Julkaistu: 25.11.2015 00.00

A-nuorten ja B-tyttöjen lohkojaot selvillä

Vanhimpien junioreiden sarjojen lohkojaot on tehty. A-nuorten SM-karsinnassa KaaPo on sijoitettu eteläiseen lohkoon, jossa vastaan asettuvat muun muassa Inter, TPS ja HJK. A-nuorten SM-karsintasarja muodostuu A-poikien SM-sarjan 2015 joukkueista (10), A-poikien Ykkösen 2015 lohkojen kahdesta parhaasta ja kahdesta parhaasta 3. sijoittuneesta sekä B-poikien SM-sarjan 2015 kahdesta parhaasta joukkueesta. Samasta seurasta voi olla vain yksi joukkue, joten jos joukkueita tämän takia on enemmän, otetaan käyttöön sarjojen täydennysmenettelysäännöt.

A-poikien SM-karsinta pelataan kahdessa 10 joukkueen lohkossa yksinkertaisena sarjana. Molemmista lohkoista lohkojen neljä parasta jatkavat SM-sarjaan. Lohkojen 5. sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisen lohkon 6. sijoittuneet. Karsintaottelut pelataan yksiosaisina lohkossaan 5. sijoittuneen kotikentällä*. Ottelun voittaja pelaa SM-sarjassa ja häviäjä pelaa Ykkösessä. Ikäraja on 1.1.1996 tai sen jälkeen syntyneet.

*Ottelussa ei huomioida UEFA: n vierasmaalisääntöä. Mikäli ottelu päättyy tasan, niin pelataan välittömästi jatko-ottelu 2X15 min. Mikäli tilanne on jatko-ottelun jälkeen edelleen tasan, niin suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

A-nuorten SM-karsintasarjan lohkojaot ja muut lisätiedot löydät täältä.

B-tyttöjen Ykkönen pelataan kolmessa lohkossa ja KaaPo on sijoitettu lohkoon B, jossa nuoret KaaPottaret kohtaavat muun muassa TPS:n, Ilveksen ja Hongan II-joukkueet. B-tyttöjen Ykkönen pelataan keväällä kolmessa 10 joukkueen lohkossa yksinkertaisena sarjana. Sarjassa sijalle 9. ja sitä huonommin sijoittuneet joukkueet putoavat syksyksi piirisarjaan. Ikäraja on 1.1.1998 ja sen jälkeen syntyneet.

B-tyttöjen Ykkösen lohkojaot ja muut lisätiedot löydät täältä.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6