvästi meidän. Meidän maalin jälkeen Jippo pääsi peliin mukaan ja sai luotua hyviä paikkoja, ehkä hieman meidän virheidenkin avustamana. Peli pysyi jännittävänä aivan loppuun asti. Laadukas ottelu kahden hyvän joukkueen välillä ja Joensuussa oli kaikki puitteet kohdallaan. Pitkä ja raskas reissu, mutta takaisinpäin oli kiva matkustaa välieräpaikka taskussa," kertoi tyytyväinen päävalmentaja Tomi Kivikoski.

Seuraavaksi KaaPo kohtaa Länsi-Suomen Kolmosessa Maskun. Ottelu pelataan perjantaina 4.8. kello 18:30 Maskun Taponkedolla.

29.7.2017 JIPPO - KaaPo 0-1 (0-1)

Maalit:
38' 0-1 Niklas Kuusio (Matias Hilska)

KaaPon kokoonpano: Jesse Peltonen - Jani Jussila - Joona Jussila - Sami Nyholm - Joel Kontkanen (68' Aleksi Ojanperä) - Tempo Hopsu (C, 68' Jaakko Hietarinta) - Matias Hilska - Niklas Kuusio - Rami Ojanperä (80' Peetu Savolainen) - Joona Järvistö (46' Juho Salminen) - Jussi Luotonen (74' Juha-Pekka Jääskeläinen)

Tilastot
JIPPO

0 - 1

(0-1)
38'MaaliKuusio Niklas
38'MaalisyöttöHilska Matias
46'Vaihto ulosJärvistö Joona
46'Vaihto sisäänSalminen Juho
68'Vaihto ulosHopsu Tempo
68'Vaihto ulosKontkanen Joel
68'Vaihto sisäänHietarinta Jaakko
68'Vaihto sisäänOjanperä Aleksi
74'Vaihto ulosLuotonen Jussi
74'Vaihto sisäänJääskeläinen Juha-Pekka
80'Vaihto ulosOjanperä Rami
80'Vaihto sisäänSavolainen Peetu