Miehet Edustus, Kolmonen

KaaPo - TuWe  4 - 1

Kaarinan Keskuskenttä

KaaPo otti revanssin TuWesta

KaaPo otti maanantain rästiottelussa maukkaan revanssin Turun Weikoista komealla 4-1 voitolla. Voitto kuittasi kevätkierroksen kirvelevän 1-0 tappion ja nosti kaarinalaiset samalla sarjan piikkipaikalle.

Kaarinan ylpeyden pelaaminen on tällä hetkellä hyvällä mallilla ja tämä näkyy myös tuloksissa. Maanantain ottelussa TuWe oli alusta alkaen vastaantulija eivätkä keltapaidat tällä kertaa antaneet turkulaisille mahdollisuutta toistaa kevään voittoaan.

Heti pelin alku näytti, mikä tuleman pitää. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana niin Sami Nyholm, Janne Tuominen, Jussi Luotonen kuin Mikael Sibakov pääsivät tekopaikkoihin, mutta ilman tulosta. "Vihdoin" 10. minuutilla TuWen verkko heilui, kun Luotosen veljekset pääsivät kahdestaan häärimään turkulaismaalivahti Jussi Väätäisen nenän alle. Jussi Luotosen läpiajon Väätäinen vielä pysäytti, mutta paikalle näätänä saapunut Kalle Luotonen siirsi pallon varmasti tyhjään maaliin.

Illan toinenkin maali oli Kalle Luotosen käsialaa tämän näytettyä hieman vapaapotkun mallia. Vapari upposi komeasti yläkulmaan ja taululle piirtyivät numerot 2-0.

Ensimmäisen jakson lopussa Niko Mäkinen näytti myös osaamistaan iskemällä vähintään yhtä komean maalin. Mies ajoi 1vs1 tilanteesta vastustajan ohi ja jysäytti pallon niin ikään yläkulmaan.

Maalin tultua aivan ensimmäisen jakson loppuun, ei jännitettä toiseen puolikkaaseen enää oikein riittänyt. Tauolta sisään vaihdettu Lassi Lahti järjesteli muutaman paikan Mäkiselle ja Hans Honkasalolle, mutta lisämaaleja ei heidän toimestaan nähty

Pelin lopullisen niitin Lahti hoitikin sitten itse nostamalla pallon nerokkaasti noin 40 metristä yli ulkona seikkailleen Väätäisen.

Aivan ottelun viime hetkillä TuWe pääsi vielä rankaisemaan käytännssä ainoasta maalipaikastaan. Konsta Laakson laukaus painui KaaPo-maalin alanurkkaan ja näin Jesse Peltosen nollapeli jäi muutaman minuutin päähän.

Selvä voitto nosti KaaPon kuitenkin takaisin sarjakärkeen pisteen erolla ottelun enemmän pelanneeseen FC Ålandiin.

Seuraavan kerran keltapaidat pelaavat perjantaina 1.8. Paraisten Pajbackalla, jonka veralla vastaan asettuu luonnollisesti Pargas IF. Ottelu alkaa totutusti kello 18.30.

28.7.2014 KaaPo - TuWe 4-1 (3-0)

Maalit:
10´ Kalle Luotonen (Jussi Luotonen) 1-0
28´ Luotonen K. 2-0
45+3´ Niko Mäkinen (Olli Rihko) 3-0
79´ Lassi Lahti 4-0
89´ Konsta Laakso 4-1

KaaPo:n kokoonpano:
Peltonen-Nyholm-Laaksonen-Tuomi-Tuominen (70´ Haapaniemi)
Rihko (C)-Luotonen K. (60´ Hietarinta)-Honkasalo-Sibakov (46´ Lahti)-Hannuniemi (24´ Mäkinen)-Luotonen J. (60´ Kosonen)

Yleisö: 127

Ottelupöytäkirja

Tilastot

4 - 1

TuWe
(3-0)
10'MaaliLuotonen Kalle
10'MaalisyöttöLuotonen Jussi
24'Vaihto ulosHannuniemi Jami
24'Vaihto sisäänMäkinen Niko
28'MaaliLuotonen Kalle
45'MaaliMäkinen Niko
45'MaalisyöttöRihko Olli
46'Vaihto ulosSibakov Mikael
46'Vaihto sisäänLahti Lassi
60'Vaihto ulosLuotonen Jussi
60'Vaihto ulosLuotonen Kalle
60'Vaihto sisäänKosonen Jussi
60'Vaihto sisäänHietarinta Jaakko
70'Vaihto ulosTuominen Janne
70'Vaihto sisäänHaapaniemi Henri
79'MaaliLahti Lassi
79'MaalisyöttöHietarinta Jaakko