Miehet Edustus, Kolmonen

KaaPo - LTU  1 - 1

Kaarina KHT

KaaPo avasi tasurilla

Huolimatta isäntien vahvasta otteesta varsinkin toisella jaksolla, tasattiin pisteet kauden avanneessa Kaarinan paikallisessa lukemin 1-1. KaaPon kauden avausmaalin pamautti komeasti debyyttiotteluaan Kolmosessa pelannut Lassi Lahti.

Koleassa kevätsäässä käyty ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä, mutta varsinaisia hienouksia ei kentällä vielä alussa nähty. Parhaimmat paikat osuivat vierailijoille, joista ensimmäisen, kuudentoista alueen sisältä lähteneen vapaapotkun littoislaiset lähettivät räikeästi yli maalin.
Toisen paikan LTU sitten käyttikin hyväkseen. Alati vaarallinen vasemmalla laidallaan ollut Olli Mäenpää lähetti vastahyökkäyksen päätteeksi maalin eteen poikittaissyötön, jonka Elias Thureson iski varmasti ohi Roope Päiväläisen.

Maalin jälkeen KaaPokin sai juonesta kiinni, mutta tulosta ei syntynyt ja parinkymmenen minuutin kohdilla peli hiljalleen tasaantui.
KaaPolla oli ensimmäisellä jaksolla yksi erinomainen paikka tulla tasoihin, kun hienon debyytin pelannut Lassi Lahti pääsi vetopaikkaan LTU:n kuudentoista alueella. Vieraiden maalilla jäätäviä torjuntoja esittänyt Yusuf Bello osui kuitenkin laukauksen tielle ja seuranneen irtopallonkin vieraat onnistuivat selvittämään, joten LTU-maali varjeltui takaiskulta.

Ensimmäisellä jaksolla hyvin pelissä mukana ollut LTU oli terävänä myös toisen jakson alussa, sillä Thureson karkasi jo parin minuutin jälkeen laidaltaan läpi. Tällä kertaa veto lähti KaaPon onneksi parkkipaikan suuntaan ja näin numerot 0-1 pysyivät taululla.

Toisen jakson vanhetessa isännät ottivat pelin haltuun eikä LTU päässyt vastahyökkäyksiä lukuun ottamatta juurikaan Päiväläisen maalia hätyyttelemään. Myös maalipaikkoja alkoi syntymään, mutta Bello oli maalillaan erinomainen ja pysäytti niin Jussi Luotosen kuin Tempo Hopsunkin maalin edustalta lähteneet yritykset.

Loppuun saakka ei Bellonkaan nolla pysynyt, sillä 70. minuutin kohdalla kotiyleisö pääsi vihdoin huokaisemaan helpotuksesta. Lassi Lahti sai Jussi Luotosen oivasta syötöstä pallon vetopaikalle boksin sisään ja lähetti komean vedon yläkulmaan ohi Bellon ja varmisti samalla KaaPolle kauden avauspisteen.

Lisämaaleja ei Kaarinan illassa siis nähty, joten kauden ensimmäinen paikallinen päättyi lukemiin 1-1.

KaaPon seuraava testi on edessä viikon päästä perjantaina, kun joukkue kohtaa Turun Urheilupuiston Yläkentällä aina hankalan Turun Pallokerhon. Ottelu alkaa kello 19.15.

17.4.2014 KaaPo - LTU 1-1 (0-1)

Maalit:
17´ Elias Thureson 0-1
70´ Lassi Lahti 1-1

KaaPo:n kokoonpano:
Päiväläinen R.-Heininen (46´ Nyholm)-Päiväläinen M. (C)-Ranta (46´ Laaksonen)-Tuominen (v)
Rihko-Hopsu (74´ Honkasalo)-Lahti-Luotonen J. (79´ Ahlgren)-Kosonen (v)-Sibakov (46´ Mäkinen)

Yleisö: 124

Ottelupöytäkirja

Tilastot

1 - 1

LTU
(0-1)
42'VaroitusTuominen Janne
46'Vaihto ulosRanta Niilo
46'Vaihto ulosHeininen Mikael
46'Vaihto ulosSibakov Mikael
46'Vaihto sisäänLaaksonen Eemeli
46'Vaihto sisäänNyholm Sami
46'Vaihto sisäänMäkinen Niko
60'VaroitusKosonen Jussi
70'MaaliLahti Lassi
70'MaalisyöttöLuotonen Jussi
74'Vaihto ulosHopsu Tempo
74'Vaihto sisäänHonkasalo Hans
79'Vaihto ulosLuotonen Jussi
79'Vaihto sisäänAhlgren Joakim