Julkaistu: 08.10.2014 00.00

Kohti Kakkosta!

KaaPon lippulaivan taustaryhmä ei ole menestyksekkään kauden jälkeen jäänyt lepäilemään, vaan valmennuskaksikko Jalo-Siren on aloittanut työt kauden 2015 joukkueen kokoamiseksi.

- "Tilli" ja "Siru" lähtevät hiljalleen rakentamaan joukkuetta ensi kaudelle kartoittamalla tämän kauden joukkueen pelaajat sekä uusia potentiaalisia kasvoja. Tavoite on, että jo lokakuun aikana saamme sorvattua ensimmäiset pelaajasopimukset ja että joukkueen runko olisi valmiina mahdollisimman aikaisin. Uusia pelaajia ensi kauden joukkueeseen tulee vamasti, mutta nimistä on tässä vaiheessa vielä liian aikaista puhua. Vaikka päättynyt kausi olikin menestyksekäs, ei tässä voida mennä jalka kaasulla, vaan on edettävä maltillisesti ja rakennettava KaaPolainen joukkue myös Kakkoseen, linjaa toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Joukkueen toiminta alkaa virallisesti 28.10. järjestettävällä avaustilaisuudella. Marras-joulukuu on testien ja oheis- sekä omatoimisen harjoittelun aikaa ja tositoimiin keltapaidat palaavat tammikuun puolella.

Joukkueen tilannetta tullaan seuraamaan seuran kotisivuilla tiiviisti myös syksyn ja talven aikana. Seuraa uutisvirtaa ja ole mukana KaaPon matkassa myös kaudella 2015!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6