Julkaistu: 17.12.2014 00.00

Tutut kumppanit jatkavat KaaPon tukena

KaaPon yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, Kaarinan Apteekki, kolmen vuoden ajan seuran kumppanina toiminut Respecta sekä kaudella 2014 seuran kumppaniverkostoon liittynyt Nummen Pyörä jatkavat yhteistyötään Kaarinan ylpeyden kanssa myös kaudella 2015.

- Jatkumo on hieno asia, sillä se kertoo, että yhteistyöhön on oltu tyytyväisiä molemmin puolin ja että kumppanimme kokevat meidät luotettavana ja mielekkäänä kumppanina. Nämä kolme yritystä ovat siis osaltaan viemässä kaarinalaista jalkapalloa eteenpäin ja tämä on luonnollisesti asia, josta pitää olla kiitollinen ja tyytyväinen. Ajat ovat haastavat eikä kumppaneiden tuki ole itsestäänselvyys, vaan se pitää vuosittain ansaita, kertaa toiminnanjohtaja Kim Ekroos

Yritysten tuki seuralle on monipuolista, sillä Kaarinan Apteekki ja Respecta tarjoavat jo tuttuun tapaan seuran joukkueille ja jäsenille tärkeitä, ydintoimintaa tukevia palveluita ja Nummen Pyörä jo kuluneelta vuodelta tuttuja, hienoja jäsenetuja. Apteekki on mukana myös Nauti Pelistä - Tukipoolin toiminnassa, joka mahdollistaa kohdistetun tuen vähävaraisten lasten harrastuksen tukemiseen.

Samalla kun nykyisten kumppaneiden kanssa jatketaan sopimuksia, käy virta valitettavasti myös toiseen suuntaan. Yksi seuran pitkäaikainen kumppani, Heirol Oy, jää pois seuran taustalta vuoden 2014 jälkeen.

- Heirolin jääminen pois kumppanuusverkostostamme on sääli, mutta toisaalta yritys tukee varmasti urheilua jatkossakin vaikka he eivät meidän kanssamme enää jatkakaan. Yhteistyö sujui erinomaisesti eikä sen päättymisessäkään ole dramatiikka puolin tai toisin. Haluammekin kiittää Heirolia ja Rolf Moborgia hienosta yhteistyöstä, toteaa Ekroos.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6